Το τάμα του Έθνους και το «μάζεμα» του Μητσοτάκη

Το τάμα του Έθνους και το «μάζεμα» του Μητσοτάκη

Φεβρουάριος 20, 2017 - 10:46
51 σχόλια

Απορίας άξιον: Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης για ένα από τα επτά σκάνδαλα της χούντας και να κάνει επερώτηση στους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού με θέμα την ανέγερση ενός ναού μεγάλων διαστάσεων αφιερωμένου στον Χριστό. Το «τάμα του Έθνους», παντιέρα του Γιώργου Παπαδόπουλου το 1968, επανέφεραν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης. Αίτημα, η ανέγερση ναού φαραωνικών διαστάσεων στην Αθήνα.

«Η εκπλήρωση του τάματος του Έθνους και των Ηρώων του Εθνους για την ανέγερση μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού συνεχίζει να αποτελεί ηθική και συμβατική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας». Οι κατάλληλες θέσεις είναι πολλές: «Το Πεδίον του Άρεως, τα ξέφωτα του Ζαππείου ή του Εθνικού Κήπου, το Αττικό Άλσος».

Το απόσπασμα προέρχεται από επερώτηση που κατέθεσαν 18 βουλευτές: Οι Σ. Αναστασιάδης, Γ. Βαγιωνάς, Κ. Βλάσης, Γ. Γιακουμάτος, Στ. Γιαννάκης, Θ. Δαβάκης, Θ. Καράογλου, Γ. Κασαπίδης, Κ. Κατσαφάδος, Δ. Κυριαζίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Β. Μπασιάκος, Χρ. Μπουκώρος, Κατερίνα Παπακώστα, Ελενα Ράπτη, Κ. Σκρέκας από τη Νέα Δημοκρατία, ο Δ. Καμμένος από τους ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος Ν. Νικολόπουλος.

Οι βουλευτές ζητούσαν με την επερώτηση να πληροφορηθούν εάν είναι στις προθέσεις της συγκυβέρνησης «η εκπλήρωση της ηθικής αυτής υποχρέωσης της Πολιτείας» και αν διασώζονται έγγραφα της διοικητικής προεργασίας και των αποφάσεων που αφορούν την υπόθεση από το 1834 έως σήμερα.

ΤΟ ΤΑΜΑ

Το Arcadia Portal έχει αναφερθεί στα σκάνδαλα της επταετίας (δείτε ΕΔΩ). Τι ήταν, λοιπόν, το τάμα και η «ηθική υποχρέωση της Πολιτείας» που αναφέρουν οι βουλευτές στην επερώτησή τους; Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 1968, ο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι κατέφθασε η ώρα να εκπληρώσει η «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» μια υπόσχεση, την οποία είχε δώσει προς τον Θεό η ...Δ΄ Εθνοσυνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Άργος το 1829: Την ανέγερση ενός μεγαλοπρεπούς ναού του Σωτήρος. Ως τόπος ορίστηκαν τα Τουρκοβούνια. Για την εκπλήρωση του τάματος της Δ' Εθνοσυνέλευσης στήθηκε ειδικό ταμείο όπου κατέθεταν τις δωρεές τους πολλοί και διάφοροι, επίσημοι ή όχι.

Μυστήριο κάλυπτε τα του «Τάματος», μέχρι τον Ιανουάριο του '74. Στο «Ταμείο» είχαν εισρεύσει 453,3 εκατομμύρια δρχ., εκ των οποίων είχαν εξαφανιστεί τα 406 εκατομμύρια! Όλα αυτά δαπανήθηκαν – υποτίθεται- για απαλλοτριώσεις, «προπαρασκευαστικά έργα», «μελέτες», εργασίες «διοικήσεως και λειτουργίας»...

Από τη συνολική «αποταμίευση» των 453,3 εκατομμυρίων, τα 230 ήταν δάνεια. Τα 180 προήλθαν από εισφορές και δωρεές, τμήμα των οποίων κάλυψαν φορείς του Δημοσίου – π.χ. η Αγροτική Τράπεζα έδωσε 10 εκατομμύρια. Τα υπόλοιπα 43,3 εκατομμύρια ήταν «επιχορήγηση» από τον τακτικό προϋπολογισμό.

