«Χορεύοντας» στην βροχή η Ελπίδα (vid)

«Χορεύοντας» στην βροχή η Ελπίδα (vid)

Οκτώβριος 22, 2016 - 19:54
22 σχόλια

Ελπίδα και Άρης Τρίπολης αναμετρήθηκαν για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ Αρκαδίας με την ομάδα του Θοδωρή Μαρκόπουλου να επικρατεί με 5-0 στην λίμνη του Δημοτικού γηπέδου της Κάρτσοβας.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχή η Ελπίδα μπήκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε στο πρώτο εικοσάλεπτο να προηγείτε με 2-0 με τα γκολ του Κακλέα στο 5’ και του Τουρούτσικα στο 18’.

Στην επανάληψη και πάλι η Ελπίδα είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι βρίσκοντας ακόμα τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Σταματόπουλο στο 72’, τον Σωτηρόπουλο στο 85’ και τον νεαρό Καλογερόπουλο στο 92’ για το τελικό 5-0.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα μεταξύ της Ελπίδας με τον Άρη Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ελπίδα-Άρης Τρίπολης 5-0


22 Σχόλια

Αυτα τα παιδακια ηθελα να ξερα γιατι τα βαζουν να κανουν τους διαιτητες, για να παιρνουν το χαρτζιλικακι και να παιρνούν την εβδομαδα τους????

ο Αρης φιλε μου δυστηχως αναλωθηκε με το παληκαρακι τον διαιτητη που δεν ηξερε που πανε τα τεσσερα και οι της Ελπιδας κανανε οτι ηθελαν!

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ. ΤΣΟΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΣΟΥ.

Tους κερνάνε κανα ποτάκι κει χάμω στο "Hall" και νομίζουν οτι είναι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Με το τελευταίο γκολ γελάνε ακόμα τα τσιμέντα της Κάρτσοβας .μπραβο ρε Ελπίδα.

Ρε 'σεις ..ένας τυπάκος με κόκκινη μπλούζα και μαύρο σορτσάκι γιατι έτρεχε όλο το γήπεδο και , που και που χρησιμοποιούσε και μια σφυρίχτρα που κρατούσε;;;;;;

Στο 1-0 δε καταλογίζει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτι κατα της Ελπίδας,στο ΄β ημιχρ.δεν αποβάλλει παίχτη της ,και το τελευταίο γκολ περνάει στο βιβλίο GUINESS, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..

Τσούκα, ποιός έχει πει σε αυτό το παιδάκι που έπαιζε επόπτης ότι μπορεί να δίνει ότι γουστάρει και να πουλάει και τρελίτσα από πάνω? Γιατί φαίνεται πως δε σέβεται ούτε ότι κάποιος σήμερα κάλυψε ως όφειλε τα έξοδα διαιτησίας από το υστέρημα του. Έχουν και άλλοι παράπονα από το παιδί, δεν το βλέπεις ότι δεν κάνει να παίζει?

Καλά ρε σεις, όποιους να 'ναι βαφτίζετε διαιτητές, επόπτες κτλ? Το μάτι σας δεν κόβει για το ποιοί κάνουν και ποιοι όχι? Τόσο άσχετοι είστε?

Επειδή δίκαια κέρδισες, coach της κερκίδας, που κάνεις αντικειμενικά καλή δουλειά στις μικρές ηλικίες, μήπως όμως το να πουλάς μόνιμα ειρωνεία, δεν είναι ο ρόλος σου? Μήπως έχεις όλο το δικαίωμα, σαν coach της κερκίδας, να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου, αλλά όμως σαν άνθρωπος σεβασμό και εκτίμηση είναι δύσκολο να αποκτήσεις. Και ίσως δεν είναι τυχαίο που δεν απέκτησες τα παραπάνω τόσα χρόνια.

Είναι τουλάχιστον αστείο να λες ότι δεν άλλαξε μια ομάδα τουλάχιστον 5 πάσες σε αυτό το χάλι αγωνιστικό χώρο..........

Καλημέρα φίλε μου. Από ότι φαίνεται και στο video αλλά και στο live επειδή ήμουν στο γήπεδο,πέναλτι ο Άρης ζητάει στο 2-0 για χέρι που κατά την άποψη μου δεν υπάρχει γιατί ο παίχτης της Ελπίδας έχει γυρισμένη την πλάτη του και τα χέρια κολλημένα πάνω στο σώμα του.Στο 1ο ημίχρονο ακυρώνει κανονικό γκολ της Ελπίδας που όπως φαίνεται και στο video δεν υπάρχει πουθενά offside.Τώρα όσον αφορά το 2ο ημίχρονο για την αποβολή όταν το score είναι ήδη στο 3-0 θα συμφωνήσω μαζί σου. Τελειώνοντας πιστεύω ότι για ένα ματς που λήγει 5-0 είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάμε για διαιτησία.....

Σωστό σε βρίσκω φίλε μου,και επειδή ήταν έτσι ο αγωνιστικός χώρος είπαν να κάνουν ΑΣΤΕΙΑ και οι διαιτητες εις βάρος της μιας ομάδος όμως.

Δεν σχολιάζεις καν το πέμπτο γκολ , παραδέχεσαι ότι έπρεπε να παίζεις με 10,και δε γνωρίζεις ότι οι διαιτητες κρίνονται ανεξαρτήτου αποτελέσματος.Ασχολείσαι και με το ποδόσφαιρο;;;;;;

Το οτι ο τερματοφυλακας της ελπίδας απειληθηκε μια φορα με το σκορ στο 4-0 .....ειναι αλλοίωση αποτελεσματος;

Μου κανείς πλάκα ρε φίλε ?? Τι να σχολιάσω για το 5ο goal σοβαρά μιλάς τώρα ??!!!! Σταμάτα το video στο 4:16 και πες μου εσύ για το offside. Φαντάσου να ήταν η κάμερα και στην ίδια ευθεία............... Τώρα για το ποιος ασχολείται ή όχι με το ποδόσφαιρο φαίνεται από τα σχόλια......

Βάλτε τους ίδιους διαιτητές στο Κανδήλα -Μέγας Αλέξανδρος να το φέρουν διπλό για να μείνει μόνη πρώτη η Ελπίδα και χ στο Κορυθιο - Νεστανη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.