Άναψε το δέντρο, «μύρισαν» Χριστούγεννα στην Τρίπολη (pics,vid)

Άναψε το δέντρο, «μύρισαν» Χριστούγεννα στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 08, 2016 - 20:17
13 σχόλια

Παρά το κρύο που επικρατούσε στην Τρίπολη το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία Πετρινού για να παρακολουθήσει την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων «Treeπολη» στον Δήμο Τρίπολης.

Λίγο μετά τις 19:00 ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για το πλούσιο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος. Λίγο νωρίτερα, ο αντιδήμαρχος μίλησε για τις εκπλήξεις που κρύβει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πλατείας οι οποίες περιμένουν τους μικρούς φίλους της Τρίπολης να τις ανακαλύψουν.

Οι παρευρισκόμενοι μετρώντας αντίστροφα μαζί με τον κ. Παυλή έδωσαν το πρόσταγμα να φωταγωγηθεί το πανύψηλο έλατο της πλατείας Πετρινού, δίνοντας μια πιο γιορτινή νότα σε ολόκληρη την πόλη, καθώς φωταγωγήθηκε από άκρη σε άκρη ολόκληρη η Τρίπολη, με τη Φιλαρμονική του Δήμου να παίζει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα κάτω από τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. 

Η πλατεία γέμισε με παιδικές φωνούλες, και τα παιδιά έμπαιναν στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού τα οποία άνοιξα διάπλατα τις πόρτες τους σε µικρούς και µεγάλους. Ηθοποιοί, µουσικοί της Δηµοτικής Φιλαρµονικής, οι παιδικές χορωδίες του Ορφέα και της χορωδίας Τρίπολης, ζογκλέρ, νεράιδες, ο Σκρουτζ και το πνεύµα των Χριστουγέννων, όλοι µαζί συνάντησαν το αγαπηµένο συγκρότηµα των παιδιών, τους XANA ZOO, σε µια κεφάτη και γιορτινή παράσταση για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά.


 
Φυσικά από μία τέτοια λαμπερή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του τα οποία έδωσαν χαρά στα παιδιά της πόλης.
Ας απολαύσουμε τις μέρες αυτές των Χριστουγέννων στη γιορτινή Τρίπολη και ας παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του Δήμου, οι οποίες έχουν σχεδιασθεί και για τους μικρούς και για τους μεγάλους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Mύρισαν» Χριστούγεννα στην Τρίπολη


13 Σχόλια

Το άρωμα των Χριστουγέννων ας ελπίσουμε, έστω και προσωρινά, να καλύψει τη μπόχα της διάλυσης και της σήψης στις οποίες έχει οδηγηθεί 2,5 χρόνια τώρα ο δήμος Τρίπολης...Άντε, άλλα 2,5 μείνανε! Τον φάγαμε το μισό γάϊδαρο (στην κυριολεξία...Τον τρώμε στη μάπα καθημερινά άλλωστε)! Χρόνια πολλά σε όλους!

2.5 χρονακια θες? δε θα σου χαλασουμε χατηρι.........λοιπον ειναι πολλα ακομα 2.5 χρονακια ? κατσε να περιμενεις και να δεις και το επομενο εργο που θα εισαι παλι στον παγκο .......................

ΒΡΕΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ € 100.000 ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

Πρός ανωνυμος (χωρίς επαλήθευση)στις Παρ, 09/12/2016 - 22:06. Ο Βρέντας θα εχει πάει σπίτι του μέχρι το Πάσχα. Στις 28 Φεβρουαρίου 2017 θα γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός στην διοίκηση του Δήμου. Θα έχουμε καινούργια φιντάνια και ο Θεός βοηθός.

Και 100.000 να φτάσουν, 230.000 που έφτασαν οταν ηταν η παρέα Σμυρνιωτη δεν θα φτάσουν ποτε!!!! ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ alpha ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ!!!

Φίλε Anonymous (χωρίς επαλήθευση)στις Σάβ, 10/12/2016 - 19:10. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ALPHA ΤV ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ. ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο "ΓΚΟΥΡΟΥ" ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ. ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΜΜΙΑ "ΚΟΥΡΟΥ" ΤΥΡΟΠΙΤΑ.

Τον Σμυρνιωτη τον απαλαξαν ως ΝΟΜΟΤΥΠΟ οχι επειδη τον εκριναν ηθικο. Για την ηθικη του τον δικασαν και τον καταδικασαν οι πολιτες τις Τριπολης στις εκλογες.

Και μαθήματα ηθικής τα λαμόγια. Εφαρμόστε πρώτα τους νόμους όπως ο Σμυριώτης και αφήστε τις θεωρίες "ηθικής".

ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΡΕ "ΓΚΟΥΡΟΥ" ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ "ΚΟΥΡΟΥ "

Ρε παιδιά ποιος ειναι ο "Γκουρού" της τεχνολογίας του Παυλή; Εχω χάσει επεισόδια.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.