Διαβούλευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Παιδεία

Διαβούλευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Παιδεία

Οκτώβριος 25, 2016 - 19:00
1 σχόλια

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με τη συμμετοχή του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα Παιδείας κ. Φάνη Στεφανόπουλου, του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας κ. Ιωάννη Κατσίρη, του Προϊσταμένου Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνου Ψυχάρη.

Συμμετείχαν επίσης οι εκπρόσωποι φορέων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, Πανεπιστημίο Πελοποννήσου, Περιφερειακό Τμήμα Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ΓΕΩΤΕΕ, ΤΕΕ, ΟΑΕΔ, Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, ΠΑΣΕΓΕΣ και Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Πελοποννήσου.

Κοινό συμπέρασμα της επιτροπής ήταν η ανάγκη διασύνδεσης της εκπαίδευσης με την παραγωγή επ’ ωφελεία των πολιτών της Πελοποννήσου, της οικονομικής ανάπτυξης και της καταπολέμησης της ανεργίας.

Το έργο της επιτροπής θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και το σύνολο των προτάσεών της, όπως και τα συμπεράσματά της θα σταλούν στο Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διαβούλευση της Εθνικής Στρατηγικής για την Παιδεία.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ζητούνται φωτογραφίες από τις εργασίες της επιτροπής για την ρετροσπεκτίβα με θέμα το ΠΑΣΟΚ παντού και πάντα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.