Το επετειακό βίντεο για τα 10 χρόνια των TIGERS

Το επετειακό βίντεο για τα 10 χρόνια των TIGERS

Ιανουάριος 11, 2017 - 10:46
7 σχόλια

Ο σύλλογος φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης TIGERS το περασμένο Σάββατο 7 Ιανουαρίου έκλεισε 10 χρόνια  λειτουργία από την ίδρυση του με τους φιλάθλους και μέλη του συνδέσμου να το γιορτάζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Οι TIGERS συμπλήρωσαν μια δεκαετία στην οποία έχουν ταξιδέψει παντού με την αγαπημένη τους ομάδα, έχουν τραγουδήσει και έχουν δώσει τον ρυθμό από το πέταλο, μια δεκαετία που αποτελούν κομμάτι της ιστορίας και ψυχή του συλλόγου με την αφοσίωση και την αγάπη τους προς τον Αστέρα Τρίπολης.

Λίγη ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ όπου συμπληρώνονταν τα 10 χρόνια λειτουργίας οι TIGERS έσβησαν κεριά στον σύνδεσμο τους υπό τους ήχους συνθημάτων για την αγαπημένη τους ομάδα σε μια πολύ όμορφη και άκρως Αστεριανή ατμόσφαιρα.

Με ένα βίντεο μοναδικό βίντεο στο you tube οι TIGERS μας βάζουν στο κλίμα της γιορτής για τα 10 χρόνια λειτουργίας τους αλλά και της κιτρινομπλέ κερκίδας του αγώνα με την ΑΕΚ με την ευχή να έρθει το κύπελλο στην Τρίπολη.

Απολαύστε το βίντεο των TIGERS...

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-αεκ || 7/1/17 || (10 ΧΡΟΝΙΑ TIGERS)


7 Σχόλια

Συνεχιστε ετσι αλανια μην ακουτε κανεναν γενιτσαρο!

το βιντεο δεν το ειδα,τι να κατσω να δω αλλωστε,ελπιζω να μην ξεχασατε να βαλετε στα πλανα σας και τον κουκο ...............σημα κατατεθεν σας

Mπράβο παιδιά, ο Αστέρας σας χρειάζεται. 'Οσοι σχολιάζουν αρνητικά είναι κατανοητό γιατί ο Αστέρας τους έχει κάνει ζημιά, ξυδάκι πρωί-μεσημέρι-βράδυ κ υπομονή

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΚΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΟΥΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.