Υπάρχει πρόβλημα...

Υπάρχει πρόβλημα...

Φεβρουάριος 18, 2017 - 21:22
22 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟ 0-5!

Δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης , αυτή την φορά στην έδρα του με 0-5   . Οι Αρκάδες έχασαν ουσιαστικά από το ημίχρονο καθώς πήγαν στα αποδυτήρια με 4 γκολ στην πλάτη τους! Ο Αστέρας Τρίπολης προβληματίζει όσο τίποτα άλλο το τελευταίο διάστημα χάνοντας την αίγλη της  επαρχιακής ομάδας που διαφήμιζε την Ελλάδα στην Ευρώπη…

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε δεύτερη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγες ημέρες αυτή την φορά για το πρωτάθλημα της Super League με σκορ 0-5 σε ένα παιχνίδι που πήρε την μορφή του εφιάλτη.

Τα τραγικά αμυντικά λάθη, η έλλειψη συγκέντρωσης και οι λανθασμένες επιλογές εγκλώβισαν την αρκαδική ομάδα που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να μπει στο πνεύμα και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Οι πράσινοι με το καλημέρα στον αγώνα βρέθηκαν μπροστά με δύο γκολ από τα τέρματα του Κλωναρίδη στο 7' και τοθ Μπεργκ στο 9'. Ο Αστέρας πίεσε στην συνέχεια έφθασε κοντά στο να μειώσει το σκορ με τους Μανιά και Τσουκαλά με τον Μολέδο με κεφαλιά στο 30' (από θέση οφ σάιντ) να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του για να έρθει ο Εμποκού στο 39' και να κάνει το 0-4 με τον Μπουμάλ στο 83' να κάνει το τελικό 0-5.

Η συντριβή του Αστέρα Τρίπολης και η πολύ άσχημη αγωνιστική του εικόνα είχε ως αποτέλεσμα τις αποδοκιμασίες από την κιτρινομπλέ κερκίδα με αρκετούς φιλάθλους να αποχωρούν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την σέντρα του αγώνα ο κ. Γιώργος Μποροβήλος πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης βράβευσε τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην επιστροφή του στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τον Αρκά άσο να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης καλείτε να συνέλθει άμεσα και να αλλάξει την κακή του αγωνιστική εικόνα καθώς η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη στο πρωτάθλημα της.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Δημούτσος, Χαμντανί (23’ Γκαϊντούτσικ), Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Μάσα (65’ Ιγκορ), Φαρίνια (46’ Τσιλιανίδης), Μανιάς. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Μπουμάλ, Ζέκα, Κουρμπέλης (81’ Ρέις), Εμποκού (46’ Π. Βλαχοδήμος), Κλωναρίδης (74’ Πίσπας), Μπεργκ. 

 

 

Ειδήσεις: 

22 Σχόλια

τι λετε ρε παιδια που υπαρχει προβλημα? δλδ καποιοι που τα λεγαμε απο τον αυγουστο σεπτεμβρη ,οτι μας ξενερωσε (ο προγραμματισμος-μεταγραφες κλπ αντιμετωπιση)και λεγαμε η ομαδα δεν υπαρχει δεν βλεπεται και μας τα εχωναν απο το πληκτρολογιο ειχαν αδικο ? αν τη γλυτωσει ο φετινος αστερας λαμπαδα να αναψουν

Ζωή σε λόγου σας γιατί πολύ ψηλά τον είχατε πάρει τον αμανέ.Να μάθετε λοιπόν να είσαστε ταπεινοι και να κοιτάζετε την πραγματικότητα κατάματα.Που είναι εκείνος που κάθε φορά γράφουμε για τον Αστέρα μας λέει ξιδάκι.Ας το πιεί τώρα μόνος του.Την επόμενη σας περιμένει ο Πλατανιάς.Θα καλοπεράσετε.

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι ο Αστέρας δεν έχει ομάδα.Γιατί οι αρμόδιοι δεν πληρώνουν για να φέρουν καλούς παίχτες.Και καλά κάνουν οι άνθρωποι αφού δεν πηγαίνουν στο γήπεδο φίλαθλοι.Μάλλον εξ αρχής ο κόσμος της πόλης δεν την αγάπησε και δεν την αγαπά αυτή την ομάδα.Όπως π.χ αγαπά τον Παναρκαδικό.

όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε ότι είσασθε ο Αστέρας Ραχούλας τόσο το καλλίτερο για εσάς.

