Φωνή απόγνωσης από κάτοικο στο Περθώρι

Φωνή απόγνωσης από κάτοικο στο Περθώρι

Ιανουάριος 11, 2017 - 15:56
6 σχόλια

" Πως είναι δυνατόν κάθε χειμώνα - και όχι μόνο φέτος – με μια μικρή χιονόπτωση, το χωριό να μένει αποκλεισμένο;"

Επιστολή διαμαρτυρίας αποφάσισε να στείλει κάτοικος από το Περθώρι προς τον Δήμο Τρίπολης λόγω  του αποκλεισμού του χωριού του από την έντονη χιονόπτωση.

Ο κ.Σίμων Ζαρακοβίτης έστειλε στο ΑrcadiaPortal την ακόλουθη επιστολή

  Είμαι κάτοικος ενός χωριού στους πρόποδες του Μαινάλου. Πολλοί ίσως να μην ξέρουν ούτε το όνομά του. Ο Δήμος Τρίπολης πάντως το γνωρίζει, σαν όνομα, γιατί κατά τα άλλα το έχει ξεχάσει εντελώς.

  Με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία και απευθυνόμενος προς το Δήμο, θέλω να εκφράσω μερικές απορίες.

  Πως είναι δυνατόν κάθε χειμώνα - και όχι μόνο φέτος – με μια μικρή χιονόπτωση, το χωριό να μένει αποκλεισμένο;

  Πως είναι δυνατόν με κάθε παγετό να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές; ( πρόσφατο παράδειγμα το ατύχημα με το αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΤ)

  Φυσικά μιλώ για το χωριό Περθώρι και τον επαρχιακό δρόμο Τρίπολης – Περθωρίου, περιφερειακά του δάσους των Αγ. Θεοδώρων. Επίσης να επισημάνω, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι το χωριό αυτό, απέχει – τι ειρωνεία – 4,5 km από το κέντρο της πόλης και 2 km από την ΔΕΚΕ.

  Τόσο πολύ κοστίζει να σταλεί ένα εκχιονιστικό μηχάνημα και μερικά κιλά αλάτι;

  Επίσης θα ήθελα να απευθυνθώ προσωπικά στον κ. Δήμαρχο, που είμαστε φίλοι και συμμαθητές, και να του επισημάνω ότι στο χωριό αυτό δεν ζουν μόνο μερικοί σκληροτράχηλοι κτηνοτρόφοι, αλλά και πολίτες άλλων κατηγοριών. Πολίτες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Δήμο (Τέλη, φόροι κλπ), πολίτες που έχουν την απαίτηση το ίδιο συνεπής να είναι και ο Δήμος (ουσιαστικά να κάνει το καθήκον του), πολίτες που ζητούν το αυτονόητο, την πρόσβαση στο Νοσοκομείο, στο σχολείο των παιδιών τους, στη δουλειά τους, στην τροφοδοσία τους, τις λίγες δύσκολες μέρες του χειμώνα.

Ευχαριστώ

Σίμων Ζαρακοβίτης

Υ.Γ. κ. Αντιδήμαρχε, υπεύθυνε για την Πολιτική Προστασία του Δήμου, δεν έχω εγώ θράσος που σε πήρα τηλέφωνο να σε ρωτήσω πότε θα ανοίξει ο δρόμος, αλλά για να ξέρεις, θρασύς είναι αυτός που προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανικανότητα του να κάνει το καθήκον του.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Κε Ζαρακοβiτη, αν θέλετε να είστε αντικειμενικός και να παρέχετε σφαιρική πληροφόρηση σχετικά με την τηλεφωνική μας επικοινωνία, να αναφέρετε ολόκληρο τον διάλογο. Το να δίνετε μόνο μια λέξη, λέγεται απόκρυψη στοιχείων Ευχαριστώ πολύ

Εσυ εισαι το παπαγαλακι του αντιδημαρχου? Ή δεν εχεις τι να κανεις και απαντας σε οτι ειδηση ή καταγγελια βλεπεις? Ή μηπως εισαι αντιπροσωπος τραχτερ κ θες να πουλησεις?Αιωνιος τριπολιτσιωτης φυτρωνει εκει που δε τον σπερνουν. Αναθεμα και αν γνωριζες τι τραβανε καποια χωρια της αρκαδιας...αναθεμα!!!

Κύριε Σωτήρη Παπαδημ... αν είστε αρμόδιος, πέρα από το υστερόγραφο, απαντήστε και στα υπόλοιπα.

εχει και δουλειες ο ανθρωπος δεν καθεται σα κατι αλλους...το θεμα μας ειναι αλλο τωρα.. ααα και κατι ακομα προς τους υπευθηνους του δημου..το αλατι στο νερο διελυεται κυριοι γιατι μας το φερατε σημερα για να αλατισετε το δρομο για να νοστιμεψει με την βροχη?? Για γελια....ολοι σας!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.