Δημιουργική Αρκαδική κουζίνα στο εστιατόριο «Αμυγδαλιά» στο Levidi Suites (pics,vid)

Δημιουργική Αρκαδική κουζίνα στο εστιατόριο «Αμυγδαλιά» στο Levidi Suites (pics,vid)

Δεκέμβριος 06, 2016 - 12:52
1 σχόλια

Γεύσεις από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Νικόλαου Σταυρακάκη

Μια ολοκαίνουρια άφιξη στην ορεινή Αρκαδία μπαίνει δυναμικά στον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής στους πρόποδες του όρους Μαίναλο, 500 μ. μακριά από το κέντρο του χωριού Λεβίδι.

Το εστιατόριο «Αμυγδαλιά» δημιουργήθηκε για να ενθουσιάσει τους γευστικούς κάλυκες κάθε επισκέπτη στον χώρο του Levidi Suites στο Λεβίδι, σε αυτό το πετρόχτιστο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, το οποίο απέκτησε ένα εστιατόριο-κόσμημα, όπου κυριαρχούν οι παραδοσιακές γεύσεις παντρεμένες με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.

Στην «Αμυγδαλιά» προσφέρονται ιδιαίτερες και εξεζητημένες γεύσεις από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Νικόλαου Σταυρακάκη, ο οποίος χαρτογράφησε γευστικά την περιοχή της Αρκαδίας και βρήκε μοναδικά παραδοσιακά προϊόντα και επάνω σε αυτά δημιούργησε ένα παραδοσιακό αρκαδικό μενού το οποίο σίγουρα θα λατρέψετε.

Γεύσεις, μνήμες και εμπειρίες αρκαδικές συναντούν -επιτέλους- τη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα σε ένα προσεγμένο και άνετο χώρο στο Λεβίδι, όπου μπορείτε να γευματίσετε με την οικογένεια και τους φίλους, σε ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον.

Σαν μια μακρινή νοσταλγική ανάμνηση για πολλούς, σαν επίκαιρη για μερικούς άλλους, ντόπιους ή επισκέπτες, η καινούργια γευστική πρόταση σε αυτό το φίνο εστιατόριο προσφέρει μια εντελώς φρέσκια γευστική εμπειρία με εκπληκτική θέα και πιάτα δημιουργικής κουζίνας με προϊόντα από την αρκαδική γη. 

Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει πιάτα που θα σας εντυπωσιάσουν όπως η κολοκυθόσουπα η οποία είναι καπνισμένη με έλατο, το μιλφέιγ σαλάτας με δίπλες, το μοσχαρίσιο φιλέτο, τα αρνίσια γιουβαρλάκια με τραχανά, τα φασόλια Φενεού με μαύρη τρούφα, η πέστροφα από το χωριό Πλανητέρο, η μους καγιανά. Επίσης σερβίρεται αγριόχοιρος σαν λαγοτό με σκόρδο και καρύδι, συνταγή την οποία σας παρουσιάζουμε στο βίντεο που ακολουθεί από τον σεφ Θωμά Μπαρμπάκης . Το δείπνο σας μπορεί να τελειώσει το ζεστό ρυζόγαλο με μήλα Πιλαφά ή με το σουφλέ σοκολάτας με την κρέμα κάστανο.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος και ιδιαίτερα προσεγμένος. Μπορείτε να βρεθείτε εκεί είτε για φαγητό από την Πέμπτη έως και την Κυριακή ή να κλείσετε μια διήμερη εξόρμηση, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Αν το αποφασίσετε, κάντε έγκαιρα την κράτησή σας και από ΕΔΩ.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δημιουργική Αρκαδική κουζίνα στο εστιατόριο «Αμυγδαλιά» στο Levidi Suites


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ενδιφέρον φαίνεται, στη ζούγκλα των "κοψιδάδικω" χαμηλής ποιότητας που κυριαρχούν στην περιοχή μας. .Καλές δουλειές εύχομαι και αν μάθω ότι ΔΕΝ επιτρέπουν το κάπνισμα θα το επισκεφτώ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.