Ο Κώτσιρας το σερβίρε, ο Τσουκαλάς το κάρφωσε

Ο Κώτσιρας το σερβίρε, ο Τσουκαλάς το κάρφωσε

Οκτώβριος 27, 2016 - 19:26
10 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια 1-0

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Αστέρας Τρίπολης στον 5ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδους μετά το 1-0 με την Βέροια στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την πρώτη αγωνιστική του θεσμού.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχή όπου και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ενώ αρκετές ήταν οι αλλαγές στα πρόσωπα των δύο ενδεκάδων.

Η αρκαδική ομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο κύπελλο Ελλάδος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τις δύο αλλαγές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου (Κώτσιρας-Τσουκαλάς) να τον δικαιώνουν απόλυτα και να συνδιάζονται για το γκολ που χάρισε τελικά την νίκη στους κιτρινομπλέ.

Ο Αρκάς άσος με την είσοδο του έδωσε νέα πνοή στην ομάδα του που δεν μπόρεσε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να βγάλει ευκαιρίες και με την ασίστ του μετά το εξαιρετικό σλάλομ του στο 95' και το πολύ ωραίο τελείωμα του Τσουκαλά να πάρει την πρώτη της νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί στο κύπελλο Ελλάδος.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεχνά πολλά από την γενική εικόνα του στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού που παρουσίασε όμως,  κρατά την μαχητικότητα και το πάθος των ποδοσφαιριστών του μέχρι και το τελευταίο λεπτό και με ανεβασμένη ψυχολογία στρέφει την προσοχή της στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (30/10, 17:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Γιάννης Κώτσιρας με την απόδοαη του και με την ενέργεια του στο φινάλε της αναμέτρησης σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης δείχνοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις.

Μελανό σημείο η αποβολή του Μανώλη Μπέρτου στο 80' μετά την αψιμαχία του με τον Μπαλάφα που θαντον αφήσει εκτός από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό με τον Αστέρα σε ένα ακόμα παιχνίδι να βλέπει ποδοσφαιριστή του να δέχεται κόκκινη κάρτα.

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Τσιλιανίδης), Χαμντανί, Καλτσάς (83' Κώτσιρας), Φαρίνια (58' Τσουκαλάς), Μάσα, Ιωαννίδης.

Βέροια: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μελικιώτης, Σισοκό, Ναβαλόφσκι, Ασίγκμπα, Αρσε, Μαραγκός, Χαροντάκης, Βίτι, Σισίνιο.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

αν αυτο το συνονθυλευμα λεγεται και γινει ομαδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για τα μπαζα φετος και δε φαινεται κατι να βελτιωνεται

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΡΑ. ΔΩΣΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.

Καλα δεν βλεπουν οτι ο Κοτσιρας διψαει για μπαλα ενω οι αλλοι που ειναι βολεμενοι και καθονται στα συμβολαια πανω σερνονται, δωστε ευκαιριες στο παιδι να παιξει και επιβαλλετε τον στον εκαστο προπονητη που φερνεται οπως κανατε με τον Κουρμπελη, ο οποιος τωρα δεν βλεπεται και ειναι πολυ κατωτερος του Κοτσιρα!

Ο Αστέρας θα γίνει καλή ομάδα όταν θα φτιάχνει την ενδεκάδα ο εκάστοτε προπονητής και όχι οι παράγοντες.

Ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ δεν μας εκανε εντυπωση γιατι γνωριζουμε την αξια του εντυπωση μας εκανε ο ΣΠΡΩΧΤΟΣ που ακομα και η τηλεοραση τον ζουμαριζε, λες και και δεν υπηρχε αλλος στο γηπεδο,εσεις οι δημοσιοφραφοι γνωριζετε, μην σβισετε το μηνυμα γιατι ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσεις κρυφο καμαρι, ασε που ξευτιλιζουν και τις ακαδημιες με αυτα που κανουν

Σιγά τη νίκη !! Η ομάδα γενικά είναι βαριά άρρωστη , τί δεν καταλαβαίνετε ;;;; Το φάρμακο είναι οι καλοί παίχτες, που δεν υπάρχουν προς το παρόν!! Οπότε άστα και βράστα ....

η ομαδα μακαρι να παρει τα πανω της αλλα με στοπερ ουρανοκατεβατο την κυριακη θα εχουμε κλαμμα

ΑΝ ειναι δυνατον πρωτη φορα να μπαινει αποστολη ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ να παιζει ο κολλητος του προπονητη ο ΣΠΡΩΧΤΟΣ που λεει ο παρα πανω αρκας, στα σχολια ,να βαζει στοπερ τον ΚΩΤΣΙΡΑ και καλα που του το σφυριξαν οι φιλαθλοι και πηγε δεξια και ισοφαρησαμε ,νομιζω οτι χρειαζομαστε προπονητη ,πρωτη φορα βλεπω να αλλαζει προπονητης και να μην εχει φερει κατι καινουργιο στην ομαδα παρα υπνο και κολλητο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.