Ημερίδα ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτικό τομέα στην Τρίπολη (pics,vid)

Ημερίδα ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτικό τομέα στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 15, 2017 - 17:07
184 σχόλια

Τον Ιανουάριο το 70% των αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς της Αρκαδίας

Ημερίδα με θέμα «Ο Αγροτικός Τομέας, Πυλώνας για την ανάπτυξη της χώρας» διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ  Αρκαδίας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν από τους ομιλητές και είχαν να κάνουν με την  Ανασυγκρότηση της Αγροτικής Παραγωγής αλλά και τις λύσεις των προβλημάτων.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έρχεται στην Τρίπολη. Επίσης ομιλητές ήταν και ο κ. Σκορίνης Νίκος Μέλος της Π. Γ του ΣΥΡΙΖΑ  και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Υπεύθυνο διαχείρισης προγραμμάτων ΕΣΠΑ Κασίμης Χαράλαμπος.

Ο Υπουργός μίλησε για την στρατηγική της κυβέρνησης, για όλες τις σκέψεις του Υπουργείου, αλλά αναφέρθηκε και στο αφορολόγητο των αγροτών με 9.000 ευρώ, το οποίο αυξάνεται, όπως είπε, στα 11.500 ευρώ κατά μέσο όρο, με τις επιδοτήσεις που λαμβάνουν.

Θα συνταχθούν οι απαραίτητοι φάκελοι και θα επιδιώξουμε, όχι μόνο μέσω των ΠΣΕΑ και του μέτρου 5.2 του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης, αλλά ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς που θα προκύψει, ενδέχεται να συζητήσουμε σε επίπεδο κυβέρνησης και την αντιμετώπιση μέσα από ένα ειδικό κονδύλι

Φυσικά το παρών έδωσαν και οι αγροτικοί Σύλλογοι της περιφέρειας Πελοποννήσου οι οποίοι έθεσαν επί τάπητος τα θέματα τα οποία απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέδωσε ψήφισμα στο κλιμάκιο το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο αγροτικός κόσμος είναι εγκαταλελειμμένος από τη μνημονική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αγρότες κάλεσαν την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ασκούμενη πολιτική και να δει την επόμενη μέρα του αγροτικού κλάδου.

Δεν δεχόμαστε τις ασκούμενες πολιτικές σας στο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και φορολογικό

Τέλος η συντονιστική  τόνισε ότι θα ξεκινήσει ένας κύκλος κινητοποιήσεων οι οποίες θα έρθουν ως απάντηση στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Να αναφέρουμε ότι σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Β. Αποστόλου ανακοίνωσε πως οι αποζημιώσεις για τις πλημμύρες που έπληξαν την Αρκαδία τον περασμένο Ιούνιο, θα καλυφθούν κατά 70% μέχρι τα τέλη του μηνός, και τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα ΣΥΡΙΖΑ για τον Αγροτικό Τομέα στην Τρίπολη


184 Σχόλια

Δεν είμαι αυτός που θα απολογηθώ για τον κομμουνισμό γιατί ούτε στο ΚΚΕ είμαι, ούτε συμφωνώ με πολλά του εφαρμοσμένου κομμουνισμού αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να τα λεμέ όπως είναι, όχι όπως μας συμφέρει. Παύλο εσύ προτιμάς το σύστημα υγείας για λίγους, με παραμέτρους Novartis, εγώ ένα σύστημα υγείας με δυνατότητας πρόσβασης σε όλους πχ. Γαλλίας ή το κατά γενική ομολογία κορυφαίο της Κούβας. Εσύ θέλεις παιδεία μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν όπως στις ΗΠΑ, εγώ για όλους, όπως στην Φιλανδία ή την Κούβα. Τα θες & τα λες; Σε πια κομμουνιστική χώρα οι πολίτες της ήταν ή είναι εξαθλιωμένοι;

Οι γυναίκες στη Κουβά εξωθηθήκαν στη πορνεία και επί καπιταλισμού (που κάνεις τη πάπια & ποτέ σου δεν το έχεις επισημάνει) και μετά, γιατί.... έτσι γούσταραν οι ΗΠΑ!!! Αυτό δεν μου απάντησες στη ερώτηση μου γιατί κάνουν εμπάργκο στη Κούβα οι “Δημοκρατικές” και “ανώτερες” οικονομικά (με τεραστία ανασφάλεια) ΗΠΑ; Να υποθέσω πως την ίδια απάντηση (έτσι γούσταραν) θα έδινες στη ερώτηση γιατί έκανε τη δικτατορία στη Χιλή ή στην Ελλάδα ή στην Αίγυπτο κ.λ.π ή τους πολέμους στο Βιετνάμ, την Κορέα, το Ιράκ κ.λ.π. ή έχεις άλλη απάντηση για την ανασφάλεια των ΗΠΑ;

