Ηχηρά μηνύματα σε εκδήλωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας (pics,vid)

Ηχηρά μηνύματα σε εκδήλωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας (pics,vid)

Φεβρουάριος 17, 2017 - 14:35
11 σχόλια

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας πραγματοποίησε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων  Αρκαδίας στην αίθουσα εκδηλώσεων στην περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Πελοποννήσου στην Τρίπολη την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αρκαδίας Γ. Παπαηλιού και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γ. Κατσίρης, ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης Α. Κακλαμάνος , ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Σ. Παπαδημητρίου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Δ. Τρυγώνης, ο αστυνομικός διευθυντής Αρκαδίας Χ. Καμπύλης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Αρκαδίας Α. Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑ Α. Μπρουμάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Αρκαδίας Ευάγγελος Κουτρουφίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής Σ. Σίνης, ο αντιπρόεδρος απόστρατων Αρκαδίας Κ. Μπουγιούκος, ο πρόεδρος της Τοπικής  διοίκησης διεθνούς ένωσης Σ. Κασίμος και τέλος ο πρόεδρος εξωτερικής φρουράς φυλακών Τρίπολης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Καγκαράκης Παναγιώτης μίλησε για τις  αδυναμίες στην διακυβέρνηση του τόπου και στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των αστυνομικών εστιάζοντας στα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον εξορθολογισμό των ειδικών μισθολογίων.

Όπως ανέφερε το συνδικαλιστικό κίνημα μάχεται για την  αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών, αλλά και ένα και πλέον χρόνο πλήρους αβεβαιότητας και κοροϊδίας εκ μέρους των αρμοδίων υπουργών όσον αφορά την αναμόρφωση των ειδικών μισθολογίων και την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας.

Τα ζητήματα τα οποία έθεσε ενώπιων και των βουλευτών του νομού όπου παρευρέθηκαν είχαν να κάνουν με την επανασύσταση των 6.700 οργανικών θέσεων που καταργήθηκαν με τον νόμο 4249/14  και την αυστηρή εφαρμογή του π.δ. 45/2008 περί υγιεινής και ασφάλειας και άμεση διευθέτηση των προβλημάτων καθαριότητας.

Επίσης την σταδιακή αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων οχημάτων, αρχής γενομένης από τις μάχιμες υπηρεσίες και έναρξη διαδικασίας ελέγχου αυτών, μέσω των ΚΤΕΟ.

Και τέλος δεν θα μπορούσε να μην κάνει λόγο για την αναδιάταξη των αστυνομικών υπηρεσιών όπου στην Περιφερειακή μας Ενότητα καταργούνται τα Αστυνομικά Τμήματα Λαγκαδίων, Λεβιδίου και Σταδίου.

Κλείνοντας ο κ. Καγκαράκης κάλεσε τους συναδέλφους του εν ενεργεία και συνταξιούχους Αστυνομικούς Πυροσβέστες Λιμενικούς στην ένστολη στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 22-02-2017 και ώρα 17:00 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Δείτε στο βίντεο τους χαιρετισμούς , καθώς και την κοπή της βασιλόπιτας.

Έφη Καστραντά

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ηχηρά μηνύματα σε εκδήλωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας


11 Σχόλια

Δημοσιοϋπαλληλίκι μέσω πανελληνίων από τα 20 και άσε τους γιατρούς να φτάσουν τα 35 και βάλε για να δουν ασπρη μέρα

23.22, βγες και κάνε υπηρεσία να δεις την επικινδυνότητα ειδικά τη νύχτα. Να δεις τις αντοχές και το καρδιοχτύπι του οργανισμού σου, μετά από φιλονικίες, από απειλές, από ύβρεις, από χειροδικίες κ.α. που δέχεται ο Αστυνομικός(όταν κατά κύριο λόγο ασχολείται με ανθρώπους κατωτέρου ποιοτικού χαρακτήρα) και μετά έλα να κουβεντιάσουμε.

για να μας φέρνουν βόλτα γελοίοι (αμόρφωτοι) κυβερνώντες, χρειάζεται μόνο λίγη πονηριά. Διαίρει και βασίλευε. Είναι η ράτσα του Έλληνα τέτοια. Οπότε έχουμε , "ταρίφας" vs "ΔΕΗτζή", "μπάτσος vs ΔΥ" , "ΙΥ vs εφοριακοί" κτλ κτλ. Και ολο και βυθιζόμαστε για κονομάνε απτην μπίζνα του χρέους ο "Καταληψιάκιας" ο Κούλης , "αριστεροί" και "δεξιοί"

Επικινδυνότητα ειδικά τη νύχτα!!! Θα έλεγα και την μέρα!!! Απλά δεν καταλαβαίνω πόσο επικίνδυνα είναι τα σάντουιτς του εβερεστ που φυλάσσετε όλη μέρα. Αλλά δεν πάτε να κάτσετε στην πλ. Κολοκοτρώνη με τους τσιγγάνους όλα τα πρωινά. Φοβάστε μάλλον ανωτάτου ποιοτικού χαρακτήρα άνθρωποι.

Παρ, 17/02/2017 - 23:22. οι γιατροι φιλε οταν βγουν σε ενα χρονο αγοραζουν σπιτι αυτοκινητο και ολα ...ξερεις εσυ ομως ερωτηση και πεσε 50 ...

18/02/2017 - 09:02. ....(όταν κατά κύριο λόγο ασχολείται με ανθρώπους κατωτέρου ποιοτικού χαρακτήρα) .... εχουμε δει πολλα ταγαρια με στολη με χαρακτηρα και πως μιλανε ασε φιλε ....την επαρση βαλτην στη τσεπη σου εσυ

εχεις δικιο, πρεπει να ειναι πανω απο 90% κ αφηστε τα παραμυθια περι "επικινδυνοτητας", βασικη σας δουλεια ειναι η προστασια των εκαστοτε κυβερνωντων κ η φοροεισπραξη

Βλέπω μερικούς να βγάζουν χολή. Αφήστε τις ζήλιες κατά μέρος λοιπόν κ δείτε το θέμα πιο βαθιά. Όπως προειπωθηκε πριν διαιρε κ βασιλεύε. Όσο για τους αστυνομικούς εντάξει το γνωρίζατε όταν κάνατε αίτηση. Παρόλα αυτά στην αγορά της Τρίπολης δεν σας έχω δει ποτέ. Και όμως στην αγορά οι αθιγγανοι κάνουν κουμάντο γιατί λείπει η αστυνομία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.