Ναυαγοί μετανάστες κρατούνται και στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης

Ναυαγοί μετανάστες κρατούνται και στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης

Οκτώβριος 14, 2016 - 12:04
83 σχόλια

Παρά τις προσπάθειες περιορισμού των μεταναστευτικών ροών, και καθώς η συμφωνία μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας δεν εφαρμόζεται μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γειτονική χώρα, η διακίνηση μεταναστών γνωρίζει νέα άνθηση, ενώ οι δρόμοι των διακινητών περνούν και από την Πελοπόννησο όλο και πιο συχνά.

Θυμίζουμε ότι τον Ιούλιο το Λιμενικό είχε διασώσει 34 μετανάστες αφγανικής και πακιστανικής καταγωγής στη νησίδα Βενέτικο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην Κορώνη τον Ιούλιο, ενώ, όπως πρόσφατα παραδέχτηκε ο κ. Μουζάλας, η σύνθεση του μεταναστευτικού πληθυσμού έχει αλλάξει, καθώς πλέον πρόκειται για υπηκόους Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν στην πλειονότητά τους παρά για Σύρους πρόσφυγες.

Η κατάσταση αυτή αποτυπώνεται και στην Πελοπόννησο, καθώς το περασμένο Σάββατο, το Λιμενικό διέσωσε στη θαλάσσια περιοχή Λάμπες, μεταξύ Φοινικούντας και Μεθώνης, 116 υπηκόους Ιράκ, 13 Αφγανούς και 2 Τούρκους.

Πιο αναλυτικά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησής τους από μεταφραστές και ειδικευμένο προσωπικό ταυτοποίησης υπηκοοτήτων (screeners) της Αστυνομίας, προέκυψε ότι από τους συνολικά 131 πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν στη θαλαμηγό που έπαθε βλάβη, οι 116 (63 άντρες, 20 γυναίκες και 33 παιδιά) είναι Ιρακινοί, 2 είναι Τούρκοι και οι 13 Αφγανοί (6 άντρες, 3 γυναίκες και 4 παιδιά).

Σημειωτέον ότι όλα τα παιδιά συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, ενώ οι 75 από τους 131 μεταφέρθηκαν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Οι υπόλοιποι 56 κρατούνται από προχθές το βράδυ σε διάφορα κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία απέλασής τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι 25 από τους 56 θα έμεναν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ωστόσο δεν αποκλείεται να μετακινηθούν αλλού αν υπάρξει πρόβλημα χώρου, για να είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες κράτησής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στο Arcadia Portal η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, μετανάστες κρατούνται και στο ΑΤ Τρίπολης, ωστόσο, όπως μας διευκρίνισαν, γίνεται αναδιανομή ανάμεσα στα Αστυνομικά Τμήματα, ανάλογα με τη χωρητικότητά τους.

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση στα νησιά είναι πλέον ασφυκτική, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία στα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται 11.500 μετανάστες και πρόσφυγες, καμία κίνηση δεν έχει γίνει για τη μετεγκατάσταση, ενώ ο κ. Μουζάλας δήλωσε σε συνέντευξή του πριν από μερικές ημέρες ότι η μετεγκατάσταση πρέπει να γίνει προσεκτικά και όχι μαζικά, διότι η κυβέρνηση φοβάται έξαρση των ροών. Παράλληλα, όμως, οι κάτοικοι της Λέσβου και της Χίου κυρίως διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που επικρατεί και ζητούν άμεσα τη μετεγκατάσταση των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων.

ΗΛΕΙΑ: ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Πριν από δύο ημέρες, στις 12 Οκτωβρίου, οι πρόσφυγες της Μυρσίνης πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας με πλακάτ προς τα Λεχαινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαμαρτύρονταν για το φαγητό. Στην πορεία συμμετέχουν και οι 250 πρόσφυγες οι οποίοι διαμένουν στις εγκαταστάσεις του πρώην κάμπινγκ στη Μυρσίνη.


83 Σχόλια

Ο 10:23 με το πολύ ικανό μυαλό ένα επιχείρημα ουσιαστικό πέρα από το να μας μοστράρει ανθρωπισμό και ιδεολογία no borders(και τα μυαλά στα κάγλελα) δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο ουσιαστικό στη συζήτησξ. Οσο για φίλους αμφιβάλω αν έχει και πολλούς με τα μυαλά που κουβαλάει. Στην καλύτερη τον δουλεύουν πίσω από την πλάτη του.

