Τοποθετήθηκε, επιτέλους, ο νέος καθρέφτης στην ανατολική είσοδο των Λαγκαδίων

Τοποθετήθηκε, επιτέλους, ο νέος καθρέφτης στην ανατολική είσοδο των Λαγκαδίων

Φεβρουάριος 23, 2017 - 13:02
7 σχόλια

Πέρασαν τέσσερις μήνες για να τοποθετηθεί ο νέος καθρέφτης στη θέση του παλιού κατεστραμένου στην ανατολική είσοδο των Λαγκαδίων, στην ΕΟ Τρίπολης - Πύργου.

Το συμβάν έγινε στις 4 Νοεμβρίου 2016. Ακολούθησε έγγραφο από τον Εξωραίστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγκαδίων «Η Πρόοδος» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Εισαγγελία Αρκαδίας. Ακολούθησαν αρκετά ενοχλητικά τηλεφωνήματα σε αρμόδιους και αναρμόδιους.

Διότι, πολύ σωστά λέει ο πάνσοφος λαός: Αν δεν νιαουρίσει το παιδί, δεν νοιάζεται η μάνα!

Οπότε, την ιστορική ημερομηνία της 23ης Φεβρουαρίου 2017, απέκτησαν οι διερχόμενοι οδηγοί των Λαγκαδίων έναν καινούριο και πολύ απαραίτητο καθρέφτη, έπειτα από... τέσσερις μήνες!

Καλορίζικος!

Παν. Β. Χουντής

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Τι ενοείτε κύριε ! Οτι ...τα παιδιά στα Λαγκάδια νιαουρίζουν ; Καλό θα είναι να σκέπτεσθε λίγο πρωτού πιάνετε στα χέρια σας το μολύβι και υποτιμάτε έτσι τους συμπατριώτες σας ! Τα παιδάκια κλαίνε κύριε, δέν νιαουρίζουν ! Τα κατσούλια κάνουν νιάου !

Το ανέφερε και το CNN σε αναλυτικό ρεπορτάζ ! Άθλος ! Η πιό σπουδαία είδηση του 21ου αιώνα !

Απορω γιατι το site λογοκρινει τα σχολια με ουσια και δημοσιευει τα ανοητα απο εγκαθετους; Εγω καταλαβα οτι για ενα ασημαντο θεμα της ασφαλειας των οδηγων,της ερειπωμενης γορτυνιας χρειαστηκαν... 4 μηνες.Πού ειναι ο ανυπαρκτος δημος και τα αφαντα εξαπτερυγα της; Και δημοσιευετε τον 13.16 που παραξηγηθηκε απο την παροιμια. Οταν θα ακουσει ,θα φας ξυλο το θα καταλαβει; Θα δαγκωσει ενα κουτσουρο σαν αυτον;;

Απορω γιατι το site λογοκρινει τα σχολια με ουσια και δημοσιευει τα ανοητα απο εγκαθετους; Εγω καταλαβα οτι για ενα ασημαντο θεμα της ασφαλειας των οδηγων,της ερειπωμενης γορτυνιας χρειαστηκαν... 4 μηνες.Πού ειναι ο ανυπαρκτος δημος και τα αφαντα εξαπτερυγα της; Και δημοσιευετε τον 13.16 που παραξηγηθηκε απο την παροιμια. Οταν θα ακουσει ,θα φας ξυλο τί θα καταλαβει; Οτι θα δαγκωσει ενα κουτσουρο σαν αυτον;; Απο το ρεπορταζ αυτο εγω καταλαβα, ο γορτυνιος της αθηνας.Οιεγκαθετοι της μονταζιερας της Δημητσανας,προκαλουν...παρασιτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.