Παυλής: Ο κ. Τυροβολάς δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω

Παυλής: Ο κ. Τυροβολάς δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω

Οκτώβριος 27, 2016 - 15:03
6 σχόλια

«Δεν πιστεύω ότι ισχύουν οι λόγοι που παρουσίασε ο κ. Τυροβολάς»

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, μετά την οριστική και αμετάκλητη παραίτηση του κ. Δημήτρη Τυροβολά, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας κάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου αιφνιδίως σε συνέντευξη, στο πλαίσιο της οποίας απάντησε και στην καταγγελία του τέως αντιδημάρχου Τρίπολης περί προσώπων από το περιβάλλον του που κάνουν κουμάντο στον Δήμο Τρίπολης, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Τυροβολάς, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι αιρετοί. Σημειωτέον ότι ο κ. Τυροβολάς παραιτήθηκε μόνο από τη θέση του αντιδημάρχου και παραμένει μέλος της παράταξης Παυλή.

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι ο κ. Τυροβολάς είναι ένα ενεργό μέλος της παράταξης, ότι έδωσε και θα δώσει αγώνες.

«Δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω ο κ. Τυροβολάς. Οι λόγοι της παραίτησής του δεν πιστεύω ότι ισχύουν, ιδιαίτερα όσον αφορά στους ορκωτούς. Απλώς υπάρχει μια καθυστέρηση», είπε ο Δημήτρης Παυλής για το γεγονός που στηλίτευσε ο κ. Τυροβολάς, δηλαδή το ότι δεν έχουν έρθει ορκωτοί ελεγκτές να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου, παρά τις εξαγγελίες του δημάρχου.

Ως προς τα πρόσωπα που «κάνουν κουμάντο», όπως ανέφερε ο πρώην αντιδήμαρχος, που δεν είναι καν αιρετοί και προέρχονται από το περιβάλλον του δημάρχου, ο κ. Παυλής είπε:

Σε όλες τις υπηρεσίες και στους Δήμους υπάρχουν άνθρωποι που συμβουλεύουν, αλλά δεν είναι δεσμευτικές οι αποφάσεις τους.

Τέλος, ο κ. Παυλής έδωσε τη δική του εκτίμηση για την παραίτηση, θεωρώντας ότι ο κ. Τυροβολάς έχει κουραστεί από τα πολλά προβλήματα του Δήμου και της... ηλικίας του.

«Ο κ. Τυροβολάς έχει πιεστεί από τα προβλήματα του Δήμου και αυτό τον έκανε να ξεσπάσει και να παραιτηθεί.

Είναι σε μια ηλικία που έχει προβλήματα και οικογενειακά θέματα. Κάνω αποδεκτή την παραίτησή του, αλλά θα είναι ενεργό μέλος.

Ως προς το από ποιον και αν θα αντικατασταθεί ο κ. Τυροβολάς, ο κ. Παυλής δεν απάντησε, αλλά υπενθύμισε τον ανασχηματισμό της 28ης Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Μία φορά να έλεγες αλήθεια, μία και τι στον κόσμο! Αλλά φταίει και ο αντιδήμαρχος που δεν σας ξεβράκωσε κανονικά.

Τα τσεπωσες καλα καλα και τωρα γελας μαζι τους. Δεν μπορει να ειναι ολοι τους τοσο κοροιδα καποιος θα ειναι ποιος μαγκας απο εσενα

Την εικονα του χριστου γιατι την εχει πισω του? εχει καποια σχεση ο Μητσος με την θρησκεια?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.