Να ενταχθούν τα σχολεία της Τρίπολης στο πρόγραμμα σίτισης πρότεινε ο Τσιαμούλος

Να ενταχθούν τα σχολεία της Τρίπολης στο πρόγραμμα σίτισης πρότεινε ο Τσιαμούλος

Οκτώβριος 24, 2016 - 21:28
1 σχόλια

Πολλά θέματα έθιξε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου,

Κατ' αρχάς, αναφέρθηκε στις οχλήσεις που δέχεται από τους γονείς των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, οι οποίοι παραπονούνται ότι δεν υπάρχουν θρανία και καρέκλες στο νέο αυτό σχολείο.

Ακολούθως, ανέφερε ότι στο χωριό Μάναρη δεν έχει δίκτυο η τηλεόραση, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην μπορούν να δουν τηλεόραση. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πλημμύρες, και ως αντιπαράδειγμα της κωλυσιεργίας του Δήμου Τρίπολης ανέφερε το Μεσολόγγι, στο οποίο οι καταγραφές έγιναν αμέσως σπίτι το σπίτι, ρωτώντας, μάλιστα: «Εμείς αυτά γιατί δεν τα ζήσαμε;»

Να κοιτάξετε σοβαρά το ζήτημα, γιατί σε μια επόμενη μεγάλη βροχή θα θρηνήσουμε θύματα

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πλατεία του Σέχη, και στο «χάλι», όπως είπε, με τα σταθμευμένα οχήματα επάνω στην πλατεία.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ;

Ο κ. Τσιαμούλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφασή της ακύρωσε τις αποφάσεις του ΔΣ Τρίπολης για το ύψος του αντιτίμου για την άδεια κατάληψης δημόσιου χώρου, όπως είχε αναφέρει το Arcadia Portal σε προηγούμενη δημοσίευση, καθώς υπάρχει η πιθανότητα οι εμπλεκόμενοι να ζητήσουν ακόμα και αποζημίωση για την ακύρωση της απόφασης.

Τέλος, ο κ. Τσιαμούλος πρότεινε στον Δήμο Τρίπολης να ενταχθεί στο πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας για τη σίτιση -την υγιεινή σίτιση- όλων των μαθητών, το οποίο χρηματοδοτεί το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Ως προς το θέμα της σίτισης των μαθητών του Δήμου Τρίπολης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βρέντας απάντησε ότι το πρόγραμμα φαίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρον και ότι πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να το ενεργοποιήσουν.

Η κυρία Μπρακουμάτσου, επίσης, ως υπεύθυνη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης, ανέφερε ότι ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές με δασκάλους και ότι σιγά-σιγά προχωρούν.

Ο αντιδήμαρχος κ. Βόσνος μίλησε για την ακύρωση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όσον αφορά στα τέλη για το πανηγύρι της Τεγέας, αφήνοντας αιχμές για τα κριτήρια με τα οποία έγινε η ακύρωση και τονίζοντας ότι δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, αναφέροντας ότι πιθανότητα δεν θα αφήσει έτσι το θέμα και πιθανότατα να προσφύγει για την ακύρωση.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.