Τσιαμούλος: Δε θα αφήσουμε Παυλή και Καρώνη να κάνουν τα παιχνίδια τους (vid)

Τσιαμούλος: Δε θα αφήσουμε Παυλή και Καρώνη να κάνουν τα παιχνίδια τους (vid)

Μάρτιος 21, 2017 - 16:36
18 σχόλια

«Θα κάνουμε ένσταση για να προστατέψουμε τη ΔΕΥΑΤ  και να μην καταντήσει σαν την ΚΕΔΗΤ» τόνισε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος.

Το νέο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ ήταν το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ. Μετά την προηγούμενη ένσταση που είχε καταθέσει η παράταξη του κύριου Τσιαμούλου για το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ, που έγινε δεκτή από την Αποκεντρωμένη Πελοποννήσου και ακύρωσε την απόφαση του ΔΣ, τώρα η Δημοτική Αρχή έφερε μία νέα εισήγηση.

Όπως είπε ο κ. Τσιαμούλος, ο δήμαρχος αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εγωισμό του και έφερε μία μελέτη καλύτερη από την προηγούμενη, χωρίς να διευκρινίζει τα έσοδα και τα έξοδα.

Θεωρούμε ότι είναι εικονικά και πλαστά και τα τιμολόγια και οι μετρήσεις. Θα δημιουργηθούν προβλήματα στη ΔΕΥΑΤ και τα επόμενα χρόνια θα έχει θέμα βιωσιμότητας.

Ο δήμαρχος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με ό,τι έχει να κάνει με δημόσιο χρήμα, είπε και πρότειναν στον δήμαρχο να μην πληρώσει κανένας δύο χρόνια νερό αρκεί να φέρει τις οφειλές των 5.000.000 ευρώ που χρωστάνε οι πρώην Καποδιστριακοί δήμοι.

Γιατί δεν προσπαθεί να μαζέψει αυτά τα χρήματα;

Ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Καρώνη ως τον εντεταλμένο διορισμένο σύμβουλο του κύριου Παυλή με 1.250 ευρώ μισθό τον μήνα και τον άνθρωπο που έχει κάνει πάρα πολλές απευθείας αναθέσεις.

Για το πρόβλημα με τη digea σε χωριά του δήμου Τρίπολης τόνισε ότι θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να είναι πιο πιεστική προς τον πάροχο για να λυθεί το πρόβλημα.

Καλό είναι να ασχοληθούν γιατί είναι κρίμα εν έτη 2017 να μην μπορούν να βλέπουν τηλεόραση στα χωριά

Στο ΔΣ η παράταξη του κύριου Τσιαμούλου εξέφρασε την ανησυχία της για το κλείσιμο των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων τονίζοντας ότι ο δήμος πρέπει να ζητήσει περισσότερες διευκρινήσεις από το Υπουργείο.

Ειδήσεις: 
Video: 

AracdiaPortal.gr Τσιαμούλος: Δε θα αφήσουμε τους Παυλή και Καρώνη να κάνουν τα παιχνίδια τους


18 Σχόλια

Οχι θα αφήσουμε εσένα νικολακη με την παρέα σου να γεμίσετε παλι την Τρίπολη με τα Απορρίμματα σας!!!

Όχι όχι ο Νικολάκης εχει μάνατζερς τον ΤST και τον ψηλό απο του Μπερτζοβά. Ο Φάνης ο Παπάς ειναι του Κωστάκη.

Αδέρφια άλλοι με Φάνηδες, άλλοι με Τατούληδες, άλλοι με Βλάσηδες, άλλοι με Κωνσταντινόπουλους, άλλοι με Παράδες, άλλοι με Τότσηδες-Ορφανούς(Θεοδωρούλα) κ.λ.π. Δηλαδή όλοι μανατζάρονται πλην Τσιαμούλου κόντρα στο γ@@@@@@@ σύστημα σας.Τον γουστάρω τρελά που δεν κολλώνει με όλους σας απέναντι.Ο απλός λαός όπως και το 2014 που σου έδωσε 11% μαζί σου όλο και πιό πολύ κ@@@@@@@ρη.Γκατς μα πολλά γκατς ο τύπος.

XE XE XE BΓΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ; ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΡΥΨΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ, Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΦΟΥΜΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΣΚΟΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΙΖΕΣ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΙΟΝΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΤΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ; ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ Ε ;

@Anonymos 21/03/2017 - 21:16 Προς το παρόν τρίβουμε τα κάκαλά μας γιατί μας τρώνε...

Νικολάκη ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΩΝΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤST ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ.

Ρε Νικολάκη γιατί ζητάς το βιογραφικό μόνο απο τον Καρώνη και όχι απο τους άλλους αντιδημάρχους του Παυλή; Δεν σου έδωσε εντολή να το κάνεις ο TST?

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ; ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ! ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ....

Καμια κινητοποίηση έχετε σκοπό να κανετε ;Για να μην φέρουν τα βιομηχανικά απόβλητα στην Μεγαλοπολη ,οι οικολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ .θα φαρμακωθει όλη η Τρίπολη και η ΑΡΚΑΔΙΑ και όλη Μεσσηνία αν τα φέρουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.