Θέλει Σουηδία ο τύπος η οποία ΑΝ είναι παράδεισος είναι γιατί όταν το αστικό κράτος τις δεκαετίες ’50- ’80 ήθελε να αναπτύξει σύστημα Υγείας ως αντίβαρο στις τότε σοσιαλιστικές χώρες, έκανε το σύστημα Υγείας να είναι καθολικό προσέλαβε προσωπικό και ανέπτυξε την έρευνα. Στη συνέχεια, και ενώ εντείνονταν οι αντιθέσεις και τα προβλήματα του καπιταλιστικού συστήματος, εντάθηκε η προσαρμογή στις κατευθύνσεις της ΕΕ και ενισχύθηκαν οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις. Ετσι, σε συνθήκες ανατροπής του σοσιαλισμού, το δημόσιο σύστημα Υγείας αλλά και όλοι οι υπόλοιποι τομείς όπως η Παιδεία, η Πρόνοια-->

--> άρχισαν και στη Σουηδία να απαξιώνονται από την επίθεση του κεφαλαίου, με αποτέλεσμα μεγάλες περικοπές τις οποίες καλείται να πληρώσει ο σουηδικός λαός.Σχεδόν καθημερινές είναι οι δημοσιεύσεις στα σουηδικά ΜΜΕ για την άσχημη κατάσταση στο σύστημα Υγείας. Αυτά πάρτο και βαλτο σε όλους τους τομείς. Στηρίζεις ένα κόμμα ακραία φιλελεύθερο και διαπλεοκόμενοπου δεν ήθελε όυτε και ούτε θέλει Σουηδίες (όπως ήταν). πάρε κι αυτό το λινκ και προσοχή μη μου σοκαριστείς http://www.tovima.gr/vimagazino/views/article/?aid=457727

αίντε, και διάβαζε τίποτα άλλο εκτός απο protagon. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=368668' http://www.amna.gr/article-featured.php?id=102649 και τέλος, αφού θες Σουηδία τότε γιατί έχεις πρόβλημα με την υψηλότατη φορολόγηση φυσικών προσώπων; ε; ε; αρα θες κοινωνικό κράτος, αλλά χωρίς φόρους; πόσες αντιφάσεις θέ μου;

@20:59 - Ναι έχεις δίκιο. Αφού θέλω φιλελεύθερο καπιταλιστικό μοντέλο όπως η Σουηδία, τότε να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΝΔ. Πλάκα έχεις. Το διάβασες το άρθρο από το Βήμα που μου παρέθεσες; Εγώ που το διάβασα έβαλα τα γέλια. Έχει πολύ χαμηλό δημόσιο χρέος η Σουηδία αλλά πολύ υψηλό ιδιωτικό. Σώπα ρε μεγάλε ανακάλυψες τον κύκλο του καπιταλισμού. Θα γράψουν ζημιές οι τράπεζες όταν κάνει κοιλιά η οικονομία θα αυξηθεί το δημόσιο χρέος από το 38,4% και πάλι από την αρχή. Ε αφού συνέβη αυτό το "κακό" στην Σουηδία τότε να μην γίνουμε ποτέ σαν αυτούς. Να γίνουμε σαν την Κούβα.

@20:59 - Να έχω υψηλή φορολόγηση φυσικών προσώπων όταν έχω παροχές από το κράτος. Όταν τα παιδιά μου πηγαίνουν σε δημόσιους παιδικούς σταθμούς που παρέχουν υψηλές υπηρεσίες και όχι βαριεστημένους υπάλληλους και κτίρια 40 ετών. Όταν δεν θα σπάμε τα αυτοκίνητά μας σε δρόμους γεμάτους λακούβες. Όταν έχουμε πεζοδρόμια να μπορεί να χωρά το παιδικό καρότσι κτλ. κτλ. κτλ. Να πληρώνω τεράστιους φόρους σε αυτό το κράτος μόνο και μόνο για να πληρώνονται οι συντάξεις των δημόσιων υπάλληλων στα 55, όχι δεν το κάνω και δεν θα το κάνω ποτέ. Να πληρώσω την αξία αυτού που μου παρέχεται. Όχι κερατιάτικα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=112&v=4eeRxf2XInY ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ.

