10 χρόνια TIGERS

10 χρόνια TIGERS

Ιανουάριος 09, 2017 - 18:15
16 σχόλια

Οι TIGERS γιορτάζουν 10 χρόνια από την ίδρυση τους και μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook έστειλαν το δικό τους μύνημα για την αγαπημένη τους ομάδα και την Τρίπολη δηλώνοντας την πίστη την αφοσίωση τους στον Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα 10 χρόνια του συνδέσμου

10 Χρόνια πέρασαν απ' την απόφαση εκείνης της παλιάς παρέας να δώσουν όνομα και σύμβολο στο πάθος τους, το πάθος που δεν ήταν άλλο από την αγάπη για την ομάδα, τη γειτονιά, την πόλη!

10 Χρόνια μετά, πολλοί απ' τους παλιούς έφυγαν, άλλοι έμειναν, καινούριοι ήρθαν, άλλοι απλά έκαναν λίγο πίσω. Αυτό που δε θα αλλάξει ποτέ είναι η παρουσία μας στα πέταλα με το λάβαρο του Τίγρη ψηλά!

10 Χρόνια ποτέ δε συμβιβαστήκαμε, αντιδράσαμε σε ό,τι δε θεωρήσαμε σωστό για την ομάδα και την πόλη και σε ό,τι ήταν αντίθετο στα οπαδικά ιδανικά μας. Πάντα όμως καλοπροαίρετα και ανιδιοτελώς με στόχο πάντα τη βελτίωση των κακώς κειμένων.

10 Χρόνια μπορεί να φαίνονται λίγα αυτά που καταφέραμε όμως μόνο λίγα δεν είναι, τα ξέρετε τόσα χρόνια δε θα τα πούμε εδώ. Αυτό που αξίζει να σταθούμε είναι η συνέχιση της λειτουργίας του συνδέσμου και η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται μέσα στις αντιξοότητες των καιρών.

10 Χρόνια πέρασαν και τελειώνοντας αυτόν το μικρό απολογισμό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν και άφησαν κάτι με την παρουσία τους, απ' τους παλιούς μέχρι τους σημερινούς, τα παιδιά που ταξιδεύουν από μακριά κάθε Κυριακή για να είναι στο πέταλο,τους πιτσιρικάδες, τα παιδιά του Πυρήνα, τους φίλους απ' το εξωτερικό που στηρίζουν και τ' αδέρφια μας από την Κύπρο που κι αυτοί είναι πάντα στο πλευρό μας.

10 Χρόνια TIGERS και η γιορτή μας συνδυάστηκε με τη νίκη απέναντι στην άεκ. Είδαμε μια ομάδα βγαλμένη από τα παλιά με το πάθος να ξεχυλίζει...τρέξιμο, ένταση, μαρκαρίσματα, ανατροπή, είχαμε πολύ καιρό να τα δούμε. Έτσι θέλουμε την ομάδα απ' τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, με νεύρο, να παλεύει για το αστέρι στην καρδιά και την πόλη!

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

@ανωνυμος Δευ, 09/01/2017 - 19:01 Τη μπανάνα σου και στο κλουβί σου εσύ, που έχετε μάθει όλοι οι άμπαλοι να κάνετε κριτική από το πληκτρολόγιο...Άκουσες, ουραγκοτάνγκο; Κλουβί, γρήγορα!

τι 3 τι 2 τι 1 και ο κουκος !!!!!!!!!!!!!!!!! μ αρεσει που εβγαλαν και ανακοινωση,και λενε οτι λενε,και οταν ερχεται ομαδα απο το ποκ εδω ενας απο αυτους που και καλα το παιζουν αρχηγους, πηδηξε τα καγκελα και πηγε στην αντιπαλη κερκιδα μαζι με τους οπαδους της αεκ,νομιζωντας οτι δεν θα τον εβλεπε κανεις ................τα ιδια κανουν και αλλοι !!!!!!!!!!!

Α ρε βλακες κάθεστε και κρίνεται τον καθένα πίσω από μια οθόνη δεν λέτε πάλι καλά που είναι και αυτοί και υπάρχει μια ατμόσφαιρα στο γήπεδο και αντί να κάθεστε πίσω από μια οθόνη όπως είπα να πάτε και εσείς μια φορά στο πέταλο και να φωνάζετε για την ομάδα σας με -5 και να δούμε αν είναι εύκολο η οχι

καλα σας λεει ο τλτ ρε παιδια,τι καθοσαστε και κρινετε τους ταιγκερς,επειδη πηγε ενας (ποσους αλλους δεν ειδαμε) στο αντιπαλο πεταλο? εδω οπως γραφουν και στην ανακοινωση τα παιδια φωναζουν ,μονο οταν πεφτει συρμα απο ψηλα κανουν τουμπεκα !!!!!!!!!!!! δε βλεπετε τους αλλους οργανωμενους θ7-θ21-θ13 τι να πουν μπροστα στους ταιγκερς τα γατακια,οι ταιγκερς μπαινουν στα αλλα γηπεδα και τους κοβετε ο βηχας απο την επιβλητικη παρουσια των ταιγκερς .............λιγο σεβασμος ρε παιδια

Το να διαβάζω τριπολιτσιώτες να κράζουν τα παιδιά των tigers με ξεπερνάει. 10 χρόνια στην Superleage ο Αστέρας έχει νικήσει πολλές φάπες τις ομάδες του ΠΟΚ. Έχουν φύγει πολλές φορές από την Τρίπολη με σκυφτό το κεφάλι από τις "φάπες" εντός γηπέδου. Η ομάδα της πόλης σας έπαιξε ομίλους Europa League και εσείς δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε. Σαν μικρά παιδάκια μιλάτε για γαύρο, παο, αεκ ακόμα. Σαν να είσαστε ακόμα 6χρονα κάνετε. Αντί να κάνετε κριτική στην ομάδα της πόλη σας (!!!) πηγαίνετε στο γήπεδο να την υποστηρίξετε. Τόσο πλύση εγκεφάλου σας έχουν κάνει οι οπαδικές εφημερίδες και site;

δλδ Παυλο δεν αγαπαμε την ομαδα επειδη κανουμε κριτικη ε? πρεπει να χτυπαμε παλαμακια σε οτι και να γινεται μαλλον ε ? ξερεις τι λενε οι παλιοι ,η μανα σου ο πατερας κλπ και εχουν δικιο? αυτος που σ αγαπαει σε κανει και πονας !!!!!!!!!!!!!!!!!επειδη θελει το καλο σου ,ασε μας λοιπον με τις κουταμαρες που μας λες ,ακου η κριτικη κανει κακο,και να στο θεσω κι αλλιως ,τοσα χρονια που πηγαινε καλα η ομαδα ,εβλεπες τετοιες κριτικες?ΟΧΙ ,γιατι τωρα? μα γιατι ολοι θελουν το καλο της και το λενε για να διορθωθει η κατασταση

Σχολιάζω αυτούς που υποστηρίζουν αεκ, παο, ολυμπιακό ενώ είναι Τριπολιτσιώτες. Αυτούς που κάνουν πλάκα για τον αριθμό των tigers ενώ οι ίδιοι δεν πατάνε στο γήπεδο γιατί τους ενοχλεί η ομάδα της πόλης τους. Το σχόλιο σου λοιπόν είναι άκυρο.

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΣΤΕΡΑ!!!!!!! ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ

ξυδάκι αλλόθρσηκοι, σας έχει κάνει ζημιά ο Αστέρας και θα σας κάνει για πολλά ρόνια ακόμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.