Η επερώτηση κατατέθηκε στις 13 Φεβρουαρίου, γρήγορα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο πλήθος ειρωνικών σχολίων. «Η ΝΔ στον δρόμο που χάραξε η Χρυσή Αυγή με ανάλογη ερώτηση προ τετραετίας», «ωραιότατη αφορμή διαγραφής για τον Κυριάκο Μητσοτάκη» ήταν μερικά από αυτά. «Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις» ήταν και η έκφραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, όταν ερωτήθηκε για το θέμα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι αταίριαστοι». «Σίγουρα δεν είναι κάτι που θα έκανα εγώ», σχολίασε με αμηχανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτρεξε άρον-άρον να μαζέψει τους βουλευτές του, ανάμεσά τους και τον Κώστα Βλάση, οι οποίοι επανέφεραν ένα ζήτημα άκαιρο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να φέρει μια αύρα εκσυγχρονισμού στο κόμμα του και κάποιοι βουλευτές του νομίζουν ακόμα ότι το σύνθημα «πατρίς - θρησκεία - οικογένεια» αρκεί για να τους φέρει στην κορυφή. Φευ, οι ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας είναι πολύ μεγαλύτερες: έχουμε αρκετούς δασκάλους; έχουμε επάρκεια στα νοσοκομεία μας; έχουμε κοινωνική πολιτική; οι ηθικές υποχρεώσεις της Πολιτείας είναι πολλές, και μάλιστα εκτός εισαγωγικών, και ο κόσμος περιμένει από την αντιπολίτευση να τις αναδεικνύει.

Το βέβαιον είναι ότι έχουμε αρκετές εκκλησίες.

Βέβαιον είναι, επίσης, ότι είναι αναγκαία έστω μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο προτού υποβληθεί επερώτηση στη Βουλή...

Ειδήσεις: 

51 Σχόλια

Άμα είσαι πολιτικά φίλος του Σαμαρά ακροδεξιών παποιθήσεων, τι άλλο από το τάμα της χούντας θα σκεφτόσουν; Αλοίμονό μας!!!

Να το χαιρομαστε το κελεπουρι. Και μετα σου λενε πολλοι οτι θελουν ανανεωση στην πολιτικη. Νεος ανθρωπος στην ηλικια μα τοσο γερος στις ιδεες...Τωρα κανει παρεα με τον Νικολοπουλο και τους ψεκασμενους...

Να προσέχετε τι ψηφίζετε..Με τέτοια σκουριασμένα και λαϊκίστικα μυαλά η πατρίδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά..

Αυτοί που δεν θέλουν εκκλησίες Χριστιανικές ας κάνουν ..........μιναρέδες, 400 χρόνια σκλαβιάς ήταν αυτά! Υπάρχουν ακόμα προσκυνημένοι, που προσπαθούν να μας υποδουλώσουν........ που είσαι Θ. Κολοκοτρώνη;

1ον τα λεφτά , τα έφαγε η Δημοκρατία μετά το 74! Αν οι χουνταίοι είχαν φάει τα 450 εκ. δεν θα πεθαιναν παμπτωχοι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στο Λαικό νοσοκομείο. Αντίθετα κανείς "δημοκράτης" πολιτικός δεν πήγε ΠΟΤΕ σε δημόσιο νοσοκομείο, και ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι φτωχός. 2ον ο Βλάσσης δεν έχει καταλάβει ότι η ΝΔ , δεν είναι πια δεξιό κόμμα. Είναι ένα κεντρώο φιλελεύθερο κόμμα που παλέυει για την ίδρυση Τζαμιού και για τα δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων. Οπότε αφελή τον λές - άτιμο ΟΧΙ.

Πρωτοσέλιδο της δεξιά εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» : Το…τάμα για ένα τζαμί είναι ισχυρότερο;

Παντως κυριες και κυριοι, δεν ξερω τι λετε για ταματα και αλλα συναφη, ομως σημερα η μεγαλη πλειοψηφια των ελληνων, αναπολουν τον Γεωργιο Παπαδοπουλο, ακομη και πολοι αριστεροι. Οι πνιγμενοι απο τα μαλλια τους πιανονται.