Πού να τα βρω εγώ τα επιχειρήματα. Τα πράγματα είναι απλά, αν δεν είναι μαύρο είναι άσπρο. Βράσε στις αντιφάσεις σου και "μη χαλάς το σάλιο σου". Το δέντρο είναι μερικά εκατομμύρια άνθρωποι, το δάσος είσαι εσύ. Ακλόνητο επιχείρημα!

Είσαι αστείος!! Έχει ένα σωρό επιχειρήματα πιο πάνω αλλά κάτι σαν κι εσένα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Δεν έχετε και άλλο τρόπο.... Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν μυαλά σαν το δικό σου. Λοιπόν, οι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες στη χώρα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Εκεί που θα έπρεπε να γίνεται άμεση απέλαση εμείς τους ταϊζουμε. (α, οκ, όχι εμείς οι ΜΚΟ, ο ΟΗΕ και η Ευρώπη-να δούμε μέχρι πότε). Είναι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία πάνω από 60% στο σύνολο των υπόλοιπων παρανόμως εισερχόμενων στη χώρα. Ναι, και αυτοί από τη Συρία παράνομα εισερχόμενοι είναι και κακώς τους επιτρέπεται

να κάνουν άιτηση ασύλου. Το μόνο νόμιμο είναι η επαναπροώθηση στην Τουρκία. Εκεί μπορούν να κάνουν όσες αιτήσεις θέλουν. Είναι υποχρεωμένοι να τις δεχτούν ενώ εμείς όχι. Τώρα αν έχουμε μπλέξει με ένα σούργελο όπως ο Ερντογαν που δεν τους παίρνει πίσω κι έχει και άλλες αξιώσεις εντελώς εκτός πραγματικότητας ας το δει η ανίκανη κυβέρνηση που έχουμε....Εσύ κάτσε να μυρηκάζεις περί ανθρωπισμού (δεντρό) ενώ το δάσος είναι το χάος στο οποιο θα βρεθούμε τα επόμενα χρόνια. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ (μ@λ@κ@...η ζωή δεν έχει πλάκα)

Οι ευρωπαίοι έδεσαν τον γάϊδαρό τους, κλείνοντας τα σύνορα. Δεν πρόκειται να δεχτούν ούτε έναν προσφυγομετανάστη. Εμείς θα λουστούμε τους υπάρχοντες, τους εισερχόμενους και όσους μας επαναπροωθήσουν. Οι πολιτικοί μας (που τους πετύχαμε?) τα έχουν αφήσει όλα ελεύθερα και μπαίνει όποιος θέλει, δεν βλέπω όμως και κάποια αντίδραση/κινητοποίηση από τους πολίτες. Έρχονται οι λάθρο σε μία ξένη χώρα, διεκδικούν βίαια με κάθε τρόπο τα πάντα και δεν υπολογίζουν τίποτα. Εμείς δεν βλέπω διεκδικούμε τα αυτονόητα, παρά μόνο γράφουμε.

@21:27 Αφού τους δασκαλεύουν και τους κατευθύνουν αναλόγως καλά κάνουν και θα μας....μπιπ στο τέλος όλοι αυτοί!!! Οι πολιτικοί δεν κάνουν ούτε για σ@@@ά και το μόρφωμα της Χ.Α. σαφώς και δεν αποτελλεί λύση σε κανένα θέμα!! Γραφικοί και επικίνδυνοι μαζί! (κάτι μου θυμίζει αυτό.....) Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι κινητοποίηση από τον απλό πολίτη που απλά θέλει να δει έναν έλεγχο της κατάστασης και κάποιο φως στο τούνελ επιτέλους! έχουν αφεθεί όλα στην τύχη τους και στο τέλος θα έχουμε άσχημα επακόλουθα! Το να κατανέμουμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε όλη τη χώρα επειδή

......(συνέχεια) και πολύ σωστά δεν μπορούν να είναι όλοι μαζεμένοι σε λίγα μέρη, αποτελεί λύση για οτιδήποτε? Κάποιο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης? Πέραν από το να παρακαλάμε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να δεχτούν κάποιους εννοώ......Όπως άλλωστε είδαμε, δεν πιάνει!

