Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας σε θέση ενόρκου για το Σκοπιανό (vid)

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας σε θέση ενόρκου για το Σκοπιανό (vid)

Φεβρουάριος 15, 2017 - 19:30
4 σχόλια

Μία τυχαία ανακάλυψη  είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ο οποίος σερφάροντας στο διαδίκτυο βρήκε ένα βίντεο που τον γύρισε όπως είπε πολλά χρόνια πίσω, όταν ο ίδιος είχε βρεθεί στην εκπομπή «Η Δίκη».

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  «Μία ανακάλυψη που με γύρισε στο παρελθόν όταν 22 χρόνια πριν το Νοέμβριο του 1995 είχα βρεθεί ως ένορκος στην εκπομπή «Η Δίκη» στην τηλεόραση του Σκάι, με τον αείμνηστο φίλο, μέντορα και ξεχωριστό συμπατριώτη Ευάγγελο Γιαννόπουλο στη θέση του Προέδρου.»

Θέμα της εκπομπής ήταν το "Το Σκοπιανό" με την συζήτηση να απαιτεί ειδικούς χειρισμούς που αφορούσαν στο μείζον εθνικό ζήτημα εκείνης της εποχής, το οποίο δυστυχώς, μέχρι σήμερα βρει την οριστική του λύση.

Μαζί στη εκπομπή ως καλεσμένοι ήταν οι: Γιάννης Καψής, Γιώργος Κίρκος, Ανδρέας Λεντάκης, Χρήστος Πάχτας, Κωνσταντίνος Πυλαρινός, Κώστας Χατζηδημητρίου, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Πάνος Τριγάζης, Γιώργος Ανδρεόπουλος, Βάλια Αβραμίδου, Χρήστος Αυγουστής, Κατερίνα Βολονάση, Δημήτριος Βρόντος,, Σιδέρης Καλτσούνας, Νίνα Λοχαΐτη, Μιχάλης Περιστεράκης, Ελένη Τσούκα.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο(βίντεο) το πρώτο μέρος της εκπομπής (στο 25' περίπου λεπτό γίνεται η παρουσίαση του κ. Γιαννακούρα ως ενόρκου από τον αείμνηστο Ευάγγελο Γιαννόπουλο).

Video: 

Η ΔΙΚΗ 10/11/1995 Μέρος 1


4 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.