οσοι γνωριζουνγια το πως γινονται οι μεταγραφες και οι αποδεσμευσεις δεν εκπλησονται για την καταντια της ομαδας. ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣειναι ευχαριστημενοι απο τους υπευθυνους που εχουν ορισει ας ζητησουν ευθυνες απο τους κακους φιλαθλους που δεν πανε στο γηπεδο. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΞΥΠΝΑΤΕ .ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ για τον αστερα και για την τριπολη να τελειωσει το ονειρο με αυτον τον τροπο.

Αν κατορθώσετε και παραμείνετε στην σούπερ λίγκ, θα είναι σαν να πήρατε το πρωτάθλημα ! 23 χρόνια είχε ο ΠΑΟ να κερδίσει ομάδα με τέτοιο σκόρ στο α΄ ημίχρονο και βρήκε τον Αστέρα !! Ρεντίκολο των σκυλιών γίναμε ...Δεν αξίζει στην πόλη τέτοιο ρεζιλίκι , γμτ .......

Εννοείται ότι υπάρχει πρόβλημα όταν πουλάς βασικούς παίχτες χωρίς να φροντίζεις να τους αντικαταστήσεις κάτι που ο Αστέρας το κάνει συνέχεια εδώ και 2-3 χρονια. Συγκρινετε το σημερινό ροστερ με αυτό που πήγε στον τελικό του κυπελλου κ θα καταλάβετε.

τελικα φαγαμε 5 απο τον ατρομητο ? οσοι ειδαν το ματς προγκραμ καταλαβαινουν τι λεω,μεχρι και εκει ξεφτυλιστηκαμε .........................τυπωσαν σημα παναθηναικου και ονομα ομαδας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και απο οτι μου ειπαν σε μνμ το εγραψαν σε σαιτ ,ρομπα γιναμε παννελαδικως

Περιμένω εκείνο τον πολύξερο μισθωτό που του είχα πεί μετά 3-4 αγωνιστικές να τα πούμε.Χάθηκε όμως και το έχω πάρει πολύ βαρειά που του έλεγα την αλήθεια.Αν δεν διώξει τους διπλανούς ο ιδιοκτήτης δεν θ αλλάξει τίποτα.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.

Καποιοι τα λέγαμε 2 χρόνια τώρα.... Καο νομίζατε χαιρόμασταν.... Όμως αυτα προσπαθούσαμε να αποφυγουμε...να στενοχωριόμαστε περισσότερο... Επιτελους....τα αφεντικά του αστερα ας επιλεξουν ενα ανθρωπο ικανό και ας τον αφήσουν να κάνει αυτός κουμμάντο....δεν άρεσε ο τσώλης έ??

Ρόμπες ....... πιάσατε πάτο !! Στο εξής βάλτε την Κ-20 να παίζει, για να υπάρχει τουλάχιστον δικαιολογία ...

Προστατεψετε τους μεγαλομετοχους. Οι υπαρχοντες διοικουντες εχουν κορεσθει, χρειαζονται φρεσκσ μυαλα για την διοικηση

Πολύ σύντομα οι ιδιοκτήτες από ότι φαίνεται θα αποχωρήσουν.Έχετε ακουστά το στρίβει δια του αρραβώνος;

@ανωνυμος 19/02/2017 - 13:59 Το «στρίβει» δια του αρραβώνος δεν το έχουμε ακούσει...Το «στρίβειν» δια του αρραβώνος πάλι, ακουστά το έχουμε...Όταν λες «το στρίβει», τί ακριβώς εννοείς, στρίβει το τσιγαριλίκι;

αυτοι που γραφουν εναντιν της ομαδας εινα κατι πονεμενοι που θελαν να ειναι μεσα αλλα θα σας περασει καθηστε απαιξω και φωναχτε αν δεν το θελετε εσεις τον θλουμε εμεις τον ΑΣΤΕΡΑ

Ανακατοσούρα στις πλατιές μάζες που ασχολούνται με τον Αστέρα Τρίπολης για να μπορέσει η κυβέρνηση να περάσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ζητάνε οι διεθνείς τοκογλύφοι χωρίς να ανοίξει μύτη

ΟΥΤΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΩΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ

μη πιανεις στο ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ο Νικηταρας ειναι σαν τον αστερα εκει που λες σβήνει αναστενετε

Η μπουτίκ γιατί παραμένει κλειστή με κατεβασμένα ρολά σαν τράπεζα της Σταδίου; Δεν έφθΥαν ακόμα οι χούλιγκανς του ΠΑΟ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.