Παύλο σε ενοχλεί η λειτουργεία του κράτους που έφτιαξε η Νέα Δημοκρατία και θέλεις να ξαναψηφίσεις Νέα Δημοκρατία; Και δε ντρέπεσαι να τα γράφεις αυτά;;;;!!!! Να τα ξαναγράψεις.... για να είμαστε πιο σωστοί! Ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις; Δεν καταλαβαίνεις πιά πως ο κόσμος σας σιχάθηκε…. όπως θα σιχαθεί σε λίγο και τον ΣΥΡΙΖΑ; Σιχάθηκε εσάς στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τις ηλιθιότητες τους Φιλελευθερισμού!!!! Τόσο ανάγκη έχετε να διαφυλάξετε τα κομματικά σας συμφέροντα που δεν έχετε πρόβλημα να ξεφτιλίζεστε τόσο πολύ; Σας λυπάμαι!!!

Αλήθεια εκείνος ο Karanikas & λοιποί φιλελεδες χάθηκαν… λέτε να μην ήξεραν και αυτοί ποιο μοντέλο οικονομίας χρησιμοποίησαν για δεκαετίες Νέα Δημοκρατία & ΠΑΣΟΚ με τραγικό αποτέλεσμα τη χρεοκοπία μας; Το γελοίο (και συνάμα τραγικό) πάντως είναι πως ακόμα και σήμερα κάποια απίθανα κομματικά στελέχη με άπειρο ιδιωτισμό μιλάνε για φιλελευθερισμό!

Να λυπάσαι τον εαυτό σου που πίστεψε, ψήφισε και υποστήριξε τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους της Αριστεράς και άσε τους άλλους.

Δεν στρουθοκαμηλίζω σας και εσάς! Ο Φιλελευθερισμός μας χρεοκόπησέ και μας οδική στο να γίνουμε Γουατεμάλα (και όχι Κούβα όπως βλακωδώς γράφει ο Παύλος) και όχι η Αριστερά φιλελε Νεοδημοκράτη!!!!! Αν θέλεις να δεις τι μας επιφυλάσσει ο φιλελευθερισμός σας... δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=l-TrrlSs3ZI

@Παύλος 25/01/2017: θες να πεις ότι αν ψηφίσω Κούλη θα έχω δρόμους χωρίς λακούβες και φαρδιά πεζοδρόμια και ΔΥ που θα μου κάνουν τεμενάδες και θα σκοτώνονται ποιος θα με εξυπηρετήσει; Και θα δουλεύουν για την ψυχή του παππούλη τους; Μου το υπογράφεις;

Έλα παιδιά, φτάνε με το ορφανό της διαπλοκής. Πρωθυπουργός δε θα γίνει. υπάρχουν ισχυρά αντινεοφιλελέ αντανακλαστικά ακόμα και μέσα στη ΝΔ

Ανώνυμε 17:15, δεν υπολόγισες την προσχώρηση Φωτήλα. Ποιος τον πιάνει τώρα τον Κούλη!

@16:02 - Από ότι καταλαβαίνω για να ψηφίσεις Κυριάκο, πρέπει να θεραπεύσει ανάπηρους, τυφλούς, να περπατήσει πάνω στο νερό και να αναστήσει και νεκρούς. Θα σου συνιστούσα να περιμένεις την Δευτέρα Παρουσία καλύτερα. Βελτίωση ψάχνουμε συμπολίτη, όχι θαύματα.

@17:15 - Ξυδάκι, ξυδάκι. Τα ίδια λέγατε όταν ήταν να βγει ο πατέρας του. Ότι δεν θα βγει ποτέ, αποκλείεται κτλ. κτλ. Μέχρι και απλή αναλογική εφάρμοσε ο Παπαντρέας αλλά ο Μητσοτάκης βγήκε. Απλή αναλογική προσπάθησε να εφαρμόσει και τώρα ο νέος Παπαντρέας αλλά δεν του έκατσε. Μια ζωή οι λαϊκιστές νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και ποτέ για την πατρίδα. Ο Κυριάκος θα εκλεγεί αν το θέλουν οι πολίτες. Το παραμύθι με τον δράκο που είναι υποτίθεται ο φιλελευθερισμός δεν πουλάει πια, δεν το έχετε καταλάβει; Πούλησε μια φορά και βγήκε ο Αλέξης και κάηκε το παραμυθάκι. Πάλι τα ίδια; Θα πατώσετε.

