Πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα

Πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα

Φεβρουάριος 21, 2017 - 10:11
3 σχόλια

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πλατανιά ξεκίνησε υπό τις οδηγίες του Απόστολου Χαραλαμπίδη με την είδηση να έχει να κάνει με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους ποδοσφαιριστές.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας (20/2) οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν για την τιμωρία τους με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης να τους επιβάλει πρόστιμο 40.000 ευρώ αναφορικά με την ταπεινωτική Σαββατιάτικη ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ στις τάξεις της αρκαδικής ομάδας με τον πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης  Γιώργο Μποροβήλο μέσα σε μία εβδομάδα να κάνει την δεύτερη ομιλία του απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές θέτοντας τον κάθε ένα προ των ευθυνών του ζητώντας άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας.

Πλέον ο Αστέρας Τρίπολης είναι υποχρεωμένος να βρει την χαμένη αυτοπεποίθηση του και να κοιτάξει μπροστά καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο και δύσκολα παιχνίδια αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τέτοια κανετε στους παιχταραδες κ στον Πλατανια θα βγάλουν το ταλέντο τους ειδικά αυτές οι σεντρες του Γιαννουλη οι φαρμακερες.

Κακώς τιμωρείτε τους παίχτες.Τόσο ξέρουν τόσο παίζουν οι άνθρωποι.Πρόστιμο πρέπει να βάλουμε εμείς οι φίλαθλοι με την αποχή μας από το γήπεδο.

ρε παιδια ποιος να κουμαντάρει τους παικτες για να συγκεντρωθουν, θελει ανθρωπους που να γνωριζουν το χορο του ποδοσφαιρου φταιει ο καλοκαιρινος σχεδιασμος οχι οι προπονητες τι να κανει και ο προπονητης οτι του δεινουν δουλευει και μετα του ζητούν και τα ρεστα ,η ομαδα θελει τεχνικο διευθυντη και ανθρωπους που να εχουν σχεση με το ποδοσφαιρο οχι επειδη μας εβαλαν εκει νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα η οτι εχουμε λεφτα ξερουμε και ποδοσφαιρο,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.