Μα ποια κινητοποίηση καλέ, να μας πούνε ρατσιστές κάτι "προχωρημένοι"; Α πα, πα, δεν κάνει!!!!!!

Όλοι εσείς που παραπονιέστε για τους πρόσφυγές, που ήσασταν όταν βομβαρδίζονταν τα σπίτια, οι πόλεις, οι χώρες τους από χιλιάδες έξυπνες ή χαζές βόμβες; Έπρεπε να φτάσει το πρόβλημα τους να γίνει και δικό σας πρόβλημα για να θορυβηθείτε; Τώρα είναι αργά για κλαψουρίσματα. Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είναι εδώ, αλλά όσο το εδώ είναι απείρως πιο ασφαλές από το εκεί, μη περιμένουμε να σταματήσουν να έρχονται κατά χιλιάδες. Η φράση: δεν τους θέλουμε΅, είναι γελοία & ηλίθια γιατί απλά δεν λύνει το πρόβλημα!

Τα κλαψουρίσματα είναι όλα δικά σου! Και έννοια σου, αν αρχίσουν να έρχονται κατά χιλιάδες....και ειδικά οι τζιχαντιστές τώρα που θα πάρουν ξέρεις τι, δεν πρόκειται καμία κυβέρνηση, ούτε καν οι υποτίθεται φιλελεύθεροι να το αφήσουν έτσι! Το πολύ πολύ να έχουμε μερικά τραγικά δυστυχήματα στη θάλασσα, όπου....δεν καταφέραμε να σώσουμε μερικές εκατοντάδες. Έχουη συμβεί αλλού κατά κόρον...Να δεις για πότε θα τους κοπεί η φόρα!

Η κάθε χώρα πρέπει πρωτίστως να ενδιαφέρεται για την ασφαλή διαβίωση των πολιτών της.Αυτό κάνουν άλλωστε όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, κλείνοντας τα σύνορα τους.Ποιά είναι η Ελλαδίτσα που θα αναλάβει όλη τη δυστυχία των χωρών που συνέχεια έχουν πολέμους.Αυτή αδυνατεί να μειώσει (όχι να εξαλλείψει) την δυστυχία των Ελλήνων και τους φτωχοποιεί κάθε μέρα και περισσότερο.Άσε που οι περισσότεροι λάθρο προέρχονται από χώρες που δεν έχουν πόλεμο.Ας παραμείνουν όσοι προέρχονται από χώρες με πόλεμο σε γειτονικές τους χώρες μέχρι αυτός να τελειώσει και να επιστρέψουν.Γιατί θέλουν όλοι να ερθουν στην Ευρώπη.

STOIXOS χάνεις την ώρα σου με τα ανώνυμα σκυλιά. Ό,τι και να πούμε εμείς, ό,τι και να απαντήσουν εκείνοι, ο πόλεμος και η πείνα θα συνεχίζουν να ξεσπιτώνουν τους ανθρώπους, τα μεταναστευτικά ρεύματα είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που θα γιγαντώνεται, είναι το μέλλον μιας ανθρωπότητας χωρίς αξίες και τα ανώνυμα σκυλιά θα δείχνουν απλώς την απανθρωπιά τους. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα, ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.

@21:24ΠΕΣ ΤΑ! Μη χαλάς πάντως τα λόγια σου εδώ μέσα, οι νορμάλ καταλαβαίνουν καλά, κι όσο για κάτι πειραγμένους που ευτυχώς είναι μειοψηφία δε θα καταλάβουν ποτέ! Και δεν υπάρχει και λόγος...Όσο γι' αυτούς που θέλουν να έρθουν εδώ, οι μισοί είναι απελπισμένοι που νομίζουν ότι στην Ευρώπη ξαφνικά θα λύσουν όλα τα προβλήματά τους-όταν βλέπουν βέβαια ότι αυτό δε γίνεται ξεσπάνε στον κόσμο ή πέφτουν από τα παράθυρα.....-και οι άλλοι μισοί είναι βαρεμένοι φανατικοί που νομίζουν ότι θα κυριαρχήσουν σε εμάς με τη θρησκεία τους κ θα μας αφανίσουν! Φυσικά κοινότατος και ο συνδυασμός αυτών....

