Ο ταλαίπωρος Λαγκαδινός καθρέφτης

Ο ταλαίπωρος Λαγκαδινός καθρέφτης

Ιανουάριος 16, 2017 - 10:05
3 σχόλια

Πάνω από  3 μήνες έχουν περάσει από τότε που έσπασε ο καθρέφτης στην Εθνική Οδό Τρίπολης - Πύργου στα Λαγκάδια, σε μια επικίνδυνη διασταύρωση.

Οι οδηγοί περνώντας από το σημείο έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλο κίνδυνο, καθώς  η ορατότητα και από τις δύο πλευρές είναι περιορισμένη.

Ο Παναγιώτης Χουντής έστειλε επιστολή στο ArcadiaPortal.gr για το θέμα αυτό και αναφέρει:

«Έναν καθρέφτη ρε, μην σκοτωθούμε..

»Είναι γνωστό σε όλους το γεγονός ότι όταν τα ισχυρά κράτη, ήθελαν να κοροϊδεύουν τους μαύρους ιθαγενείς στις αποικίες τους, τους έκαναν δώρο... καθρεφτάκια, για να απολαμβάνουν την εξαθλίωσή τους. Για τους Λαγκαδινους φορολογουμένους ιθαγενείς του 2017, δεν προβλέπεται ούτε ένα καθρεφτάκι. Και όμως το θέμα είναι πολύ, μα πολύ θλιβερό. Στα όρια της ξεφτίλας...  Ας δούμε την υπόθεση από την αρχή.

»Στην ανατολική είσοδο των Λαγκαδίων, στην εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων, υπάρχει μια επικίνδυνη κάθετη διασταύρωση που βγάζει στην Ε.Ο. Τριπόλεως-Πύργου. Η οδός που βγαίνει στην Ε.Ο. είναι ο μοναδικός δρόμος που επικοινωνούν οι κάτοικοι του επάνω χωριού, του επάνω μαχαλά. Η διασταύρωση είναι κάθετη με την Ε.Ο. και πολύ επικίνδυνη, διότι η ορατότητα και από τις δύο πλευρές είναι περιορισμένη.

»Οι υπηρεσίες της Εθνικής Οδοποιίας είχαν τοποθετήσει ένα μεγάλο κυρτό κάτοπτρο που ήταν πέρα για πέρα λειτουργικό και πολύ χρήσιμο για την ασφάλεια των οδηγών! Αρχές του Νοεμβρίου ο κυρτός καθρέφτης, για άγνωστη αιτία έπαθε  ζημιά, με αποτέλεσμα ο κόμβος να  είναι πολύ επικίνδυνος για τους οδηγούς με απρόβλεπτες συνέπειες.

»Την 8η Νοεμβρίου, ο υπογράφων το ρεπορτάζ έστειλα έγγραφο στο Α.Τ. Λαγκαδίων και στον Δήμο Γορτυνίας που τους ενημέρωνα για το σοβαρότατο πρόβλημα, τους κινδύνους σε περίπτωση ατυχήματος και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντικατάσταση του καθρέφτη! Από τότε λοιπόν, πάμε τον 3ο μήνα, όποιος οδηγός πλησιάζει στη διασταύρωση, μαζί με την προσευχή του, κάνει και ένα ...τάμα στους Αγίους Θεοδώρους και μετά, βγαίνει στην Ε.Ο. Έχω ακούσει ότι το θέμα του Λαγκαδινού καθρέφτη έχει φτάσει μέχρι στα ενδότερα γραφεία της Περιφέρειας που διαμήνυσαν στους...άγρυπνους τοπικούς Άρχοντες ότι όταν γίνει η νέα παραγγελία, θα είναι μέσα και ο.... Λαγκαδινός καθρέφτης!

Υπομονή ιθαγενείς πατριώτες μου, τι είναι οι περίπου 3 μήνες και έχει ο Θεός, μπροστά στην αιωνιότητα;

ΠΑΝ. Β. ΧΟΥΝΤΗΣ»
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ουτε δημαρχο,ουτε αντιδημαρχο,ουτε μελλον εχει ο δημος δημητσανας.Ο δημος Γορτυνιας εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Τωρα το καταλαβατε; Μονο μελετες και υποσχεσεις για να περναει ο καιρος να παει ο Γιαννοπουλος στην αθηνα και οσοι μεινανε πισω,καλα να παθουνε.

Δεν...νομίζω ο Γιαννόπουλος να επιτρέψει στην ασυδοσία και την ρουσφετολογία να ξαναπάρουν τα ηνία της Γορτυνίας. Πάει τώρα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι κόπροι του Αυγεία ( Σκατά δηλαδη) καθαρίζονται οριστικά και α με τά κλη τα !!! Ποτέ πίσω !

Είδα που προκόψατε τοσα χρόνια με τους μισούς υπουργούς από τα Λαγκάδια...Αλλά σας άφηνε το ρουσφέτι να κάνετε κάτι γιά τον τόπο σας ; Ολοι δουλειές προσωπικά ρουσφέτια και ότι λες πως υποθέτετε πως κάνουν τώρα οι άλλοι...Μιλάτε και σεις ρε Λαγκαδινοί ;Το χρήμα έρρε με τα καρότσια. Κούρδισέ με λιγάκι να συνεχίσω χωρίς σταματημό ! Ολοο εσείς διαμαρτύρεσθε για έργα που πληρηρώθηκαν και δεν έγιναν η έγιναν μισά. Τη μιά ο καθρέφτης την άλλη το ένα την αλλη το άλλο. Μόνο εσείς υπάρχεται στον κόσμο ;.Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κόλος τον πονεί ! Αμάν !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.