Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης

Φεβρουάριος 21, 2017 - 18:31
5 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 22/2 & Πέμπτη 23/2
Πνευματικό Κέντρο / Ώρα 09:30 π.μ.

Εμείς και ο Καραγκιόζης
Γιορτάζουμε τις Απόκριες με Καραγκιόζη,  Ταχυδακτυλουργικά τρυκ, παιχνίδια  με άρωμα καραμέλας και πολύχρωμα μπαλόνια!

Σάββατο 25/2
Πνευματικό Κέντρο / Ώρα 05:00 μ.μ.

Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ
Aποκριάτικο ξεφάντωμα για  τους μικρούς μας φίλους. Κλόουν,  ταχυδακτυλουργός, Φουσκωτό καράβι,  τα καθιερωμένα γλυκά, πολύς χωρός σ  ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Καθαρά Δευτέρα 27/2
Πλατεία Άρεως / Ώρα 10:00 π.μ.

Γιορτάζουμε τα κούλουμα με τα καθιερωμένα παραδοσιακά  εδέσμετα. Χορεύουμε και διασκεδάζουμε  με παραδοσιακή ορχήστρα!


5 Σχόλια

Ρεεεε!!! Πατε καλα;;;; πλάκα μας κάνετε;;; βγάλατε και αφίσα άχρηστοι!!!!! Έχετε διαλύσει την πόλη!!!!! Ούτε Για φτύσιμο δεν κάνετε!!

Ότι πιο χάλια έχει γίνει ποτέ στην πόλη μας. Ο δήμαρχος κάνει μόνο για το Κακούρι. Μια μεγάλη πόλη δεν έχει ιδέα πως να την διοικεί. Για δείτε διπλανές πόλεις όπως η Καλαμάτα ή το Λουτράκι πως γιορτάζουν τις απόκριες. Είστε πολύ λίγοι κύριοι.

Κι όσο για την αφίσα, αλήθεια απο πότε ο χορός γράφεται χωρός; άλλαξε και η ορθογραφία σε αυτή την πόλη;ειναι οπως τότε για τις εκδηλώσεις για την άλωση που το Πελοπόννησος το είχαν γράψει Πελλοπόνησος! Ουτε κι αυτο μπορούν να προσέξουν πια;

Γιατι;; Οι διπλανοί κάνουν Χριστούγεννα η Πασχα σαν της Τρίπολης;;; Άσχετοι και μίζεροι....

Δεν πάμε καλά. Από το κακό στο χειρότερο. Μιας και αναφέρθηκαν οι παραπάνω στις αφίσες και τα έντυπα, είναι πράγματι ντροπή για την Τρίπολη να κυκλοφορεί ο δήμος τέτοια έντυπα σκουπίδια. Στην πόλη μας έχουμε την τύχη να έχουμε πολλούς και εξαιρετικούς γραφίστες. Είναι απαράδεκτο να κυκλοφορούν τέτοια έντυπα και να κρεμάνε πάνω στο Μαλλιαροπούλειο αυτά τα σκουπίδια. Επίσης, κάποιος τρώει και μας κοροϊδεύει με τα έντυπα, γιατί ενώ η μελέτη που δημοσίευσαν λέει για φυλλάδια 17-24, αυτά που μοίρασαν είναι πολύ μικρότερα σε μέγεθος. Και το κόστος για αυτά τα σκουπίδια: 1670 ευρώ. Ντροπή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.