Τέλος πάντων, αυτά όλα τα ξέρουμε! Η ουσία είναι αλλού! Στις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα. Χρειάζεται επιτέλους υπευθυνότητα και σοβαρότητα! Ο τρόπος που το χειρίζονται αυτοί οι κύριοι είναι αξιοθρήνητος! Μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας δουλεύουν όλοι! Αλλά όταν είσαι τελειωμένος όπως εμείς αυτό θα γίνει! Αντί να σκεφτούμε τι θα κάνουμε που θα μας πάρει τη μισή χώρα ο Τουρκαλάς σε λίγο, κοιμόμαστε όρθιοι και χαιρόμαστε για το πόσο ανθρωπιστές είμαστε....αναγκαστικά. Αντι να πατήσουμε πόδι όσο μας παίρνει σ αυτά τα θέματα, νιαουρίζουμε σα γατάκια! ΕΛΕΟΣ!

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, η σκέτη βαρβαρότητα, η ψυχασθένεια, η ένταξη στην κατηγορία των ορφανών του Σαμαρά; Στις δύο πρώτες περιπτώσεις βλέπεις τον άλλο, τον ξένο σαν εχθρό, στην τρίτη τον χρησιμοποιείς στο κομματικό παιχνίδι. Τον βάρβαρο μπορείς να τον εκπολιτίσεις, τον ψυχασθενή να τον θεραπεύσεις, τον κομματικό χούλιγκαν όμως τι τον κάνεις; Το νοσταλγό της εποχής που ορδές απόγονων των ταγματασφαλιτών έβγαιναν στους δρόμους για κυνήγι των μελαψών με την υποστήριξη των αρχών τι τον κάνεις; Το ρητό "πας μη Έλλην βάρβαρος" αντιστράφηκε.

22:51 Ναι, έχεις να δεις ακόμα πολλά κακομοίρη μου....πάρα πολλά. Μια ψευδαίσθηση ασφάλειας μας είχε μείνει στην Ελλάδα, πάει κι αυτή έκανε φτερά. Καλά ξεμπερδέματα.

18:57 Υποθέτω ότι αντιλαμβάνεσαι πως αν έγραφες ή έλεγες επώνυμα αυτές σου τις σκέψεις θα είχες μπλεξίματα με δικαστήρια, για σχεδιασμό & παρότρυνση σε δολοφονίες αμάχων! Αυτό που δεν ξέρω είναι αν είσαι κλασικός θρασύδειλος και τα γράφεις αυτά (που είναι και το πιο πιθανό) ή θα έφτανες, αν σου δινόταν η ευκαιρία, τις προτροπές σου να τις υλοποιήσεις. Θαυμάζουμε λοιπόν επιχειρήματα και λύσεις από αυτοαποκαλούμενο Έλληνα!

Stokos οτι τα έχεις χαμένα είναι λίγο πολύ γνωστό. Η εντελώς άκυρη απάντησή σου το αποδεικνύει περίτρανα. Άντε να σε κοιτάξει κανένας γιατρός (θα σηκώσει τα χέρια ψηλά) και εκτός από το να μάθεις να κατανοείς κείμενα σου προτείνω να βρεις και κανένα αγχολυτικό χόμπυ. Γενικά ΞΥΠΝΑ επιτέλους και σταμάτα να ζεις μέσα σε φαντασιώσεις, ναι; άντε, μπράβο το καλό "παιδί".

Που τους είδες τους....αμάχους στοιχος, στον ύπνο σου; μακάρι να είχαμε μόνο τέτοιους εδώ, και βασικά μακάρι να είχαμε πρόσφυγες. Η μεγάλη πλειοψηφία είναι λαθρομετανάστες που είδαν φως και μπήκαν.....στο θέμα μας τώρα. Μάλλον ο πολύς πόλεμος που βλέπεις live στο ιντερνετ από το γνωστό σαιτ σε έχει πειράξει στα νεύρα! Δεν εξηγείται διαφορετικά να μας μιλάς για ...αμάχους τη στιγμή που έχουν μαζευτεί εδώ όλοι οι λιποτάκτες μαντράχαλοι και οι λοιποί τραμπούκοι που βαράνε γυναίκες και όχι μόνο. Θα τα έμαθες.....

