Κόντρες και ξύλο στο Δημαρχείο Τρίπολης

Κόντρες και ξύλο στο Δημαρχείο Τρίπολης

Φεβρουάριος 21, 2017 - 20:55
3 σχόλια

Τριτοκοσμικές καταστάσεις κατήγγειλε ο κ. Γ. Σμυρνιώτης

Τριτοκοσμικές καταστάσεις κατήγγειλε ο κ. Γ. Σμυρνιώτης ότι επικρατούν στο Δημαρχείο Τρίπολης κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας κ. Γ. Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο Δημαρχείο Τρίπολης κατα τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους πολίτες που έχουν ανάγκη το βοήθημα και υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, οι οποίοι στριμώχνονταν στην ουρά στο Δημαρχείο, προκειμένου να κάνουν την αίτησή τους.

Μάλιστα, όπως είπε, κυκλοφόρησε ότι γινόταν και εμπόριο στα χαρτάκια προτεραιότητας και ότι παρά τις προσπάθειες του υπαλλήλου, η εικόνα του Δημαρχείου και η αντιμετώπιση εκ μέρους της δημοτικής αρχής προσβάλλει την εικόνα του Δήμου.

Δεν τα έχετε καλά με τις κοινωνικές δομές.

Ο κ. Δ. Παυλής απάντησε ότι ο Δήμος Τρίπολης οργάνωσε δύο σημεία καταγραφής, μόνο που από την πρώτη ημέρα, όπως είπε, οι ενδιαφερόμενοι έπαιζαν και ξύλο μεταξύ τους για το ποιος θα έμπαινε μπροστά στη σειρά.

Ήρθαν έως και 200 άτομα την πρώτη ημέρα. 

«Διαπιστώθηκε την επομένη», όπως είπε ο δήμαρχος, «ότι πουλούσαν τα χαρτάκια σε άλλους και ότι οι ίδιοι έρχονταν κάθε μέρα για να πάρουν χαρτάκια. Από την τρίτη ημέρα εξομαλύνθηκε η κατάσταση, καθώς πάνω στο χαρτάκι, αναγραφόταν ο αριθμός ταυτότητάς τους. Δημιουργήθηκαν σημαντικά προβλήματα στους συναδέλφους, αλλά μετά το πράγμα πήρε τη σειρά του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργήθηκε από Ρομά και από Αλβανούς».

Το γραφείο μπορεί να εξυπηρετεί 30 άτομα την ημέρα, τόσα μπορούν να εξυπηρετηθούν, επειδή γίνεται και ο έλεγχος των στοιχείων.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν για Δήμαρχο και αυτοί που τον στήριξαν από την Περιφερεια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.