«Ναυάγησε» στην Κέρκυρα ο Αστέρας

«Ναυάγησε» στην Κέρκυρα ο Αστέρας

Οκτώβριος 22, 2016 - 17:58
16 σχόλια

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Κέρκυρα στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου.

Το πολύ κακό ξεκίνημα και τα λάθη στην άμυνα της αρκαδικής ομάδας έπαιξαν τον ρόλο τους με την Κέρκυρα να το εκμεταλλεύεται και με δράστη τον Τουράμ που σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων να παίρνουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η εμφάνιση αυτή δημιουργεί προβληματισμό στον Αστέρα Τρίπολης που δεν μπόρεσε να μπει στο πνεύμα και στις απαιτήσεις του αγώνα που μοιραία έφερε την ήττα και έτσι παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το 5ο λεπτό, όταν ο Σπίνουλας έκανε σέντρα από δεξιά και ο Τουράμ με κεφαλιά στην περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 11' ο Αστέρας απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες που ο Κουτζαβασίλης απόκρουσε σε κόρνερ, ενώ στην συνέχεια  σουτ του Χαμντανί έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Η άμυνα του Αστέρα, δέχτηκε την δεύτερη προειδοποίηση από τον Τουράμ στο 13', όταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός κέρδισε ξανά τα σέντερ μπακ του Αστέρα στον αέρα μετά από σέντρα, στέλνοντας και πάλι όμως την μπάλα άουτ με κεφαλιά. Τρία λεπτά αργότερα όμως, ήρθε το γκολ του του Τουράμ όταν ο Κόντος από αριστερά προσπάθησε να αποφύγει δύο παίκτες του Αστέρα, μπαίνοντας στην περιοχή ανακόπηκε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Ζορμπά, που γύρισε παράλληλα, με τον ανενόχλητο Τουράμ να κάνει το 1-0.

Στο 20' ένα μακρινό σουτ του Ζορμπά πέρασε άουτ, ενώ στο 21' και στο 22' ο Φερνάντες προσπάθησε να αντιδράσει για τον Αστέρα με ισάριθμα σουτ, το πρώτο εκ των οποίων κόντραρε σε κόρνερ και το δεύτερο πέρασε  λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουτζαβασίλη. Στο 25’ ο Τουράμ χτύπησε ξανά στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Βραζιλιάνο να αξιοποιεί την μπαλιά του Τουράμ και να κάνει το 2-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αστέρα να είναι πιο πιεστικός, χωρίς όμως να βρει ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο. Έτσι, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε μαζεμένες δύο αλλαγές στο 60', με Δημούτσο και Στανισάβλιεβιτς αντί Χαμντανί και Καλτσά αντίστοιχα. Αυτός που συνέχισε να απειλεί όμως ήταν ο Φερνάντες, ο οποίος στο 64' υποχρέωσε με καλό συρτό αριστερό σουτ στην περιοχή τον Κουτζαβασίλη να αποκρούσει σε κόρνερ. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε την πρώτη του αλλαγή, βάζοντας τον Ντουαλά στην θέση του πολύ καλού Ζορμπά, ο οποίος τραυματίστηκε. Στο 69' και πάλι ο Αστέρας βγήκε στην επίθεση με τον Φερνάντες, που αστόχησε με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ακολούθησε η δεύτερη αλλαγή του ΑΟΚ με Ναζίμ αντί Ανδρεόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα, η Κέρκυρα έκανε φάση μετά από αρκετή ώρα, όταν από μία εκτέλεση φάουλ ο Κοσίτσκι έκανε άστοχη έξοδο, αλλά ο Τουράμ έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά. Με το ματς στο τελευταίο τέταρτο, ο Ελευθερόπουλος δεν είχε άλλη επιλογή από το να ρισκάρει βάζοντας τον Μάσα αντί του Σεφί, με τον νεοεισελθόντα μάλιστα στο 75' να χάνει καλή ευκαιρία, πιάνοντας κεφαλιά μετά από φάουλ που μπλόκαρε όμως ο Κουτζαβασίλης. Οι Αρκάδες, απείλησαν ξανά στο 84' με παρόμοιο τρόπο, όταν ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Φερνάντες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία για το 3-0 στις καθυστερήσεις, όταν ο Τουράμ βρέθηκε μόνος του προ του Κοσίτσκι, αλλά σούταρε αρχικά πάνω του και στην επαναφορά η προσπάθειά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

ΑΟΚ (Γρηγορίου, 4-2-3-1): Κουτζαβασίλης - Σπίνουλας, Ιωάννου, Σιόντης, Ζαραδούκας - Ανδρεόπουλος (70' Ναζίμ) , Νίκιτς (82' Γρομητσάρης) -  Κόντος, Επστάιν, Ζορμπάς (65' Ντουαλά)  - Τουράμ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Ελευθερόπουλος, 4-2-3-1): Κοσίτσκι - Σίλβα, Μπέρτος, Σεφί (74' Μάσα), Γιαννούλης - Χαμντανί (60' Δημούτσος), Τσουκαλάς - Καλτσάς (60' Στανισάβλιεβιτς),  Τσιλιανίδης, Φερνάντες - Ιωαννίδης.

