Συνεχίζεται η κόντρα Θεοδωρακόπουλου - Σμυρνιώτη

Συνεχίζεται η κόντρα Θεοδωρακόπουλου - Σμυρνιώτη

Ιανουάριος 18, 2017 - 11:01
19 σχόλια

Απανωτές οι αναρτήσεις του πρώην δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργου Θεοδωρακόπουλου.

Αυτή τη φορά ο κ. Θεοδωρακόπουλος μιλάει για τα "έργα" του πρώην δημάρχου:

Αναλυτικά έγραψε:

"Μην προσπαθείτε να προκαλέσετε εντυπώσεις με τις παρομοιάσεις σας κ. Σμυρνιώτη. Εχω ανατρέξει οχι μόνο στις κατά το παρελθόν δηλώσεις σας... αλλά και στα κατά το παρελθόν "έργα σας"! Ευχαρίστως να εφαρμόσουμε 5λεπτο αξιολόγησης των "έργων σας" πριν απο κάθε συμβούλιο αν επιμένετε αλλά θεωρώ οτι δεν ασχολούμαι με τα κοινά για να κρίνω εσάς. Σας έχουν κρίνει ήδη οι πολίτες!

Να είστε σίγουρος... ότι όπως καταφέρεστε εναντίον μου, με το ίδιο νόμισμα θα πληρώνεστε! Φαντάζομαι το εισπράξατε ήδη αυτό!

Την επόμενη φορά... αφήστε τα παραμύθια και πιάστε άλλη κατηγορία... Γεωγραφία θα σας πρότεινα μιας και ξέρετε απο ταξίδια!"

Η απάντηση του κύριου Σμυρνιώτη:

"Όχι και κόντρα με το Γιώργο. Απλά καλό θα είναι να να ξανατοποθετηθούν δημόσια - όταν όπως έχουν "δεσμευτεί" - "λύσουν" το θέμα των σκουπιδιών, "αγοράσουν" το οικόπεδο της πρώην Αγροτικής και αρχίσουν τις εργασίες ανέγερσης Δημαρχείου, "ξεκινήσουν" την κατασκευή των πολυόροφων "parking" ή "καταφέρουν" να πάρουν νομιμότητα σε αποφασή τους που αφορά σε στοιχειωδώς σοβαρό για το Δήμο θέμα (κανονιστικές, ελεγχόμενη στάθμευση, τιμολόγια δημοτικών επιχειρήσεων, προϋπολογισμός Κ.Ε.ΔΗ.Τ. κ.λ.π.) . Όσο για την επιχειρούμενη σύγκριση των έργων όταν και αν φτάσουν στο 10% του δικού μας τότε ... ξανασυζητάμε. "

Ειδήσεις: 

19 Σχόλια

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ .......... ΤΣ..... ΤΟΥΣ !!!! Υ.Γ.: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΞΕΡΩ..... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΟΨΩΜΕΘΑ!!!

Ας σταματήσει αυτή η καραμέλα με τον Σμυρνιώτη ότι τον έκριναν οι πολίτες αρνητικά. Έχει εκλεγεί Δήμαρχος μια φορά και την στην τελευταία εκλογή πήρε 49.72%. Για 143 ψήφους έχασε, μην το παρουσιάζουμε λες και καταποντίστηκε. Επίσης είναι τραγικό να διαβάζεις ότι δεν παρουσίασε έργο η προηγούμενη αρχή, την στιγμή που όλη η Τρίπολη απολαμβάνει το πεζοδρομημένο κέντρο και πολλοί συμπολίτες μας τα τρία νέα σχολεία, πέρα από τα άλλα μικρότερα έργα. Είναι τεράστια αχαριστία να μην αναγνωρίζεται το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Η σύγκριση με την σημερινή δημοτική αρχή είναι αδυσώπητη.

σμυρνιωτη απο αυτους που σε ακολουθισαν στησ εκλογες δεν θα ερθουν παλη ουτε οι μιση γιαυτο αραξε

Ο Θεοδορακόπουλος (Ιπποκόμος του Παυλή) έβγαλε και γλώσσα και λεει οτι του κατεβαίνει Δεν μας λεει τίποτα ομως για μετασχηματιστές δεν "κάηκαν" και "αντικαταστάθηκαν" τι έγινε τελικά Γιωργάκη; Θα μάθουν σύντομα ολοι τι έγινε και θα γελάσει καθε πικραμένος.

