Οι μετανάστες έβαλαν φωτιά στο στρατόπεδο στην Κόρινθο (vid)

Οι μετανάστες έβαλαν φωτιά στο στρατόπεδο στην Κόρινθο (vid)

Οκτώβριος 28, 2016 - 18:05
6 σχόλια

Ένταση πριν από λίγο στο Κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο.

 Οι μετανάστες έβαλαν φωτιά στο κτίριο διαμαρτυρόμενοι για την κράτησή τους.

Από το korinthostv.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

fotia sto kentro kratisis


6 Σχόλια

Να τους αφήσουν μέσα να τσουλουφριστούν, να δεις θα προκαλέσουν πάλι ζημιά σε ξένη περιουσία. Και αφού έκαψαν το κτίριο που τους φιλοξενούσε, ας μείνουν στην ύπαιθρο χειμωνιάτικα και να επιστρέψουν το συντομότερο στην χώρα τους.

18:10 Αυτός κρύφτηκε προς το παρόν, αλλά ας μην ανησυχούμε......θα εμφανιστεί σύντομα φαντάζομαι. Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή?

22:22 Κοίτα, με τη λογική που έχουν αυτοί θα φαντάζονται ότι μετά θα πάνε σε καμία....έπαυλη! Τι να πεις....Και ξέρουμε όλοι λίγο πολύ ποιοι τους δασκαλεύουν!! Ας το καταλάβουν επιτέλους ότι από εδώ δε φεύγουν παρά μόνο για Τουρκία οι Σύριοι ή για τη χώρα τους οι υπόλοιποι!!!!

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι λαθρομετανάστες θα βάλουν κάποια στιγμή φωτιά και στην Κόρινθο. Φέτος κατέκαψαν τα νησιά. Ας δούμε τι γίνεται σήμερα στην Χίο...................

Το ακόμα πιο μαθηματικά βέβαιο είναι ότι έχουμε μέσα σε αυτούς και φανατικούς και τζιχαντιστές και ότι άλλο θες. Αφήσαμε όλους αυτούς να μπουν σπίτι μας και ένας θεός ξέρει τι μας περιμένει! Τώρα που το σκάνε και μεγάλες ομάδες τζιχαντιστών από εκεί άρον άρον....καταλαβαίνουμε όλοι τον κίνδυνο και οι φωτιές δεν είναι τίποτα. Αυτοί λουφάζουν τώρα και αν δεν τους βγουν αυτά που θέλουν να κάνουν θα αρχίσουν τις επιθέσεις εδώ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.