βλαση ζεις εσυ μας οδηγεις... που ζει ρε το παλικαρι... στην γορτυνια δεν εχουμε γιατρους δεν εχουμε θερμανση δεν εχουμε δρομους και αυτος θελει και αλλη εκκλησιασ την αθηνα

Θα είχε συμφωνήσει ο Κυριάκος στο τάμα του έθνους μόνο αν είχε συμμετοχή και η Ζίμενς Ή θα μπορούσε να πάρει την γνώμη του φιλέλληνα Άδωνι Γεωργιάδη

Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", τόσο δημοκρατική όσο και ο ¨Δημοκρατικός Στρατός". Χούντα μέχρι το κόκκαλο, με προσφορές βιβλία ύμνους για την περίοδο 67-74

Εξοργισμένοι κάποιοι εκ των υπογραφόντων βουλευτών άκουγαν (στον Σκάι) τον πρώην υπουργό του ΠαΣοΚ Θ. Πάγκαλο λίγα λεπτά μετά τη δημόσια δήλωσή του, στήριξης της ΝΔ να ζητάει «να καταδικαστεί από την ηγεσία της η ομάς αυτή - δεν ξέρω ποιοι είναι και δεν με ενδιαφέρει - και αν είναι δυνατόν να μην μπουν στα ψηφοδέλτια». δηλαδή Πάγκαλος στηρίζει Μητσοτάκη για την στάση του στο Τάμα. Τα συμπεράσματα δικά σας, ψηφοφόροι της ΝΔ

«Αν συγκεντρώναμε υπογραφές για να καθιερωθεί ο θρησκευτικός γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, τότε θα ήμασταν αποδεκτοί» σχολιάζει με πικρόχολη διάθεση ένας εκ των υπογραφόντων βουλευτών της ΝΔ. (δικαίως λέω εγώ)

Όταν πρόκειται για το ισλαμικό τέμενος ή για το σύμφωνο συμβίωσης η πατριδοκάπηλη ΝΔ σπεύδει να στηρίξει νόμους και τροπολογίες, συναγωνιζόμενη με τους άθεους της αριστεράς για το ποιος εκ των δύο είναι περισσότερο «προοδευτικός». Όταν όμως πρόκειται για την εκπλήρωση του Τάματος του Έθνους, τότε με εντολή του ίδιου του προέδρου της, Κούλη Μητσοτάκη, γυρνά επιδεικτικά την πλάτη στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!

Τι λενε οι αλλοθρησκοι ρε Κώστα; Μπράβο που σηκωνεις το λαβαρο της επανάστασης εσυ αυθεντικο τεκνο της αρκαδιας. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημενους.

Εδω ο κοσμος καιγεται και καθεστε και ασχολειστε με ασημαντα πραγματα...μπορει να ειμαστε εκτος ευρωπης αυριο μεθαυριο και τωρα μιλαμε για ενα θεμα ησσονος σημασιας

Μισό, βρε παιδιά. Επειδή το 1821 που δεν υπήρχε μισή εκκλησία στην Ελλάδα αποφασίστηκε να χτιστεί ναός πρέπει το 2017 να σπαταλήσουμε πόρους για να φτιάξουμε μία εκκλησία ακόμα; Και εκείνοι που θεωρούν ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό είναι ανθέλληνες και άθρησκοι και... αλλόθρησκοι; Συνέλθετε!

Περίμενε κάποιος συμπατριώτης μας διαφορετική στάση στο ζήτημα της εκπλήρωσης του Τάματος του Έθνους, από το κόμμα-Ντροπή του Έθνους; Αυτή ήταν, είναι και θα είναι για όσο ακόμη υπάρχει η φιλελεύθερη και διεθνιστική ΝΔ, των τζαμιών, των λαθρομεταναστών και του συμφώνου συμβίωσης: η Ντροπή του Ελληνικού Έθνους!

batman έχεις την ίδια γνώμη για την ανέγερση Τεμένους στην Αθήνα? Υπάρχει και εκεί σπατάλη ? όσους δεν επιθυμούν την ανέγερση τζαμιού τους θεωρείς φασίστες και ακραίους? Θέλω να δω αν χρειάζεται και σύ να συνέλθεις...................

