Η βουτιά στα 63 μέτρα με μια ανάσα του Xρήστου Πολίτη (vid)

Η βουτιά στα 63 μέτρα με μια ανάσα του Xρήστου Πολίτη (vid)

Οκτώβριος 26, 2016 - 20:04
5 σχόλια

«Αργά αλλά σταθερά κατέβαινα προς το πιατάκι του αγώνα, καμία αρνητική σκέψη δεν πέρασε από το μυαλό μου και όλη η συγκέντρωση μου ήταν στις εξισώσεις μου και στο να βγάλω τη βουτιά μου.

»Όταν ένιωσα το κρύο κάτω ήταν το πρώτο σημάδι ότι πλέον έχω βαθύνει για τα καλά και εκεί πλέον που είχα φτάσει ούτε σκέψη για να μην τα καταφέρω, μετά από λίγο το πιατάκι ήταν πλέον δίπλα μου, πήρα το ταμπελάκι που ήταν κάτω και πλέον ήξερα όσο οξύμωρο κι αν είναι αυτό, ότι τα είχα καταφέρει, αν και δεν είχε τελειώσει η βουτιά μου.

»Χεριά-χεριά ερχόμουν στην επιφάνεια, οι δύτες ασφαλείας άρχισαν να εμφανίζονται και έτσι μετά από λίγο φτάνω στην επιφάνεια, βγάζω το νόουζ κλιπ και δίνω το OK στον κριτή και χωρίς να περιμένω την άσπρη κάρτα αρχίζω να πανηγυρίζω ξεσπάζοντας, κάτι που μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα.»

Αυτά είναι τα λόγια του Ασημένιου Πρωταθλητή Χρήστου Πολίτη ο οποίος κάνοντας ένα ατομικό ρεκόρ ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης το οποίο έγινε στην Καλαμάτα στις 8-9 Οκτωβρίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την προσπάθεια του Χρήστου, την υπέροχη κατάδυσή του και τον πανηγυρισμό του όταν έφτασε στην επιφάνεια και πήρε την πρώτη του ανάσα ύστερα από την κατάδυσή του στα 63 μέτρα.
 

Video: 

Chris Politis FIM 63m Greek National Deep Competition 2016


5 Σχόλια

εχω ξανασχολιασει σε προσπαθεια σου,οτι και να πω παλι ειναι λιγο,πολλα RESPECT για τη προσπαθεια σου και το παραδειγμα που δινεις στα παιδια μας,αυτον τον ανθρωπο ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ για αλλη μια φορα,εχει βρεθει κανεις να τον βραβευσει να του πει ενα ευχαριστω που πεντε χρονια συνεχομενα παιρνει μεταλια σε παννεληνιο πρωταθλημα και βγαζει τη πολη μας ασπροπροσωπη? τετοιους ανθρωπους δεν μπορει το καθε νομικο προσωπο να τους εκμεταλευτει σε οτιδηποτε χρειαστουν με τις γνωσεις που διαθετουν ? τι λεω ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιος να ακουσει σ αυτη τη πολη ...................

Μπράβο μπράβο μπράβο... Ας κάνει κάτι ο Δήμος για να τιμήσει και να παρουσιάσει αυτόν τον άνθρωπο στην πόλη και στα νέα παιδιά..... Άχρηστοι!

Συγχαρητήρια φίλε Χρήστο. Με τους πιο πάνω σχολιαστές, θα συμφωνήσω για την προβολή με σκοπό τον παραδειγματισμό των νέων για τη στάση ζωής, τις επίμονες προσπάθειες και τα υψηλά αποτελέσματα του αθλητή, όμως θα διαφωνήσω με τον προτεινόμενο φορέα προβολής (Δήμο-ΝΠΔΔΔΤ), διότι δεν έχουν ούτε τη γνώση, ούτε τον τρόπο, ούτε την αίγλη και την αποδοχή του κόσμου για κάτι ανάλογο. Ας βρεθεί άλλος φορέας, Στρατός, Πυροσβεστική, Εκκλησία, Πανεπιστήμιο, Α & Β/βάθμια Εκπαίδευση, κανένας Πολιτιστικός Σύλλογος, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι Πρόσκοποι οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, εκτός από τους αιρετούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.