Με ποιο ακριβώς νόμισμα πληρώνεται ο Σμυρνιώτης ρε Θεοδωρακόπουλε; Σε κράζει όλο το ίντερνετ, δεν το βλέπεις; Το δικό σας «έργο» (λέμε τώρα) θα μας το πεις ή να πάμε σε καμια χαρτορίχτρα; Πέρασαν δυόμισι χρόνια ανυπαρξίας, γελοιότητας και πλήρους υποβάθμισης του δήμου. Τράβα τώρα μάζεψε 'κανα χαρτόκουτο και ρίχτο στον κάδο ανακύκλωσης μήπως σε φωτογραφίσουν «τυχαία». Όσο για σένα Anonymous Τετ, 18/01/2017 - 12:17, άραξε στην αγραμματοσύνη και την ασχετοσύνη σου, γιατί έτσι όπως γράφεις, αυτοί που ψήφισες αυτοί σου αξίζουν.***

Γιωργο εγω θα περιμενω και μια αναρτηση σου που θα εξηγεις στους πολιτες για τα 3000 ευρω που παιρνεις καθε χρονο ποια εργα κανεις και τι τιμολογια κοβονται

Ο Σάντσο Πάντσα ολο τα ίδια και τα ίδια μας λεει αυτο το παιδι καθε μερα αυτήν την εβδομάδα μας εχει κουράσει. Ελεος

Σημερα ακουσα τον θεοδωρακοπουλο σε τοπικο σταθμο να λεει οτι οταν κανανε καρναβαλι στην Τριπολη δεν ειχε συμμετοχη απο τον κοσμο και για αυτο δεν το συνεχισε η παραταξη Παυλη. Ειναι εδω το παιδι η ειναι αλλου?

Ρε Γιάννη καπαρώσε καμία θεσούλα απο τον πετραν γιατι σε βλέπω για ψάρεμα!!

Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ..........

Σμυρνιωτη λαθος σου που ασχοληθηκες με τον Γιωργο. Ενας σοβαρος πολιτικος δεν πεφτει σε τετοιο επιπεδο γιατι οπως και να το κανεις οταν τσακωνονται δυο τοσο διαφορετικων δυνατοτητων ανθρωποι ο κατωτερος τραβαει τον ανωτερο προς τα κατω. Επισης, δεν ταιριαζει σε πρωην δημαρχο να αποκαλει τοσο ειρωνικα καποιον Παντσα και ειδικα οταν αυτος εχει εκλεγει απο τους συμπολιτες του, οσο απιστευτο κι αν ακουγεται αυτο. Και οσο κι αν του ταιριαζει ο χαρακτηρισμος. Αλλα εγω μπορω να το λεω αυτο, εσυ οχι. Πεφτεις χαμηλα.

δυο ΓΑΙΔΑΡΟΙ μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα .............................μας εχετε ζαλισει τα ουμπαλα με τις βλακειες σας .............................................

Φίλε άραξε πρώτα εσύ σε κανένα δημοτικό σχολείο να μάθεις πρώτα ορθογραφία. Και εάν θέλεις να μάθεις πραγματικά οι άνθρωποι που θα κατέβουν αυτή τη φορά με το Σμυρνιώτη θα είναι πολύ περισσότεροι, γιατί ο Σμυρνιώτης δικαιώθηκε και απο το έργο του και δυστυχώς δικαιώθηκε και από τις ανομίες της νυν δημοτικής αρχής.

Γιωργάκη όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Για άλλη μια φορά θα βυθίσετε την πόλη τις αποκριες στα σκοτάδια, ενώ όλες οι άλλες διπλανές πόλεις θα γλεντούν και θα χαίρονται το καρναβάλι. Αντί να γράφεις όλη την ημέρα στο facebook και στα blog δεν πας να οργανώσεις τις αποκριες καλύτερα? Τι πρόεδρος δημοτικής κοινότητας είσαι εσύ τελικά? Μόνο για τις !*ς και να κορδώνεσαι?

Αλλοι έτρεχαν προεκλογικά πίσω από τον Πέτρο και όχι ο Γιαννης. Μην έχουμε κοντή μνημη...

Γιωργάκη δεν εισαι άξιος να πιάνεις στο στόμα σου τον Σμυρνιωτη! Ίσια και όμοια! Γνωριζόμαστε όλοι σε αυτή την πόλη Γιωργάκη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.