Καλά γράφει κάποιος ποιο πάνω το συγκεκριμένο κόμμα θα ήθελε συναγωγή ..... παλιοπροσκυνημένοι, στα τέσσερα.......

Μιας και ρωτάς, θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να ανεγερθεί τέμενος, είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει χώρος προσευχής για τους μουσουλμάνους σε μια χώρα ανεξίθρησκη. Και όχι, δεν θεωρώ ακραίους και φασίστες όλους όσοι δεν υποστηρίζουν την ίδρυση τεμένους.

Ρε παιδιά εδώ ο βασικός μισθός έχει πάει 420 ευρώ μεικτά και δεν μιλάει κανείς!!!! Γιατί δεν ασχολούμαστε με ουσιαστικά θέματα? Μήπως τα έχουμε λυμένα??

Ο κύριος Μητσοτάκης ψήφισε την κατάργηση των θρησκευτικών, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, τα ανοιχτά σύνορα σε κάθε μετανάστη, το κτίσιμο του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, δεν εναντιώθηκε στην κατάργηση του Εκκλησιασμού των μαθητών. Επίσης δεν τον άκουσα να διαφωνεί για την αποκαθήλωση των εικόνων από τα δημόσια κτίρια, με την απάλειψη κάθε στοιχείου εθνικού και Ορθόδοξου, από τα βιβλία της ιστορίας, αφού όπως διακηρύττει πιστεύει στην μετα-εθνική Ευρώπη και για αυτό αν και πρόεδρος συντηρητικού κόμματος ήταν και είναι κατά του συντηρητικού – δεξιού προέδρου των ΗΠΑ Ντ.Τραμπ

Να ξέρετε ότι αυτοί που μιλούν για "ουσιαστικά θέματα", "σπατάλη χρημάτων",και "ησσονος σημασίας θέματα" , θεωρούν πρώτης προτεραιότητας , την ανεγερση τεμένους για τον κάθε φανατικό μωαμεθανό που μπηκε στην χώρα μας χωρίς να μας ρωτήσει πετώντας τα έγγραφά του. Άμεση ανάγκη εξευτελισμού του θεσμου του γάμου για τους......μερακληδες πρωκτολάγνους, και επιβεβλημένη την οικονομική υποστήριξη απτο κράτος κάθε gayparade, μειονότητας και ΜΚΟ για τα δικαιώματα της πορτοκαλί κάμπιας. Εκεί δεν υπάρχει σπατάλη ούτε παραλογισμός. Εκεί είναι η πρόοδος! Βρε οοοουυυυυρτ !!!

Εχουν δώσει δωρεάν γη για να κτιστεί το Μέγαρο Μουσικής του Λαμπράκη, η νέα Λυρική Σκηνή του Νιάρχου και τόσα άλλα κτίρια. Δεν δίνουν όμως οι δημοκράτες να παραχωρήσουν το παραμικρό για να κτιστεί ένας ναός αφιερωμένος από το Εθνος στον Θεό που του χάρισε την Ελευθερία του. Να χεσ@ την δημοκρατία σας. όλα για τους ημέτερους

nick κυβερνά η ψευτοαριστερα με κάλυψη της ΝΔ σε όλα. Μόλις διατάξει η μαμά Γερμανία θα αναλάβει την συνέχιση του ξεπουλήματος και της προδοσίας η ΝΔ με τον ρόλο του "τουφεκαλεύρη" στη ψευτοαριστερα αυτή την φορά.

το…τάμα στην Ε.Ε. για τζααμί ισχύει, ενώ το τάμα για τον Ναό του Σωτήρος Χριστού όχι. Ξεφτίλες ψευτοδεξιοί

ο Κυριάκος της Μπιλντεμπεργκ, “έβαλε τάξη”, στους 16 βουλευτές της ΝΔ και εκείνοι πειθήνια όργανα απέσυραν τις υπογραφές τους από την ερώτηση για την εκπλήρωση του «Τάματος του Έθνους περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα>>. Νομίζω όλοι καταλάβαμε πλέον.

