Σμυρνιώτης: Ο Δον Κιχώτης Παυλής και ο Σάντσα Πάντσα Θεοδωρακόπουλος

Σμυρνιώτης: Ο Δον Κιχώτης Παυλής και ο Σάντσα Πάντσα Θεοδωρακόπουλος

Ιανουάριος 15, 2017 - 15:25
11 σχόλια

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης σχολίασε την απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή (ΕΔΩ) για το θέμα με την ακύρωση της κανονιστικής κοινόχρηστων χώρων, θέμα που ανέδειξε το ArcadiaPortal.gr (ΕΔΩ).

Ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε:

"Ο κ. Παυλής ως νέος Δον Κιχώτης συνεπικουρούμενος σε ρόλο Σάντσα Πάντσα από τον κ. πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας "ανακαλύπτει" καθημερινά "εχθρούς" που τον "εμποδίζουν" να υλοποιήσει το "μεγαλεπήβολο" πρόγραμμά του. Τελευταίος του "εχθρός" η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που του ακυρώνει "νομιμότατες" αποφάσεις σαν την Κανονιστική Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων.

Απλά του υπενθυμίζω ότι ενώ εμείς μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια εντάξαμε, κατασκευάσαμε στο έργο της Πετρινού και παράλληλα συντάξαμε και ψηφίσαμε όρους λειτουργίας που δεν δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα - παρά τις τότε απόψεις του προς άγραν ψήφων να βάλουμε τραπεζοκαθίσματα και πάνω στον κυρίως χώρο της Πλατείας - αυτός δυόμισυ χρόνια τώρα αποδεικνύεται ανίκανος να την αντικαταστήσει με μια κανονιστική της ...προκοπής.

Υ.Γ. 1: Το επιχείρημά του "με πολεμάει η Αποκεντρωμένη" καταρρίπεται απλά από τις απορρίψεις των προσφυγών του κατά απορριπτικών αποφάσεων της Αποκεντρωμένης όταν αποπειράθηκε να τις προσβάλει στην επιτροπή του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 που την πλειοψηφία έχουν όχι αιρετοί ή υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά νομικοί (Κανονιστική Εμποροπανήγυρης Τεγέας κ.λ.π.).

Υ.Γ.2: Ο έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων από την Αποκεντρωμένη φυσικά και δεν εξαντλείται στην επιβεβαίωση της καταμέτρησης των ψήφων βάσει των οποίων ελήφθησαν γιατί τότε θα επικρατούσε ο νόμος της "ζούγκλας" που θα επέβαλε η όποια συγκυριακή πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων."

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Γιαννάκη καλα εσένα δεν περίμενε κανένας ότι εισαι σοβαρός!! Για αυτο και γελάει όλος ο κόσμος μαζι σου!!! Εισαι πολυ νο@@@@@!!! Χα χα χα χα!!!! Υ.Γ. Το ξέρουμε ότι δεν θα χωνέψεις ποτε το Κασατο που σου έδωσε ο Παυλης!!!!

Όταν πάρετε νόμιμη απόφαση να μας γράψετε. Όσο για τα περί γελοιοτήτων άστα να πάνε. Κολοτούμπα στην κολοτούμπα!!!

Το πιο τραγικό όλων είναι οτι ο Μήτσος & συνεργάτες δεν έχουν πάρει μυρωδιά περί διοίκησης του Καλλικράτη ούτε μετά από 2.5 χρόνια... Το επίπεδο είναι ακόμη δάπεδο.. Στην αρχή λέγαμε νέοι είναι θα μάθουν... αυτοί όμως όπως φαίνεται είναι εκτός τόπου και χρόνου.. Ανοίξτε κανά βιβλίο ρε........

Η Αποκεντρωμένη στις απειλές του Μήτσου θα απαντήσει? Και γιατί οταν ο Μήτσος με αίτησή του προσβάλει στην επιτροπή του άρθρου 152 τις απορρίψεις της Αποκεντρωμένης εδώ και 2,5 χρόνια ποτέ δεν κερδίζει? Επειδή εκεί αποφασίζουν νομικοί οι οποίοι συμφωνούν με τις αποφάσεις των υπηρεσιακών παραγόντων της Αποκεντρωμένης? Μα τόσο βλάκες μας περνά??? Μήτσο σε εμάς τους πολίτες δεν περνούν οι απειλές.... Σα δεν ντρέπεσαι λίγο. Ρε ούστ... Δεν θα παρανομήσει κανείς για χάρη σου.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης σε ρόλο Σάντσα Πάντσα "ανακαλύπτει" καθημερινά "εχθρούς" που τον "εμποδίζουν" να υλοποιήσει το "μεγαλεπήβολο" πρόγραμμά του.

Κυρ, 15/01/2017 - 17:10 Εκθέτετε τον Δήμαρχο και την παταταξή του με τέτοιου τύπου χαζά σχόλια. Γράψτε κανένα σχόλιο με ουσία.

Δεν είναι Σάντσα Πάντσα βρε άσχετοι που το αναπαράγετε κιόλας, αλλά ΣάντσΟ Πάντσα το όνομα του ιπποκόμου του Δον Κιχώτη! Σκοτάδια!

@Κυρ, 15/01/2017 - 17:10 Τράβα ρούφα εσύ το αυγό σου αρχιπαπαγάλε και άλλη φορά να χτυπάς την κεφάλα σου στον τοίχο προτού ξαναγράψεις μπαρούφες. Με ποιον γελάει ο κόσμος, βρε σαλτιμπάγκο; Με το Σμυρνιώτη; Αυτός είναι δήμαρχος ή ο τραχανάς που ψηφίσατε; Ακόμα με το Σμυρνιώτη ασχολείστε βρε αγύρτες που έχετε κατορθώσει να καταστρέψετε μια πόλη ολόκληρη; Πες μας ένα έργο που έχει κάνει μέχρι τώρα ο τραχανάς που ψήφισες! Σκ@τ@ στα μούτρα σας ρε που μιλάτε κι από πάνω! Πού θα πάει όμως 2,5 χρονάκια έμειναν θα περάσουν και όποιος και να βγει στις επόμενες εκλογές καλύτερος θα είναι από τον τραχανά!

ΣάντσΟ Πάντσα το όνομα του ιπποκόμου του Δον Κιχώτη! Μας λέτε πως η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑΑΑ ειναι ιπποκομος του Παυλή;

Είπε ο Τσάρος για τον Βλάχο ........ Γιατί δε θυμάται ότι την ισχύουσα κανονιστική την έφτιαξε ο ίδιος ! Έφτιαξε όλη την Πετρινου μια μεγάλη παράνομη υπαίθρια καφετέρια , έκλεισε παράνομα για χάρη των δικών του δρόμους και τους έκανε καφέ . Όσο για τον βλάχο τι να πει κανείς; **ς άχρηστος και το χειρότερο επικίνδυνος εκδικητικός. Όσα *** με τους κολλητούς και όσους προλάβει να τιμωρήσει. Αλλά στο χωριό δεν ξεχνάει ο κόσμος κύριοι !!! Λίγη ντροπή κύριοι. Δεν μιλάτε σε γαλοπούλες ! ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η προεδραρα στο κάδρο είναι ο γάιδαρος του Δον Κιχώτη ! Άκου ο υποκομος!! Και ο Ηλίας ;;;; Τι μόνο πετρέλαιο ο Λιακος;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.