«Παγοθραυστικό» πρόκρισης με Καλτσά και Κώτσιρα

«Παγοθραυστικό» πρόκρισης με Καλτσά και Κώτσιρα

Ιανουάριος 10, 2017 - 19:21
5 σχόλια

Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης 0-2

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το χρέος του, επιβεβαίωσε την ποιότητα του κόντρα στα Τρίκαλα και πήρε την νίκη με σκορ πρόκρισης με 0-2 ενόψει του επανληπτικού αγώνα για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του να συνεχίζει την ανοδική της πορεία και την πολύ καλή αγωνιστική της εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος όντας κυρίαρχη στον αγώνα έχοντας πολλές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Τα πολλά κομμάτια πάγου σε μέρη του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου των Τρικάλων δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στους κιτρινομπλέ που έβαλαν της βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νίκος Καλτσάς άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη στο 39' με τον Γιάννη Κώτσιρα στο 50' να κάνει το 0-2 με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης σε μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική προσωπική στιγμή στην καριέρα του Αρκά άσου.

Σε έναν ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο με πολλά επικύνδηνα κομμάτια πάγου αλλά και με το θερμόμετρο να δείχνει -3 ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους. Τρίκαλα έδειξαν αρχικά διάθεση να πιέσουν με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει όσο περνούσε η ώρα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 20' η κοντινή κεφαλιά του Ιωαννίδη πέρασε ελάχιστα άουτ με τον Δημούτσου στο 31' να σημαδεύει με μακρινό σουτ το δοκάρι. Στο 39' όμως ο Καλτσάς πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Σιδεράκη στο σουτ του Κυριακόπουλου και με πλάσε έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα Τρίπολης για το 0-1 που ήταν και το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια ενέργεια που τελείωσε το πρώτο μέρος. Στο 50' σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Γιάννης Κώτσιρας βρέθηκε απέναντι από τον Σιδεράκη και με άψογο πλασέ έκανε 2 τα τέρματα της αρκαδικής ομάδας με το πρώτο προσωπικό του γκολ με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε να κυριαρχεί στο χορτάρι και να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό δημιουργώντας πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με τον Σιδεράκη να κρατά με τις επεμβάσεις του το σκορ στα επίπεδα του 0-2 και την αρκαδική ομάδα να παίρνει την νίκη και ταυτόχρονα το προβάσιμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό αγώνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Γκολ: 39' Καλτσάς, 50' Κώτσιρας

Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67' Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46' Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79' Κουσκουνάς).

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58' Μπαστιάνος), Ντουντού (71' Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

να παιζεις με β εθνικη και να μιλας για παγοθραυστικο ..................ενταξει τι ομαδαρα εχουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφηστε ρε να παρει τα πανω της λιγακι αρχισατε τις υπερβολες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.