Ν.Δ. το μεγάλο πλυντήριο της ακροδεξιάς. Πήρε από τον απόπατο της ιστορίας τους υμνητές της χούντας και τους έκανε καθοδηγητές. Ο λαός, όμως, δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά! ξυδάκι

Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις Παύλο 27/01/2017 - 21:22, δεν ζήτησα τον ουρανό με τ' άστρα από τον Κούλη, για λακούβες και φαρδιά πεζοδρόμια εσύ μίλαγες. Επειδή όμως το παιχνίδι του να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα ή να κάθεσαι στη γωνία και να πυροβολάς τα περιστέρια είναι τόσο διαδεδομένο, περιμένω πώς και πώς τον Κούλη. Θα μας πουλήσει που θα μας πουλήσει στους μεγαλοκαρχαρίες, τουλάχιστον ας το διασκεδάζουμε. Και τότε να δω τι θα γράφεις.

Δε μου λε ρε Παύλο, ξέρεις τι κοτσάνα σού ξέφυγε στο σχόλιο της Παρ, 27/01/2017 - 21:26; Ξέρεις σε ποιον χρωστάει την πρωθυπουργία ο ακατονόμαστος; Αυτός τουλάχιστον έκλεψε τον βουλευτή μετά τις εκλογές, ο Κούλης μαζεύει δάνειους πριν τις εκλογές. Το παιδί είναι χειρότερο από τον πατέρα! Θα ξαναβγεί βουλευτής ο Φωτήλας, τι λες;

@00:18 - Έχεις μείνει στο 1981, αγόρασε καινούριο ημερολόγιο, η Δεξιά κυβερνάει σε όλο τον πλανήτη και πάνε μπροστά οι κοινωνίες.

@22:41 - Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χρωστάει την πρωθυπουργία στο 46.89% των πολιτών που ψήφισαν τότε. Την "χρωστάει" σε 3.088.137 πολίτες. Με τον γελοίο νόμο του Παπαντρέα, αυτού του απαράδεκτου πολιτικού που χαντάκωσε την χώρα, μείναμε ακυβέρνητοι σχεδόν ένα χρόνο ενώ οι πολίτες ψήφιζαν τη ΝΔ με τεράστια ποσοστά. Ο Βουλευτής του Στεφανόπουλου ήταν ένας ΔΕΞΙΟΣ βουλευτής που απόλυτα λογικά βοήθησε και αυτός να βγει ο τόπος από το αδιέξοδο που μας είχε βάλει το ΠΑΣΟΚ της Μιμής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φιλελεύθερος δεξιός. Ότι ακριβώς κυβερνάει τον πλανήτη εδώ και χρόνια και ευημερεί.

Τα μάθατε .... Τράμπας έχει βγεί στο Αμέρικα, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους παπαγαλάκια του Σόρος και νεοταξίτες ........ με προσπάθεια πολλά θα αλλάξουν!

@ Σάβ, 28/01/2017 - 23:19-----.Mήπως νομίζεις ότι είσαι ο Απόστολος Παύλος;;;;;; Βόμβα Αδωνι: "Οποιος ξαναψηφίσει πασόκ & ΝΔ, ψηφίζει ψεύτες & κλέφτες !!! https://www.youtube.com/watch?v=8laSLyp3V1c

@ Σάβ, 28/01/2017 - 23:19-----.Mήπως νομίζεις ότι είσαι ο Απόστολος Παύλος;;;;;; Βόμβα Αδωνι: "Οποιος ξαναψηφίσει πασόκ & ΝΔ, ψηφίζει ψεύτες & κλέφτες !!! https://www.youtube.com/watch?v=8laSLyp3V1c

@13:50 - Πήγαινε πάρε ένα καινούριο ημερολόγιο, δεν είναι ακριβό. Για να σου έρθει πιο φτηνά κοίτα στον υπολογιστή που γράφεις να δεις το έτος που διανύουμε. 2017. Την μια μου γράφεις για τον πατέρα Μητσοτάκη το 1990 (που είχε πάρει σχεδόν 47%) και τον βουλευτή του Στεφανόπουλου, την άλλη αναφέρεις δηλώσεις του Άδωνη πριν 4-6 χρόνια κτλ. κτλ. Με αυτά βγάλατε τον κωλοτούμπα πρωθυπουργό μια φορά. Δεν ξαναπερνάνε, δεν το καταλαβαίνεις; Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες τα πληρώνουν από την τσέπη τους και βρίζουν. Κατάλαβαν την απάτη της κεντροαριστεράς. Υπομονή, θα έρθει ο καιρός...

