Τυροβολάς: Μη εκλεγμένοι «ημέτεροι» κάνουν κουμάντο στον Δήμο Τρίπολης (vid)

Τυροβολάς: Μη εκλεγμένοι «ημέτεροι» κάνουν κουμάντο στον Δήμο Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 27, 2016 - 13:04
35 σχόλια

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος αλλά δεν ανεξαρτητοποιείται

Οριστική και αμετάκλητη είναι η παραίτηση του Δημήτρη Τυροβολά από αντιδήμαρχος Τρίπολης, όπως ο ίδιος ανέφερε σε συνέντευξή του στα τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Ο κ. Τυροβολάς όπως είχε δεσμευθεί και στη συνεδρίαση του ΔΣ, τρεις ημέρες μετά έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε να υποβάλλει παραίτηση από τη θέση του αντιδημάρχου. Ένας από τους λόγους ήταν, όπως ανέφερε, ότι τον Δήμο τον διοικούσαν και αποφάσιζαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του δημάρχου οι οποίοι δεν έχουν εκλεγεί.

Τα αγκάθια ήταν το στενό περιβάλλον του δημάρχου

Όσον αφορά σε όλα αυτά που ακούγονται στην πόλη για οικονομικές διαφορές μεταξύ του κ. Τυροβολά και του δημάρχου Δημήτρη Παυλή, ο ίδιος τόνισε ότι αυτά είναι προσωπικά κι ότι δεν ήταν αυτό λόγος για να παραιτηθεί.

Τόνισε ότι παραμένει στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και δεν θα ανεξαρτητοποιηθεί, και θα συνεχίσει να υπηρετεί την πόλη της Τρίπολης.

Ο κ. Τυροβολάς διάβασε το πλήρες κείμενο της παραίτησής του, στο οποίο αναφέρει σχετικά με τους λόγους που τον ώθησαν να αφήσει τη θέση του αντιδημάρχου:

«Κύριε Δήμαρχε,

Μετά από πολλή σκέψη βρίσκομαι σήμερα στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Κύριε Δήμαρχε, όταν μου προτείνατε να συμμετάσχω στον αγώνα για μια καλύτερη Τρίπολη -όπως λέγατε- κάτω από τη σημαία του συνδυασμού σας, παραμέρισα τις όποιες πολιτικές διαφορές μας χώριζαν, βάζοντας μπροστά το καλό της πόλης και μόνο, και χωρίς κανέναν ιδιοτελή σκοπό εντάχθηκα στο ψηφοδέλτιό σας.

Γνωρίζετε βέβαια καλά, τόσο εσείς όσο και οι συμπολίτες μας, ότι το γραφείο μου ήταν πάντοτε ανοικτό για τους δημότες ανεξαρτήτως της πολιτικής τους τοποθέτησης. Έκανα τα πάντα για τη σωστή λειτουργία του τομέα που μου είχε ανατεθεί. Πιστεύω ότι συνέβαλλα όσο μπορούσα στην οργάνωση και στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Παρότι υπήρξα άμισθος δήμαρχος, ήμουν καθημερινά και ανελλιπώς στο γραφείο μου, προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο για την πόλη και τους συμπολίτες μου.

Αυτό που διαπίστωσα όλο αυτό το διάστημα και με ενοχλούσε, ήταν ότι τον Δήμο τον διοικούσαν και αποφάσιζαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός σας, οι οποίοι δεν έχουν εκλεγεί με την ψήφο των δημοτών.

Τα όσα υποσχεθήκατε προεκλογικά ότι θα υλοποιήσετε για την πόλη και τον λαό της παρέμειναν τελικά και παραμένουν μόνο λόγια και υποσχέσεις. Είχατε πει ακόμα, μεταξύ άλλων, πως θα ορίζατε ορκωτούς λογιστές για να ελέγξουν τα οικονομικά του Δήμου και αυτό δεν το πράξατε με διάφορα προσχήματα. Ο λαός που μας τίμησε με την ψήφο του είναι απέναντί μας γιατί διαψεύστηκαν οι προσδοκίες του.

Κύριε Δήμαρχε, στα εβδομήντα χρόνια της ζωής μου έμαθα να περπατώ με το κεφάλι ψηλά, κοιτώντας τους συμπολίτες μου στα μάτια.

