Το μήνυμα της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (vid)

Το μήνυμα της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (vid)

Οκτώβριος 28, 2016 - 13:29
3 σχόλια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρά τον βροχερό καιρό εορτάστηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη. Μετά το πέρας της παρέλασης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού,  ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» Αντωνία Γιαννούλη και η πολιτευτής με τη ΝΔ Εύη Τατούλη προχώρησαν σε δηλώσεις.

Το μήνυμα της ημέρας ήταν  ενότητα, και η δύναμη που πρέπει ο ελληνικός λαός να δείξει για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των καιρών.

Οι δημοσιογράφοι απηύθυναν ερώτηση σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο του κ. Παππά. Οι βουλευτές κκ. Βλάσης και Παπαηλιού απάντησαν, ωστόσο ο υπουργός δεν θέλησε να μιλήσει για το ζήτημα.

Ο Γ. Παπαηλιού μίλησε για τα συστημικά μέσα και για τα τα εμπόδια που συναντά η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει τη νομιμότητα στα τηλεοπτικά πράγματα, ενώ επέρριψε ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία δεν έχει συμπράξει στη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου καθώς έχει κάποιον σχεδιασμό.

Ο Κ. Βλάσης, από την πλευρά του, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει στην ουσιαστική κατάργηση του νόμου Παππά.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το μήνυμα της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Η Γιαννούλη που βγάζει φλύκταινές με την παρέλαση στις Εθνικές Επετείους, είχε την ίδια αρνητική γνώμη και με την Μεγάλη Πατριωτική Παρέλαση στην Σοβιετική Ένωση ? Δεν νομίζω ! Εκεί οι στολάρες και τα τανκς αρέσουν στους "αριστερούς"

Με το ζόρι θα επιβάλλετε στους πολίτες δηλώσεις των πολιτευτών, δεν τους ενδιαφέρουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.