Γιατί ρε 16:44 τα έχει χαμένα ο STOIXOS; Εσύ τι είπες δηλαδή πέρα από χοντρές ηλιθιότητες (αν γράψω "μαλακίες" ***, είναι υβριστικό να αποκαλέσω έναν αλήτη μαλάκα αλλά δεν είναι υβριστικό το δικό του σχόλιο; σας βαρέθηκα, επιτρέπετε τα τρολ να παίζουν παιχνίδι και θυμάστε τους κανόνες σας στην απάντηση, γελοίοι); (***

- 07:36 Γεράματα ε; σαν πολύ πρωινός βρε παιδί μου.....το ότι βαρέθηκες είναι θετικό για όλους. Ο κοσμάκης που σε ανέχεται όταν γράφεις να δεις.....

Όσο για το που το ξέρω ότι βαρέθηκαν....φαίνεται από το πόσο ασχολούνται, χαχαχα!!!! Για τα υπόλοιπα που λες, ε δεν χρειάζονται απόδειξη τα οφθαλμοφανή. Καλά κρασά!

Πράγματι η λέξη άμαχοι ίσως να μην ήταν η πιο σωστή. Θα έπρεπε να γράψω ανυπεράσπιστοι πολίτες. Και επειδή θέλει να έχεις όπως φαίνεται φαντασία, για φανταστείτε ένας αξιωματικός του λιμενικού, ένας δήμαρχος ή ένας υπουργός να έλεγε ότι: “ Το πολύ πολύ να έχουμε μερικά τραγικά δυστυχήματα στη θάλασσα, όπου....δεν καταφέραμε να σώσουμε μερικές εκατοντάδες. Έχουν συμβεί αλλού κατά κόρον”. Ο σαφής υπαινιγμός ότι θα αφήσουμε τους ανθρώπους να πνίγονται, κάνοντας ότι δήθεν δεν μπορούσαμε να τους σώσουμε, θα ξεσήκωνε θύελλά αντιδράσεων, διεθνής κατακραυγή, παραιτήσεις & εισαγγελείς. Ωραίες λύσεις!

09:07 Πολίτες ποιου κράτους? Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τις ονειρώξεις σου, αν υπήρχε ΡΑΓΔΑΙΑ αύξηση -όπως λες χαιρέκακα ότι θα γίνει στα σκυλιά, φασίστες ή όπως αλλιώς ονομάζεις τους φυσιολογικά σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες που τολμούν άκουσον άκουσον να μη θέλουν τη χώρα τους κέντρο διερχομένων- των παρανόμως διακινούμενων μέσω Τουρκίας ή από αλλού η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κυβέρνηση θα ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ να μην τους σώζει....Καταλαβαίνεις τη λέξη αναγκάζομαι ή θες να στην κάνουμε δεκάρικα??? Πόσες δυνατότητες.........φιλοξενίας νομίζεις ότι έχουμε εμείς ή οι υπόλοιπες χώρες?

Εσύ μπορεί να ζεις λοιπόν στο συννεφάκι σου, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή και είναι άλλη...Και να σου πω και τα δυσάρεστα? Κλάψε έλεύθερα, νέο....trend ανάμεσα στους μετανάστες. Έφυγαν μερικές ομάδες παράνομα -νόμιμα δε γίνεται δυστυχώς, και εκτός αυτού είναι "νομίμως" εγκλωβισμένοι εδώ μέχρι να εξεταστεί η αίτηση ασύλου που κάνουν ΟΛΟΙ πλέον- για Τουρκία μέσω Έβρου. Εκεί κατά δήλωσή τους (υπάρχει βίντεο) έχει δουλειές, σπίτια και λεφτά, ενώ εδώ δεν έχει τίποτα! Όπως βλέπεις λοιπόν σταδιακά θα μας εγκαταλείψει μεγάλος αριθμός από αυτούς.