Δεν την πατησε ο Βλασσης για την ερωτηση,αλλα η ακροδεξια ΝΔ του αδωνη και του Βοριδη που την κατεθεσε.Ομωςοταν το ανωνυμο σχολιο κτυπαει σαφεστατα τον απειρο Βλασση,τοτε το σχολιο μυριζει πισωπλατο κτυπημα απο ...Τατουλισταν. Θελω σοβαρες αμφιβολιες οχι μπαρουφες.Κατανοητη η πονηραδα;;;

@22:34 - Αν ο Θεός ήταν αυτός που μας χάρισε την ελευθερία, τότε ήταν και αυτός που μας χάρισε τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Την ελευθερία μας την χάρισαν τα ποτάμια αίματος των Ελλήνων που αγωνίστηκαν τότε, καθώς και οι Άγγλοι, Γάλλοι, Ρώσοι, στην ναυμαχία του Ναυαρίνου. Αντί να γράφετε για ανοησίες περί τάματος κοιτάξτε να δουλέψετε και να βγει ο τόπος από την κρίση. Αν υπάρχει θεός, δεν έχει σχέση ούτε με τάματα, ούτε με λεφτά, ούτε με εξουσίες. Έχετε καταντήσει την Ελλάδα να την συγκρίνουμε με τις απολίτιστες μουσουλμανικές χώρες.

Ο Θεός είναι αγάπη!!! Ας κοιτάξουμε τον συνάνθρωπό μας και ας δώσουμε τη χαμένη ελπίδα σε αυτόν τον τόπο, διότι έχει ιστορία και πολιτισμό. Σήμερα είναι ανάγκη να είμαστε ενωμένοι, διότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως επίδοξος πρωθυπουργός Ευρωπαϊκής χώρας έκανε τάμα στην Μεγαλόχαρη πως την ώρα που θα βγει πρωθυπουργός θα τρέξει σε εξαδάχτυλο λογιστή να κάνει πόθεν έσχες.

Παύλο εαν επικρατήσουν οι ομοιδεάτες σου, ο ζήλος για την αθρόα εισαγωγή φανατικών σουνιτών, και η πολεμική προς κάθε τι χριστιανικό δεν θα χρειάζεται σε λίγο καιρό να κάνουμε συγκρίσεις. Θα είμαστε μια τριτοκοσμική μουσουλμανική χώρα.

@17:30 - Ο χριστιανισμός μπορείτε να ασκείται ελεύθερα στις εκκλησίες όπως επιθυμεί ο κάθε πολίτης. Μέχρι εκεί όμως. Τα ίδια ισχύουν και για άλλες θρησκείες αγάπης. Το Ισλάμ τείνει προς το μίσος και για αυτό δεν θα έδινα τα ίδια δικαιώματα λατρείας στους πιστούς του Ισλάμ. Μαντίλες, χιτζάμπ και άλλες τέτοιες αηδίες, μόνο στις χώρες τους. Στην Ελλάδα όχι. Εδώ θα σέβονται τις γυναίκες και τις ελευθερίες των πολιτών. Τριτοκοσμική μουσουλμανική χώρα δεν θα γίνουμε ποτέ. Δεν θέλω όμως να ήμαστε και χριστιανικό ισλαμαμπάντ.

το Ισλαμ τείνει σε μίσος λέει ο άλλος και τρίζουν τα κόκκαλα των απανταχού θυμάτων των Σταυροφοριών

Μεγάλωσα, όπως όλοι, με τις ιστορίες των τουρκικών σφαγών, της μικρασιατικής καταστροφής, των 400 χρόνων σκλαβιάς, του παιδομαζώματος. Μικρασιάτισσα η γιαγιά μου, αλλά όταν είμαστε παιδιά δεν ξέρουμε τι ερωτήσεις να κάνουμε και μετά είναι αργά. Κάποτε διάβασα τη "Σταυροφορία από τη σκοπιά των Αράβων" και άρχισα να σκέφτομαι πόσα παραμύθια μας ταΐζουν στο όνομα της διατήρησης της εθνικής ταυτότητας. Καλοί-κακοί, άσπρο-μαύρο, θρησκεία της αγάπης-θρησκεία του μίσους. Δεν ξέρω τι λένε οι ιερωμένοι του Ισλάμ στους πιστούς τους, ακούω τι λένε οι δικοί μας όμως και βγάζω τα συμπεράσματά μου. Δούλεμα.

