Σμυρνιώτης: Νεκρώνουν την Τρίπολη ανήμερα της δεύτερης Αποκριάς

Σμυρνιώτης: Νεκρώνουν την Τρίπολη ανήμερα της δεύτερης Αποκριάς

Φεβρουάριος 18, 2017 - 10:04
12 σχόλια

Με μία ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης να σχολιάσει το γεγονός ότι σταμάτησε να γίνεται το Καρναβάλι της Τρίπολης.

Αναλυτικά γράφει:

"Όταν σε μόλις δυο μήνες θητείας αναβιώναμε την Αποκριά με Καρναβαλική Παρέλαση που κατέληγε σε παραδοσιακό γλέντι στο Σέχι.

Το 2015 το Καρναβάλι καταργήθηκε -γιατί δεν ...έβλεπαν συμμετοχή - με το συνολικό βέβαια κόστος των εκδηλώσεων να παραμένει το ίδιο.

Για μια ακόμα χρονιά διώχνουν κόσμο και νεκρώνουν την Τρίπολη ανήμερα της δεύτερης Αποκριάς."


12 Σχόλια

ΓΙΑΝΝΑΚΗ... ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ.... ΩΣ ΜΑΣΚΑΡΑΣ

Ότι και να λες Γιάννη στο Μήτσο το Καρναβάλι του αφαιρεί από τα 25000 χιλάρικα που θα ψηφίσει την Τρίτη για τις "Αποκριάτικες" εκδηλώσεις. Και όπως και να το κάνεις δεν τον ενδιαφέρει η Τρίπολη αλλά η 25άρα.

Παει και το καρναβαλι. Ωραία. "Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νίκο Τσαμτσίκα?", που έλεγε ενας κάποτε...

@Anonymous 18/02/2017 - 12:10 Είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα άτομα σαν και του λόγου σου που τα ταϊζουν σανό νυχθημερόν, προκειμένου να υποστηρίξουν την παντελή ανυπαρξία του παρόντος δημοτικού πανηγυριού (γιατί δημοτική αρχή δεν τη λες)...Δουλειά του Σμυρνιώτη ως αντιπολίτευση είναι να λέει ό,τι γουστάρει για τον Παυλή και να τον κράζει όσο γουστάρει, όπως έκραζε και ο Παυλής όταν ήταν αντιπολίτευση...Ο δήμαρχός σου όμως βρε ΟΡΝΙΟ έχει έργο να παρουσιάσει 2,5 χρόνια τώρα; Γράψε μας ΕΝΑ! Φτάνει όμως ο καιρός...Πού θα πάει...Θα ξεβρωμίσετε, για να ανασάνει η πόλη...

Ρε παιδιά, καρναβάλι θα κάνει εκείνος που αράζει νυχθημερόν στον "σκαραβαίο". Άρε δημοτικό συμβούλιο να σου πετύχει....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ................ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ . ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ***

Πάλι τα ίδια. Και πέρυσι τα ίδια λέγατε δε βαρεθηκατε; Σιγα την εκδήλωση που καταργήθηκε. Αυτό είναι το προβλημα μας αν θα γίνει καρναβάλι. Ούτε 500 άτομα δε συμμετείχαν.

Χορτάσαμε τον θίασο του ΓΙΑΝΝΑΚΗ 4 χρόνια με τα καρναβάλια του!! Ο κόσμος ΓΙΑΝΝΑΚΗ τον θίασο (καρνάβαλο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ) τον έστειλε στην μαύρη ιστορία...

Αφού έχουμε κάθε μέρα καρναβάλι με το Μήτσο και την παρέα του ας τους αφήσουμε μια μέρα το χρόνο για ξεκούραση.

@Anonymous 19/02/2017 - 11:45 Σε παραπέμπω στο σχόλιο του «Ουστ ταγάρια 18/02/2017 - 16:28» για να μην γράφω τα ίδια...Διάβασέ το και θα πάρεις την απάντησή σου...Προς το παρόν, φάτε το σανό που σας δίνει ο Παυλής και μετά από 2,5 χρόνια ανύπαρκτης δημαρχίας του (πάμε για τον 3ο χρόνο) να συζητάτε ακόμα για το Σμυρνιώτη, λες και είναι αυτός δήμαρχος...Λογικό είναι πάντως το γεγονός ότι το ασκέρι σας δεν διοργανώνει καρναβάλι, αφού είναι για τα καρναβάλια! Σας τρώμε στη μάπα καθημερινά και βλέπουμε τί μασκαράδες είσαστε! Ευτυχώς όμως που ο καιρός περνάει γρήγορα και θα χαθείτε από μπροστά μας!

Δηλαδή κατά Παυλήν και συν αυτώ όλοι αυτοί που ξεκίνησαν πρόσφατα διόργανωση Καρναβαλιού (Καλάματα, Άργος κ.λ.π.) είναι οι ηλίθιοι. Μάλλον ηλίθιος είναι ο Μήτσάρας που τους στέλνει κόσμο και από την Τρίπολη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.