Κρίμα, χάσαμε την.....πολιπολιτισμικότητα! Να δούμε τώρα με τι θα τρώγονται κάτι δογματικοί ιδεοληπτικοί με φαντασιώσεις ενσωμάτωσης μεταναστών-προσφύγων, ανοιχτών συνόρων και κρίσεις μεγαλείου ανωτερότητας και αλληλεγγύης! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ

10:36 Μη τσιμπάς και μη καρφώνεσαι. Όλοι είμαστε πολίτες. Μπορεί να μη το φαντάζεσαι αλλά από τις πιο πλούσιες χώρες έως & τις τριτοκοσμικές κατοικούν πολίτες. Πολίτες ζούνε στη Γερμανία, πολίτες στο Μπαγκλαντές, πολίτες στη Συρία κ.λ.π. Μίλησα εγώ για σκυλιά ή μόνο για αυτά έχεις φαντασία; Πόσο φυσιολογικός νιώθεις όταν βλέπεις ένα άνθρωπο να πνίγεται & εσύ αδιαφορείς; Αυτές είναι οι προτάσεις σας, να πνίξετε τον κόσμο; Τις προτάσεις αυτές θα στείλετε στη Βουλή να σας αντιπροσωπεύσουν; Τα κόμματα με αυτές τις προτάσεις θα ψηφήσετε;

Έτσι!!! Αμ και αυτό το λιμενικό πόσες δυνατότητες νομίζουν κάποιοι ότι έχει; Θεοί είναι; Πάλι καλά που κάνουν και αυτά! Και υπόψιν για ποιους τρέχουν. Σε συνέντευξή της νεαρή λιμενικός είπε ότι της έκανε εντύπωση πόση λίγη σημασία δίνουν στα παιδιά. Παίρνουν τα βρέφη αυτοί και τα φροντίζουν, και λένε σε κάποιους. Ε, εδώ έχετε κι ένα παιδί. Δεν πειράζει λένε, και να μη σωθεί θα κάνουμε άλλα, εμείς να γλυτώσουμε. Μ ωραιά κουλτούρα θέλουν κάποιοι ντε ξαι καλά να συνυπάρξουμε!!!

(Συνέχεια) ο φασισμός της μαντίλας λοιπόν δε μας χρειάζεται!! Το τι γίνεται με αυτούς το βλέπουμε καθημερινά! Επίθεση χωρίς λόγο με μπουνιές και κλωτσιές σε άσχετη γυναίκα που πήγε να βοηθήσει μετά τον πνιγμό του παιδιού στην ηλεία, γιατί δήθεν ήθελαν το αυροκίνητό της και αυτή δεν καταλάβαινε. Ψέμα. Κι έτσι να ήταν, τι δουλειά είχαν να την χτυπάνε;;; εκεί τους πήρε όψιμα ο μεγάλος πόνος γθα το παιδί, που πέθανε επειδή οι δικοί του δεν το πρόσεχαν. Τι να πει κανεις..ας ξεμπερδεύουμε το συντομότερο. Αλλος κόσμος!!! Αυτά που έγιναν πάλι σήμερα στη Χιο ας μην τα πούμε! Χαμός!!!!

Και κάτι τελευταίο πολύ ενδιαφέρον. Ο κ. Ερντογάν ζήτησε να φύγει το Νατο από το Αιγαίο γιατί το προσφυγικό "επιλύθηκε". Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και τι μας περιμένει. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και οι Τούρκοι δεν μπορούν να χάνουν άλλο χρόνο λόγω ΑΟΖ όποτε ή τώρα ή ποτέ αυτά που θέλουν να κάνουν στο Αιγαίο. Το σπίτι μας λοιπόν καίγεται στην κυριολεξία και κάποια,.......... . χτενίζονται!!!!!!

14:11 δε μας λες ρε καλόπαιδο, αυτά σου είπε, ότι αυτοί δεν είναι πολίτες; ναι, εννοείται πως κάποιου κράτους πολίτες είναι, αλλά όχι και της Ελλάδας. Και δε σέβονται τίποτα στη χώρα μας!!! Απολίτιστοι τραμπούκοι! Δε μας λες ρε αριστερέ, την ίδια ευαισθησία έχετε και για την καταστροφή της Σμύρνης που μια χαρά μας άφηναν να πνιγούμε, ή μόνο για συνωστισμούς ξέρετε να μιλάτε;;;; άντε από δω, ξεφτίλες Τουρκολάγνοι!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ να είσαι καλά στόκε για μια ακόμη φορά...Πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου άτομο που να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και να αγνοεί επιδεικτικά αυτά που του λένε σε τέτοιο βαθμό όσο εσύ...για να πει το ποιημά του. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και.....Καλά Χριστούγεννα....:) :)

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.