Παρέμβαση για τα 500.000 ευρώ που λείπουν από τον Δήμο Τρίπολης ζητεί ο Τσιαμούλος (vid)

Παρέμβαση για τα 500.000 ευρώ που λείπουν από τον Δήμο Τρίπολης ζητεί ο Τσιαμούλος (vid)

Οκτώβριος 26, 2016 - 13:08
4 σχόλια

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στην οποία και σχολίασε τα θέματα της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ Τρίπολης .

Πολλά ήταν τα θέματα τα οποία έθεσε ως επερωτήσεις ο κ. Τσιαμούλος, μεταξύ αυτών το πανηγύρι της Τεγέας, η πλατεία στην περιοχή του Σέχη στην Τρίπολη, το πρόβλημα των κατοίκων Κάψια, Λουκά και Μάναρη οι οποίοι έχουν πρόβλημα με το σήμα στις τηλεοράσεις τους, οι ανώνυμες οδοί, το πρόγραμμα σίτισης, το κτίριο Τσιχριτζή.

Όπως ανέφερε, στο χωριό Μάναρη δεν έχει δίκτυο η τηλεόραση, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην μπορούν να δουν τηλεόραση. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πλημμύρες, και ως αντιπαράδειγμα της κωλυσιεργίας του Δήμου Τρίπολης ανέφερε το Μεσολόγγι, στο οποίο οι καταγραφές έγιναν αμέσως σπίτι το σπίτι, ρωτώντας, μάλιστα: «Εμείς αυτά γιατί δεν τα ζήσαμε;»

Ακόμη, αναφέρθηκε στις πλατείες στην περιοχή του Σέχη, και στο «χάλι», όπως είπε, με τα σταθμευμένα οχήματα επάνω στην πλατεία.
Επίσης υπογράμμισε το γεγονός ότι πολλές από τις ερωτήσεις που θέτει η αντιπολίτευση μένουν ανανταπάντητες, με αποτέλεσμα καίρια θέματα να μένουν άλυτα και πολλές υποθέσεις να μπαίνουν στο ντουλάπι.

Πρέπει να συνεργαστούμε οι δημοτικοί σύμβουλοι και να κάνουμε παρεμβάσεις και να απευθυνθούμε στο υπουργείο γιατί τα χρήματα τα οποία έχουν περάσει από τον Δήμο και δεν έχουν δικαιολογηθεί είναι πολλά

ΚΕΔΗΤ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ - ΑΔΕΣΠΟΤΑ - ΦΑΝΑΡΙΑ - ΠΛΥΜΜΥΡΕΣ - ΛΑΚΟΥΒΕΣ

Ο κ. Τσιαμούλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφασή της ακύρωσε τις αποφάσεις του ΔΣ Τρίπολης για το ύψος του αντιτίμου για την άδεια κατάληψης δημόσιου χώρου, όπως είχε αναφέρει το Arcadia Portal σε προηγούμενη δημοσίευση, καθώς υπάρχει η πιθανότητα οι εμπλεκόμενοι να ζητήσουν ακόμα και αποζημίωση για την ακύρωση της απόφασης. Μία σημαντική πρόταση που έκανε η παράταξή του αφορά στην ένταξη του Δήμου Τρίπολης στο πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας για τη σίτιση -την υγιεινή σίτιση- όλων των μαθητών, το οποίο χρηματοδοτεί το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Να καταγράψουμε τους μαθητές και να τρέξουμε το πρόγραμμα.

Σε ρώτησε για το πλήθος των δικαστικών διαμαχών που έχει ο δήμος Τρίπολης ο οποίος δεν έχει πληρώσει τις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα οι θιγόμενοι να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη, είπε:

80.000 ευρώ τον χρόνο δίνει ο Δήμος για τις δικαστικές διαμάχες
 

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Tσιαμούλος: 80.000 ευρώ τον χρόνο δίνει ο Δήμος για τις δικαστικές διαμάχες


4 Σχόλια

Οι υπαλληλοι δεν εχουν καμια δουλειά.Να κάνουν το σταυρό τους που υπάρχουν και τέτοιοι,τιμιοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.