Πάβλακα μπορείς να παρασύρεις τον Σ(ύντροφο)ΤΟΙΧΟ τουτέστιν ντουβάρι, σε μια ορθολογική συζήτηση για το μέλλον του τοπικού παραγκοπαραρτήματος σε σχέση με την συνύπαρξη μουσουλμάνων και χριστιανών στις τάξεις του;

Μπα, κάτι αιώνες τώρα από τότε που έγιναν οι σταυροφορίες έχουν λιώσει τα κόκκαλα προ πολλού....από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα ξέρεις στον πολιτισμένο κόσμο......τελειώσε ο μεσαίωνας.....αντίθετα το ισλάμ συνεχίζει ακάθεκτο τη μ@@@@@ που το δέρνει!

Τώρα Παύλο θα συμφωνίσω μαζί σου . Ανακαλώ το προηγούμενο (προβοκατόρικο) σχόλιο μου καθώς με καλύπτεις 100%

@19:33 - Δες το ημερολόγιο. Έχουν περάσει κάποιοι ...αιώνες από την τελευταία σταυροφορία. Μιας και έθιξες το θέμα όμως, μόνο οι σταυροφόροι έκαναν πολέμους; Η Οθωμανική αυτοκρατορία με ...λουλούδια δημιουργήθηκε; Η καραμέλα με τις σταυροφορίες δείχνει πόσο ανιστόρητος είναι κάποιος και ανίδεος από αυτό που πρεσβεύει το Ισλάμ. Οι τζιχαντιστές έχουν κάνει άπειρες τρομοκρατικές επιθέσεις σε μη χριστιανικές χώρες. Εκεί δεν τους είχαν πειράξει οι σταυροφόροι. Για να το κλείσω. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις γυναίκες αρκεί για να κατατάξει κάποιος το Ισλάμ σαν μια βαθιά προβληματική θρησκεία.

"Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις γυναίκες αρκεί για να κατατάξει κάποιος το Ισλάμ σαν μια βαθιά προβληματική θρησκεία". RESPECT !

XAXAXAXAXAXAX τάχα ευαισθησία για τα γυναικεία δικαιώματα από τον κάθε λογής φασιστάκο μισογύνη, σε μια χώρα όπου 1 στους 3 Έλληνες θεωρεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις ο βιασμός δικαιολογείται. http://www.gazzetta.gr/plus/article/1014714/1-stoys-3-ellines-theorei-oti-se-kapoies-periptoseis-o-viasmos-dikaiologeitai. Φανταστείτε τι ποσοστό δικαιολογεί ΑΠΛΑ το ξύλο, ή κάθε είδους σεξιστική παρενόχληση. Υποκριτές φαλλοκράτες χριστιανοταλιμπαν τα ίδια σκατά είστε στα γυναικεία ζητήματα με τους ακραίους μουσουλμάνους. Φασιστάκια, που θεωρείτε τους εαυτούς σας ανώτερη ράτσα από τους Άραβες.

Η ευαισθησία για τα δικαιώματα των γυναικών στις μέρες μας είναι προνομιακός τομέας για την ακροδεξια. Αφού το αριστερό κίνημα παγκοσμίως , πούλησε το γυναικείο φύλο στις "αγορές" , η ελπίδα σήμερα είναι στα χέρια κάθε ........ Μαρί Λεπέν. Η έντιμη και αξιοπρεπής στάση της έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αντίστοιχη των πολιτικών ηγεσιών της Ευρώπης, η οποία χαρακτηρίζεται από την ολοκληρωτική υποταγή σε κάθε ισλαμική απαίτηση. Ενδεικτικά αναφέρω την περιπτωση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Ιράν.

Eνδεικτικά αναφέρω την κάλυψη του πρέσβη της Βενεζουέλας που άπλωνε συντροφικό χέρι στα κορίτσια μας

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.