«Πέφτουν» οι υπογραφές για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (vid)

«Πέφτουν» οι υπογραφές για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (vid)

Οκτώβριος 24, 2016 - 13:58
5 σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξαιρετικές -όπως τις χαρακτήρισε- εξελίξεις με εξαιρετικό πολιτικό μέγεθος για την Περιφέρεια και για τη χώρα που προέκυψαν τόσο από τη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών το περασμένο Σάββατο όπου ήταν ομιλητής, όσο και για την άμεση υπογραφή, όπως ανακοίνωσε, του έργου της Περιφέρειας για τα απορρίμματα.

O περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μίλησε για το μεγαλύτερο έργο της περιφέρειας Πελοποννήσου, δείχνοντας τη μεγάλη του αισιοδοξία για την άμεση ολοκλήρωση του έργου το οποίο έχει πολλές φορές χαρακτηρίσει ως «έργο-σημαία» για την Περιφέρεια και ως έργο αειφόρου ανάπτυξης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έως το τέλος του Οκτωβρίου θα υπογραφεί και η σύμβαση για τη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων.

«Όλα αυτά που τροφοδοτούσαν διάφοροι κύκλοι, έμειναν στον αέρα. Πρόκειται για ένα πολιτικό γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτοί που έχουν σχέδιο είναι τόσο ισχυροί που κανένας λαϊκισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Είναι το πρώτο μεγάλο έργο που θα υπογραφεί και θα υλοποιηθεί στη χώρα.

Πρώτοι ξεκινήσαμε, πρώτοι θα τελειώσουμε.

Έφη Καστραντά

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr «Πέφτουν» οι υπογραφές για τον ΠΕΣΔΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου


5 Σχόλια

Κυρία Καστραντά αυτές οι υπογραφές πέφτουν από τον Ιούλη του 2014. Ένα google search στο arcadiaportal φανερώνει ανακοινώσεις σαν κι αυτήν τουλάχιστον 7 φορές σε 2 χρόνια. Ας πέσουν πρώτα κι ας το ανακοινώσετε μετά.

Τι τα θέλουν και τα προικοσύμφωνα, αφού η "νύφη" το 'σκασε. Τζάμπα θα την πληρώσουμε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.