Νύχτα τρόμου για ανήλικη κοπέλα στην Τρίπολη

Νύχτα τρόμου για ανήλικη κοπέλα στην Τρίπολη

Μάρτιος 21, 2017 - 11:46
13 σχόλια

Αποκλειστικό

Από τα χέρια δύο ατόμων γλίτωσε μία ανήλικη μαθήτρια το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου στο κέντρο της Τρίπολης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Arcadia Portal από την αδελφή της κοπέλας, φέρεται πως η ανήλικη μαθήτρια λυκείου, παραλίγο να δεχτεί επίθεση. Συγκεκριμένα η κοπέλα γύρω στις 21:00 κατευθυνόταν προς την πλατεία Κολοκοτρώνη .

Ενώ βρισκόταν στην οδό Κύπρου σταμάτησε στο πεζοδρόμιο θέλοντας να περάσει απέναντι και να βγει στην Γρηγορίου Ε’ είδε ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος να σταματά μπροστά της.   Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της κοπέλας, από το αυτοκίνητο κατέβηκε το ένα από τα δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κατευθυνόταν προς το μέρος της.

Η κοπέλα τρόμαξε και πάνω στον πανικό της άρχισε να τρέχει προς τα πίσω μπαίνοντας στον πεζόδρομο και βγήκε στην οδό Νεομάρτυρος Δημητρίου.

Ο πανικός και ο φόβος φέρεται να έσωσαν την ανήλικη κοπέλα, αφού όπως μας ανέφερε το συγγενικό της πρόσωπο, γλίτωσε από την όποια πράξη είχε σκοπό ο άνδρας με την κουκούλα να ασκήσει πάνω της. Η κοπέλα τηλεφώνησε αμέσως στην οικογένειά της  όπου την παρέλαβε και την μετέφερε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης γιατί από τον φόβο και τον πανικό δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά.

Στο νοσοκομείο της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες  και μετά μπόρεσε να βγει και να πάει στο σπίτι της. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Arcadia Portal δεν ασκήθηκε μήνυση από την πλευρά της κοπέλας παρά μόνο έδωσε κατάθεση σε αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

Τώρα τι μπορεί να ήθελαν από την ανήλικη κοπέλα ευτυχώς δεν το μάθαμε αφού κατάφερε να διαφύγει.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Όλα τα καταστήματα στην Κύπρου έχουν κάμερες , ας δουν τι έγινε. Αλλιώς πλήρης αποτυχία από μέρους Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας είναι ,ποια? νομίζω πως οφείλουν να ενημερώσουν τους πολίτες και να έχουμε αυξημένη την προσοχή μας. 9 το βράδυ είναι τραγικό να φοβάσαι να κυκλοφορείς. περιμένουμε απήντηση από τους αρμόδιους και μια πιο έντονη παρουσία των αστυνομικών.

Γιατί δεν υπάρχουν αστυνομικοί σε περιοχές όπως η πλατεία Βαλτετσίου και η πλατεία Ανεξαρτησίας; Ως μαθητής που τελειώνει αργά τα μαθήματα (9 το βράδυ) δεν έχω δει πότε μου σε αυτά τα μεροι αστυνομικούς. Αντιθέτως συχνάζουν στην γωνιά απέναντι από τα Everest, που εκεί είναι κεντρικός πεζόδρομος και υπάρχει λιγότερος κίνδυνος για τέτοια περιστατικά... Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχει τέτοιο περιστατικό, γελάει όλη η Τρίπολη. Ειναι σαν την κοπέλα στο Άστρος που ταχα την απήγαγαν για αφαίρεση οργάνων (ο ίδιος πλακατζής είναι). Τρολάρουν τα παλιόπαιδα...............

Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε για τον τίτλο που βάζετε στο άρθρο και πανικοβάλλετε τον κόσμο; Έτσι απλά αναρωτιέμαι ...

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το συμβάν παρακαλώ επικοινωνήστε επώνυμα μαζί μας στο info@arcadiaportal.gr. Το πολύ σοβαρό αυτό θέμα έχει προέρθει μετά από δημοσιογραφική έρευνα. ### ARCADIA PORTAL ###

Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ αλλά τον τίτλο που προκαλεί σε ένα συμβάν χωρίς άλλα στοιχεία... Είναι ένα πράγμα να γραψετε: "περίεργο συμβάν κλπ, κλπ (όπου κάποιος τρόμαξε) " και άλλο ο τίτλος που βάλατε.... Το "νύχτα τρομου" είναι τουλάχιστον υπερβολικό....

Το όλο γεγονος ηταν παρεξηγηση, έγιναν και καταθεσεισ στην αστυνομια της τριπολης

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί κατά καιρούς στην πόλη μας και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Καλό είναι τα παιδιά να μην κυκλοφορούν βράδυ σε ερημικούς δρόμους, να προσέχουν και να μην τα χάνουν. Σε ανάλογες περιπτώσεις να τρέχουν και να φωνάζουν. Κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι. Θα θέλαμε κάποια ενημέρωση από την αστυνομία για το τι έδειξαν οι κάμερες που υπάρχουν στο δρόμο αυτό.

Τι θα πει "Το όλο γεγονος ηταν παρεξηγηση, έγιναν και καταθεσεισ στην αστυνομια της τριπολης"? Εντόπισαν το τομάρι που βγήκε νυχτιάτικα σε έρημο δρόμο με κουκούλα (γιατί τη φορούσε?) από το αυτοκίνητο και έλεγξαν το ποινικό του μητρώο ή οτιδήποτε άλλο? Τι θα έπρεπε δηλαδή να το πιάσει το παιδί και δεν ξέρω εγώ τι να του κάνει για να κινηθούν οι όποιες διαδικασίες? Ας εξετάσει η οικογένεια την περίπτωση υποβολής μήνυσης, για να δούμε δεν θα τον βρούνε?