Παύλο 29/01/2017 - 16:31, μπέρδεψες τις "πούντρες" με τις "βούρτσες". Είναι πολλοί που σε φτύνουν κακομοίρη μου, εγώ σου 'γραψα για τον Κατσίκη, δεν ασχολήθηκα με τις δηλώσεις του μπουμπούκου. Και μην πιάνεις στο στόμα σου τον Στεφανόπουλο, ήταν δεξιός αλλά είχε αξιοπρέπεια, που να τη βρουν οι σημερινοί, είτε δεξιοί είτε αριστεροί. Ο Κούλης σου, τσιράκι των εταιρειών και των τραπεζών, παραμυθιάζει τον κόσμο με τη βοήθειά σου και των ομοίων σου, ελπίζω να βγάζεις τουλάχιστον ένα καλό μεροκάματο.

@Παύλος----- έρχεται ο βλαΚούλης κουράγιο.Θα βλαστημάς την ώρα που τον ψήφιζες,όπως τον Σαμαρα. Να ξεχρεώσει τις τράπεζες ο Λούστρος πρώτα και μετα να ζητά ψήφο.Ολοι πίνανε νερό Καματερού.Τωρα τρέχουν με τον Σιώρος .Έχει Ελπίδες ο βλα κούλης..........

@ 19:46 - Ο καπιταλισμός είναι και οι εταιρείες και οι τράπεζες και το κράτος και όλοι. Εταιρεία είναι και μια μικρή μεταφορική και ένα εμπορικό μαγαζί και ο ελεύθερος επαγγελματίες. Ναι ο Κυριάκος είναι άνθρωπος του ιδιωτικού τομέα και του καπιταλισμού. Προφανώς και είναι. Δεν είναι ΚΝΙΤΗΣ, ούτε αριστερός της μπαρούφας να λέει αφέλειες για τον καπιταλισμό. Η χώρα είναι φτωχή και πρόοδος και πλούτος έρχεται μόνο με ένα οικονομικό σύστημα, τον καπιταλισμό. Με τις κεντροαριστερές μπαρούφες χρεοκοπήσαμε. Ο Αλέξης σου έριξε και άλλο φόρο στο κεφάλι για να καταλάβεις τι σημαίνει αριστερά.

@19:46 - Τον Στεφανόπουλο να τον αφήσεις ΕΣΥ στην ησυχία του, εκεί που βρίσκεται. Δεξιός ήταν, κάτι που εσύ πολεμάς και τα δήθεν περί τίμιου Στεφανόπουλου και μη-τίμη Κυριάκου είναι παραμύθι χωρίς δράκο. Μας φόρτωσες τον Αλέξη και τους φόρους του μαζί με τους Καρανίκες του και τους Φλαμπουράρηδες και έχεις το θράσος να λες για τον Κυριάκο και την δεξιά; Οι πολίτες πλήρωσαν χρυσά τα ψέματα του Αλέξη, ότι και να γράψετε για τον Κυριάκο δεν πιάνει, γυρνάει πάνω σας. Πηγαίνετε να αγοράσετε την εφημερίδα του Καλογρίτσα, γιατί έχει καιρό να κάνει εκπομπή ο Λάκης σας. Δεξιά να σωθεί ο τόπος και πάλι.

Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή........χαχαχα Dom Helder Camara

όταν τους κάνεις όλους φτωχούς ή μετανάστες πως θες να σε πούμε; αριστεροί με καταθέσεις στο εξωτερικό και καθηγητές....

SIEMENS-NORVATIS-ΑΝΑΚΕΦΑΛΕΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ -ΠΡΟΣΥΝΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ κ.λ.π. (θυμίσου το ''Βάστα Γερούν" που έλεγαν τα αστέρια σας στις εκλογές)- ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ θες και άλλα κ. 2050; ΟΧΙ ότι και οι άλλοι είναι Άγιοι εεεεεεεεε. Κουτοχορτο ΤΕΛΟΣ.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.