Η βροΧή σταμάτησε τον Αστέρα

Η βροΧή σταμάτησε τον Αστέρα

Ιανουάριος 18, 2017 - 21:49
10 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε ένα παιχνίδι όπου πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή σε όλη την διάρκεια του.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με την αρκαδική ομάδα να έχει τις περισσότερες και τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα και να στέκεται άτυχη στην τελική προσπάθεια.

Άριστα διαβασμένος ο Αστέρας Τρίπολης όπου αγωνίστηκε από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δέκα ποδοσφαιριστές από την αυστηρή αποβολή του Κύζα στον Μάσα και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να του δημιουργήσει ρήγματα και ευκαιρίες.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες στο 2ο λεπτό να πηγαίνουν ξανά στα αποδυτήρια καθώς έπεσε η τάση των προβολέων του γηπέδου και να ξεκινά και πάλι έπειτα από 13' λεπτά. Με την επανέναρξη του οι δύο ομάδες αρχικά προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον βαρύ από την βροχή αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Οι κιτρινομπλέ άρχισαν σταδιακά να κλέβουν μπάλες και να πιέζουν τον Ολυμπιακό δείχνοντας περισσότερη διάθεση και ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιντέγιε με μία προσωπική προσπάθεια ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τους κιτρινοομπλέ στην συνέχεια να κυριαρχούν και να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες στο διάστημα 30'-32' αρχικά με το χαμένο τετ α τετ του Μάσα και αμέσως μετά και πάλι με το τρομερό σουτ του Αργεντινού με τον Λεάλι να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό να έχει καλή στιγμή με την κεφαλιά του Σεμπά να φεύγει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να βγαίνει καλύτερα στα πρώτα λεπτά και να απειλεί με την κεφαλιά του Ανδρούτσου που σταμάτησε στον Ντοναρούμα και το απευθείας φάουλ του Φορτούνη που πέρασε λίγο άουτ με τον Αστέρα Τρίπολης να απαντά με την προβολή κοντινή προβολή του Μανιά με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λεάλι.

Στην συνέχεια ο Αστέρας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές με τον Κύζα να δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μάσα για πέσιμο μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αναπροσαρμόζει ξανά τα πλάνα του και να ρίχνει τον Γιάννη Κώτσιρα στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Μανιά.

Ο Πάουλο Μπέντο βλέποντας τον Αστέρα να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές έβαλε τον Καρντόσο δίπλα στον Ιντέγιε αλλάζοντας το σύστημα του σε 4-4-2 με τον Καρντόσο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να χάνει μεγάλη ευκαιρία από κοντά στο 63' με τον Αστέρα Τρίπολης να απαντά με τον Μανιά ένα λεπτό αργότερα.

Στο 76' ο Μανιάς έφυγε απέναντι από τον Λεάλι με το σουτ του να μην είναι καλό και τον Ιταλό να μπλοκάρει την μπάλα και στο 86' το σουτ του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή να περνά λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα για το τελικό Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0.

Αστέρας (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Φαρίνια (64' Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (46' Καλτσάς), Μάσα, Μανιάς (83' Ιωαννίδης).

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος (82' Ελιουνούσι), Φορτούνης (66' Καρντόσο), Σεμπά, Μανθάτης (λ.τ. 46' Καμπιάσο), Ιντέγε.

 

 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στον ΑΣΤΕΡΑ. Ομως κατά γενική ομολογία οι διαιτητές, υποστηρίζουν τον ...μεγάλο .ΛΟΙΠΟΝ ;

Ρε 21:56 τραβα σπιτι σου ρε και μην ξαναπιασεις την ομαδα στο στομα σου γιατι εισαι ασχετος με το τοπι.@@@@@@!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ σε ολους!!!απεδηξαν ποσο ΟΜΑΔΑ ειναι σημερα με αυτον τον καιρο!!οπιος δεν εχει παιξει με τετοια βροχη δεν μπορει νΑ καταλαβει την προσπαθεια που εγινε αποψε!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

@21:56 - Από ποιο χωριό είσαι βρε βλάχοΑθηναίε, που θα μιλήσεις για Αστέρα Ραχούλας; Από το γραφικό Παγκράτι ή από το κοσμοπολίτικο Περιστέρι; Γεμίσαμε δήθεν Αθηναίους που κάθε ΣΚ τρέχουν να πάρουν καμία ανάσα στο χωριό τους για να ξεβρωμίσουν από την μπίχλα της πρωτεύουσας. Ο Αστέρας έκανε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες σε αντίθεση με τους παίχτες του θρήνου που φοβόντουσαν μήπως βρέξουν τα σλιπάκια τους. Κρίμα για τον Φορτούνη που έβαλε στο ρεπερτόριο του τις βουτιές και μάλιστα απέναντι στον Αστέρα. Κρίμα Κωστάκη...

Ρε Αστεροραρχούλες που γράφετε πιο πάνω όσα λεφτά κάνει ένας παίχτης του Ολυμπιακού κάνουν όλοι οι παίχτες του Αστέρα.Όσα λέφτά βάζει στο Ολυμπιακό ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης δεν τα βάζουν οι μαγαλομέτοχοι του Αστέρα ούτε στα εκατό χρόνια.Κάντε λοιπόν τουμπεκι και λιγότερα λόγια.Σας βαρεθήκαμε.

Μπράβο στην ομάδα που βελτιώνεται.... Εκεί στην διοίκηση και στο γραφείο τύπου θα βγάλουν καμιά ανακοίνωση για τον Κύζα που απέβαλε τον Μάσα αντί να δώσει πέναλτι? ή πάντα τους φταίει ο Παναθηναϊκός όπως πρίν δυο μήνες που σκίστηκαν να βγάλουν ανακοίνωση για παρόμοια διαιτησία??? Άντε γιατί βαρεθήκαμε να μας λένε παράρτημα και να προσπαθούμε να αποδείξουμε το αντίθετο...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΝΓΛΕΣΙΑΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΤΟΓΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.