Για αυτόν τον λόγο, και για να διατηρήσω την προσωπική μου αξιοπρέπεια, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του αντιδημάρχου ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

Θα συνεχίσω βέβαια να αγωνίζομαι για τα κοινά της πόλης μου με ειλικρίνεια, τιμιότητα και υπευθυνότητα από τη θέση του απλού Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη που εκλέχθηκα.

με τιμή,

Αντιδήμαρχος Τρίπολης,

Τυροβολάς Δημήτριος

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τυροβολάς: Μη εκλεγμένοι «ημέτεροι» κάνουν κουμάντο στον Δήμο Τρίπολης


35 Σχόλια

το 1ο χαρτι ελεγε για τους λογους που γνωριζει πολυ καλα το 2ο λεει για την αυλη, ειπε οτι δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο και οτι αν αλαξουν τα πραγματα δεν επιστρεφει. ουτε το ενα ουτε το αλλο με επησε εμενα μαλον κατι κρηβεις τυροβολα και η φωλιτσα σου ειναι λερομενη. η κορη συμφονησε με την παρετηση;

16:34 ναι, τώρα μόλις!!! Γελάει ο κόσμος με την ξεφτίλα τους...

Το θέμα είναι να χάσει επιτέλους την πλειοψηφία η παράταξη-παράγκα του Μήτσου να γλυτώσουμε. Τα υπόλοιπα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.......

17.03 ποσα χρονια -μηνες εχουμε ακομα ? υπΕμονη μηνες ειναι θα περασουν ...........

17:41 Tην Εμμονή την έχει ο Μήτσος με την καρέκλα, αλλά πολύ σύντομα θα καθαιρεθεί και κλάμαααα ο Μήτσοςςςςςςςς

Μόλις βγει το πόρισμα για την ***να δούμε τι θα κανεις και τι θα λες τότε!! Έρχεται, πλησιάζει!!!!!

Τι μας λες ρε Μήτσιο τώρα εδώ αλλα έλεγες χθες κάπου άλλου. Εισαι για κλάματα μαζί με τον Φάνη τον Παπά.

Γλίτωσε ο παυλης!!! Μακάρι την επόμενη να παραιτηθεις τελείως να μην σε βλέπουμε καθόλου!!!

".....για το ότι ακούγεται για οικονομικές διαφορές μεταξύ του κ. Τυροβολά και του δημάρχου Δημήτρη Παυλή, ο ίδιος τόνισε ότι αυτά είναι προσωπικά κι ότι δεν ήταν αυτό λόγος για να παραιτηθεί." ΑΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ !!!! χαααχαχαχαχαααχα ρεζιλίκια

Αμα παραιτηθεί....τελείως μετά δε θα βλέπεις και το Μήτσο σου όμως, χαχαχα!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΤΥΡΟΒΟΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πρέπει να μας εξηγήσει αναλυτικά πως δεν δαγκώνουν μόνο τα τα αδέσποτα...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ ΣΑΝ *** ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ SITES. EINAI ME TA KΑΛΑ ΤΟΥ Η ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ?

Σιγά μήπως και εχει ο Παυλης ανάγκη τον τυροβολα! Ας παραιτηθεί να γλιτώσουμε απο δαυτον!!!

@ΧΑΡΑ Παρ, 28/10/2016 - 17:09 Θα απαντήσω στην απορία σου με μία σοφή παροιμία: «Οι γύφτοι τα μαλώματα τά' χουν για πανηγύρια». Σε κάλυψα;

Τυροβολά Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι

ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ???ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ??ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ??ΓΑΤΟΣ Γ.....ΕΙ ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ...ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ

Σε ξέρει καλά ο κόσμος Τυροβολα!!!! Τα ίδια έκανες και πιο παλιά με τον Σωτηρόπουλο, μετα με τον Σμυρνιωτη και τωρα με τον Παυλη!!! Ποιος άραγε θα εχει σειρά;;; Ο Χρηστακης;;;;;;;;;;

ΑΜΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ANONYMOYS γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ @@@@@@@@@@@ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

Αξιοπρέπεια...το μοναδικό φόρεμα που μπορείς και πρέπει να φοράς σε κάθε ευκαιρία. Το ξεπούλημά της, ισοδυναμεί με αυταπάρνηση.

Τυροβολά μια μαντινάδα θα σου πω τα παντελόνια σήμερα πολλοί ειναι που φορούνε μα λίγοι ειναι αρσενικοί που ξέρουν και τιμούνε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.