«Βρες τον δρόμο σου» από την ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης

«Βρες τον δρόμο σου» από την ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης

Μάρτιος 20, 2017 - 13:50
2 σχόλια

Ο Δ/ντής οι Εκπαιδευτικοί & οι Εκπαιδευόμενοι της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας  ΟΑΕΔ Τρίπολης σας προσκαλούν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 & ώρα 16:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΣχολείοΥ (Τέρμα Καραϊσκάκη περιοχή Σέχι) στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων.

ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ   -   ΟΔΟΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα προβληθεί η λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ, θα γίνει ενημέρωση των φορέων  εργοδοτών για την  Πρακτική Άσκηση, επίδειξη δεξιοτήτων από τους Μαθητές μας των ειδικοτήτων της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πρόγραμμα

 
16:00 – 16:45    ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.       
16:45 -  18:30    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ- ΟΜΙΛΙΕΣ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ (Δ/ΝΤΗ  ΕΠΑΣ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΠΕΡ/ΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ)       
18:30 – 18:45      ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
       
18:45-19:30    ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΕΞΙΟΤΉΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ &ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ       
19:30:00    ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ   

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Δυστυχώς την ΕΠΑΣ Τρίπολης την έχει απαξιώσει η ηγεσία της. Παλιά υπήρχαν ταυτόχρονα 6-8 ειδικότητες και πάνω από 100 παιδιά ημερησίως στην ΕΠΑΣ Τρίπολης. Τώρα έχουν μείνει μόνο 2 ειδικότητες και 5-10 παιδιά σε ολόκληρο κτίριο με υπέροχες εγκαταστάσεις. Σε διπλανές πόλεις όπως της Πάτρας, Πύργου, Σπάρτης, Άργους με υποδεέστερες εγκαταστάσεις, οι ΕΠΑΣ πάνε περίφημα με πάρα πολλούς καταρτιζόμενους. Στην μοναδική που έχουν πάρει την κατιούσα είναι της Τρίπολης. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;; Θα ενδιαφερθεί κάποιος επιτέλους;;;

Είναι αλήθεια ότι η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Τρίπολης έχει πάρει την κάτω βόλτα από το 2011 και μετά ,ένα σχολείο κόσμημα με άριστες υποδομές αλλά το υπονομεύουν συνέχεια . Το μεγάλοι πρόβλημα του είναι ότι δεν έχει στελεχωθεί από μόνιμους εκπαιδευτικός από την ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και της Αρκαδιας .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.