Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη στην Αρκαδία

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη στην Αρκαδία

Ιανουάριος 10, 2017 - 18:30
15 σχόλια

Οι δήμοι της Αρκαδίας αποφασίζουν εκ νέου για την μη λειτουργία των σχολείων, αφού μετά και την τελευταία χιονόπτωση ο πάγος είναι αρκετός και επικίνδυνος.

Δήμος Τρίπολης

Με απόφαση του Δήμαρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, λόγω του ισχυρού παγετού που πλήττουν το Δήμο Τρίπολης, ανακοινώνεται ότι αύριο 11/01/2017 όλα τα σχολεία της α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν λόγω παγετού και εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.Κλειστοί θα παραμείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί

Δήμος Γορτυνίας

Την διακοπή των μαθημάτων για την Τετάρτη 11-1-2017 για όλα τα σχολεία Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γορτυνίας αποφάσισε ο αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας Παναγιώτης Μητρόπουλος.

Η απόφαση:

Έχοντας υπόψη!
1. Τις διατάξεις του αρ. 94 παρ. 4 περ. 27
2. Τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα δέκα (10) Ιανουαρίου 2017 στην περιφέρεια του δήμου μας.
3. Το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων της Β/θμιας και Α/θμιας εκπαίδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Τροπαίων, Νεοχωρίου, Κοντοβάζαινας, Λαγκαδίων, Βαλτεσινίκου, Βυτίνας, Δημητσάνας, Ράφτη και Λουτρών Ηραίας λόγω της χιονόπτωσης, παγετού - δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την διακοπή των μαθημάτων για αύριο 11-1-2017 για όλα τα σχολεία Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γορτυνίας που βρίσκονται στις Τοπικές Κοινότητες Τροπαίων, Νεοχωρίου, Κοντοβάζαινας, Λαγκαδίων, Βαλτεσινίκου, Βυτίνας, Δημητσάνας, Ράφτη και Λουτρών Ηραίας

Ο Αντιδήμαρχος
Για θέματα Παιδείας

Παναγιώτης Μητρόπουλος

Κοιν: 1) Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης
2) Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης

Δήμος Μεγαλόπολης

Νέα ενημέρωση:

Για λόγους ασφαλείας των μαθητών μετά την νέα πρωϊνή χιονόπτωση τα σχολεία θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά. 

Εάν δεν υπάρξει επιδείνωση του καιρού τα σχολεία της Μεγαλόπολης θα ανοίξουν κανονικά. Στην Δημοτική Ενότητα Γόρτυνος στην Μεγαλόπολη τα σχολεία θα μείνουν κλειστά.

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Τα σχολεία του Δήμου θα ανοίξουν κανονικά. Τα σχολεία σε Άγιο Πέτρο και Καστρί θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Τα σχολεία θα ανοίξουν όλα κανονικά εκτός απροόπτου, εάν υπάρξει επιδείνωση όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση νωρίς το πρωί.

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 11-01-2017 όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Τρίπολης.

Για τα σχολεία αποφάσισαν πάλι από την προηγούμενη μέρα και ορθώς, για τα φροντιστήρια πάλι τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν οι ιθύνοντες; Σήμερα έπρεπε να φτάσει μεσημέρι για να αποφασίσουν; Υπάρχουν παιδιά που έρχονται από χωριά, δεν πρέπει να ενημερώνουν νωρίτερα;

Πάλι κλειστά? Και γω που θέλω να πάω για καφέ τι θα κάνω? Ως ιδέα παρτα μαζί σου δεν παίζει!!!

Όλοι μαθητές ψηφιζουμε Παυλη Εύχομαι να το κάνει και τις επόμενες μέρες και τα σχολεία να τα διαλύσει ο πάγος! Με αγάπη<3

Οι μαθητές πάντως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παίξουν στο χιόνι. Ούτε οι μαμάδες να πάνε για καφέ με τα χιόνια και το κρύο. Τα ίδια και καθηγητές και δάσκαλοι. Εκτός σχολείων οι λοιμώξεις και τα γλιστρήματα δεν ενοχλούν. Το κράτος μην κάνει το λάθος και γίνει κανένα ατύχημα στις εγκαταστάσεις του. Α ρε Ελλαδάρα.

Φιλαρακο παυλιτο...Εξω τα παιδια κλπ βγαινουν με δικη τους ευθυνη και οι λοιμμωξεις και τα ατυχηματα στον εξωτετικο χωροο δεν νοιαζουν κανεναν..Αν το παιδι μου ομωσ πεσει και χτυπησει μεσα στο προαυλιο..θα γινουν μηνυσεις και ολα τα υπολοιπα!!

Eτσι είναι και με τη γυναίκα. Εξω ό,τι γίνει δική της η ευθύνη, αν το κάνει στο σπίτι σου μέσα όμως ρίχνεις μηνύσεις και τα υπόλοιπα. Υπεύθυνος άρχοντας νοικοκύρης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.