Το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την επιστροφή Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ

Το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την επιστροφή Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ

Ιανουάριος 17, 2017 - 07:28
19 σχόλια

Η "Παπανδρεική Σχολή" της πολιτικής και πάντα ίδιοι οι εκφραστές της

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠαΣοΚ.

«Η επιστροφή του κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου στο ΠαΣοΚ συνδυάζεται με δηλώσεις που αποκαλύπτουν την εμμονή του στο ολέθριο παρελθόν και επιχειρούν ανεπιτυχώς να δικαιολογήσουν φράσεις τύπου: "Λεφτά υπάρχουν", γεγονός εξόχως λυπηρό και αποκαρδιωτικό για την πολιτική ζωή της χώρας.

»Τα ασύστολα ψεύδη: "Όταν παραδώσαμε στον Παπαδήμο ήμασταν κοντά στην έξοδο από την κρίση άλλα ευθύνεται ο Σαμαράς, ο οποίος ζητούσε εκλογές..." καθώς και άλλες "αξιολογήσεις" είναι ανάξιες σχολιασμού και άξιες περιφρονήσεως.

»Όταν ένας πολιτικός δεν έχει τη γενναιότητα να αναγνωρίσει τα λάθη του, να αναλάβει τις ευθύνες του και μονίμως επικρίνει τους αντιπάλους του όχι μόνον δεν είναι ηγέτης άλλα καθίσταται αναξιόπιστος και ανήμπορος να εμπνεύσει την κοινωνία! Ωστόσο τίποτα το ανεξήγητο. 

»Αυτή ήταν και είναι η "Παπανδρεϊκή Σχολή" της πολιτικής και πάντα ίδιοι οι εκφραστές της: δημαγωγοί, λαϊκιστές, ανεύθυνοι και επιζήμιοι..».


19 Σχόλια

νομιζε οτι κατι θα ειχατε αφιση απο την επταετη διακιβερνισισας δεν περιμενε οτι θα ειχατε κανη ολα σταχτη

Μπα ! Ο Παπανδρέου σε μάρανε τώρα ; Αυτό σε απασχολεί σήμερα...¨΄Ολλοι ρόιδο τα κάνατε.Αλλά μου κάνει εντύπωση η...αφύπνηση του κ.Λυκουρέντζου και το θέμα γιά το οποίο κάνει δηλώσεις. Ο καθένας με τον πόνο του. Αλλάξανε οι εποχές κ.Λυκουρέντζο ! Άλλα θέματα απασχολούν σήμερα τον λαό και όχι οι αναταράξεις του νεκροταφείου της πολιτικής σας.Καθίστε στην ακρούλα που σας έβαλε ο λαός της Αρκαδίας. Ζούμε σε άλλη εποχή σήμερα. WAKE UP !!!

Είσαι λάτρης των μνημονίων; γιατί τα ψήφισες κ. τ. υπουργέ του Σαμαρά; καταστρέφοντας μας!

Ωραίος ! Είναι σαν το δημοτικό σχολείο. ΟΧΙ εγώ κύριε, ο...πισινός μου !!!

ξυπνησε που ειδε τον ΓΑΠ ο αντρικος... όταν ο καραμανλης καταχρεωνε την χωρα και επαιζε Playstation δεν μιλουσες ρε μάγκα; παντα σε αυτη τη χωρα κοιταμε τα χαλια του γειτονα και οχι τα τα δικα μας

Έννοα σου και τον Παπανδρεϊσμό τον ξεπεράσατε σε ρουσφέτια, εξυπηρετήσεις και πελατειακά δίκτυα. Κρείττον του λαλείν το σιγάν..

Για την καραμανλικη σχολη δεν μιλησες, για την σαμαρικη σχολικη δεν μιλησες, βγηκες να ασχοληθεις με τον χαμενο τωρα γιατι;;; Να σε δω τι θα πεις τωρα με την Novartis που θα βγουν ωραια νεα

ρε ο αντρεας ο λυκουρεντζος ζει! δεν το περιμενα αυτό το ποσταρισμα. τουλαχιστον ζει και παρακαολουθει

Οπα του !!!

Aγαπητέ, όπως θα γνωρίζεις και από την επιστροφή Σαμαρά στη ΝΔ αλλά και τη δική σου από την ΔΗΑΝΑ, τα τούβλα - πλίνθοι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν άφοβα. Ο Τζέφρι απλά είναι άλλου μεγέθους

Μη υπερασπίζεστε την οικογένεια Παπανδρέου,γιατί αυτοί κατέστρεψαν τον τόπο.Ρουσφέτια πράσινα κα φενεία κλαδικές πρασινοφρουροί,τομπρισμός αυριανισμός κουτσονόμος,πάμπερς,μετακινήσεις φαντά;ρων στις μονοεδρικές,τσοβόλα δώστα όλα,κτλ=παπανδρεισμος

Απορω γιατι ασχολεισαι με τον ΓΑΠ το οποιον εχει κρινει το ΠΑΣΟΚ και ο λαος! Γιατι δεν μας λες κατι για το σκανδαλο των φαρμακων της NOVARTIS που κοστισε 4,5 δισ € στην χωρα; Ξερει τιποτα; Ποσοι Αρκαδες ειναι ανακατωμενοι 3,4,5;;; Εγω λεω 3 ισως 4. Εσυ τι λες,αν ξερεις;

Μου αρέσει που εδω γίνεται καλή δημοκρατική και δημιουργική κουβέντα. Το θέμα είναι εκείνο που αναφέρει ο φίλος NOVARTIS !!! Εχουμε εδώ κάποιους που ενέχονται ;;; Θα το βρούμε παρέα φίλοι .

Τρολακια παρακαλατε να βγει κανα σκανδαλο για Λυκουρεντζο για να μπορουν οι δικοι σας να βγαζουν γλωσσα ε? οχι δεν θα σας κανει την χαρη... αυτοι που ειναι μπλεγμενοι στην διαπλοκη και στην διαφθορα στην Αρκαδια και μοιραζαν 1000αρικα και εκατομμυρια σε συλλογους και χωρια ειναι γνωστοι... Ο Λυκουρεντζος επαιξε με το συνθημα Ακεραιοτητα... οι δικοι σας με τα 50ευρα... να τους χαιρεστε, τους πληρωμενους εκπροσωπους σας. Λυκουρεντζος = Ακεραιοτητα και τα φιλια μας στην περιφερεια!

Σε καθαίρεσε από υπουργό ο Αντώνης και τον κτυπάς .Πονταρεις τώρα στον βλαΚούλη.Αυτός θα γίνει προθυπουργός όταν ξεχρεώσει τα προσωπικά του δανεια στις τράπεζες και τα 200000000 της ΝΔ προς τράπεζες.

Είσαι πολύ λίγος να πιάνεις τους Παπανδρέου στο στόμα σου. 5 χρόνια κυβέρνησης Καραμανλή διαλύσατε την χώρα και παραμυθιάσατε με πλαστά οικονομικά στοιχεία που δίνατε Ευρώπη και Ελλάδα για να καλύψετε τα αίσχη σας και μιλάς για ανάληψη ευθυνών από τον Παπανδρέου? Ο Παπανδρέου είπε αλήθειες και έκανε ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις και άλλες τόσες έμειναν στην μέση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.