Το «30λεπτο» έφερε ένταση και φωνές στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Το «30λεπτο» έφερε ένταση και φωνές στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 25, 2016 - 10:45
2 σχόλια

Συνεδρίασε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης απουσία του δημάρχου Δημήτρη Παυλή, ο οποίος βρισκόταν στο εξωτερικό λόγο οικογενειακών θεμάτων όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Κακλαμάνος.

Πριν το σώμα εισέλθει στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης υπήρξε ένταση και θυμός καθώς, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ήθελαν λίγο ακόμα χρόνο για να τοποθετηθούν για θέματα τα οποία είχαν τεθεί και απαντηθεί, κατά την γνώμη τους ελλιπέστατα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κ. Κακλαμάνος τηρώντας πάντα τον κανονισμό που έχει ψηφίσει το ΔΣ, ο οποίος ορίζει ότι ο χρόνος για να θέσουν τις ερωτήσεις του οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 30 λεπτά, δεν έδινε τον λόγο για περεταίρω τοποθετήσεις, με τον κ. Κοσκινά και τον κ. Τζιούμη και όχι μόνο να διαμαρτύρονται έντονα για την στάση αυτή του προέδρου.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένταση και φωνές για το χρονόμετρο στο ΔΣ Τρίπολης


2 Σχόλια

κ. Τάσσο μας [λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του] δώστε όποια ερμηνεία θέλετε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.