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Πέρσι τέτοια εποχή είχε κάνει μια εμφάνιση ναύαγιο και είχαμε προειδοποιησει πως η χρονιά θα χαθει. ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Β ΕΘΝΙΚΗ σε 3 χρόνια δεν θα υφίσταται ως ΠΑΕ

Κατά τα άλλα κύριοι δημοσιογράφοι γράφτε τα σκορ των προηγουμένω ετών.Δυστυχώς δεν βοηθάτε έτσι τον Αστέρα.Από ότι φαίνεται η φετινή χρονιά; θα είναι πολύ σοβαρή με την παρα πέρα πορεία της ομάδας.Μακάρι να διαψευσθούμε αλλά το τέλος της Α Ε θνικής είναι πολύ κοντά.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΡΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΑΜΙΑ, ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ, ΟΦΗ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ , ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ , ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΧΑΝΙΑ. πως αλλιως να σας το πω

Αφήσατε την ομάδα χωρίς στόπερ, χωρίς επιθετικό χωρίς μπακ & πως περιμένετε να μην πέσει στην δεύτερη κατηγορία, πως??

Καυμενακη βάλτο καλά στο μυαλό σου, ακουσε το και καταλαβέ το, αν δεν φέρεις 2 φορ της προκοπής τον Ιανουάριο ΠΑς ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ

και απο αυτη τη κερκυρα ρε παιδια ΔΥΟ μπαλακια? οταν τα ελεγα εγω απο νωρις περι ομαδας και ξενερωματος..........μιλαγατε για την υπερομαδα των φιλικων,και τα ελεγα ,αλλο τα φιλικα ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ,μεχρι κι εγω κουραζωμαι που το βλεπω γραμμενα αλλα ετσι πρεπει ,η δικαιωση να λεγεται,και αισθανωμαι δις δικαιωμενος που δεν πηρα και διαρκειας παλι,ετσι εκει ρε σουργελα στον πατο του βαρελιου γιατι εσεις ξερετε καλυτερα (η διοικηση) ενω εμεις που τα λεγαμε δεν !! τα αποτελεσματα βλεπουμε ποιους δικαιωνουν,ελα παμε ,ολοι μαζι για κερκιδα στο επομενο ματς (οχι εγω εννοειται) ΜΗΤΣΑΡΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΧΟΝΤΡΑ

Ποντάρουνε ότι θα πέσει η Βέροια και ο Ηρακλής με κατεβασμένα χέρια, δεν υπάρχει άλλη εξηγήση

χαχαχαχ τα θετικα σχολια για την υπερομαδαρα των φιλικων εγιναν κριτικες για το σουργελο που τελικα ειναι? τελικα η ομαδα παει ολοταχως ................προς β εθνικη ,τπτ δε τους σταματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η ΑΠΟΛΥΤΗ δικαιωση για το οτι δεν πηρα διαρκειας φετος για το ξενερωμα και του σουργελο που εφτιαξαν για ομαδα φετος,συνεχιστε ετσι εκει στη διοικηση ,η υπερομαδαρα των φιλικων ειναι πρωτη στη βαθμολογια,αν φερουμε τουμπα τη βαθμολογια !!!!!!!!!!!!

γιατι τοσο μισος για την ομαδα ρε φιλε; σε τετοια κριση τι περιμενεις; να φερουν παικταράδες; αν στηριζεις μια ομαδα εισαι μαζι της στα καλα και στα ασχημα... αλλιως εισαι πανηγυρτζής

μισος? οχι και μισος ρε φιλε ,γιατι που βλεπεις κατι τετοιο? εγω μιλαω για επιβεβαιωση ,αυτα που ελεγα απο το καλοκαιρι (οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι) οτι η ομαδα φετος δεν εχει παιχτες προγραμματισμο κλπ εβγαιναν και μου τα εχωναν (απο τη διοικηση ηταν βαλτοι να μη πω οι ιδιοι) και ελεγαν για την υπερομαδαρα των φιλικων που νικαγε κλπ κλπ τωρα απλα λεω οτι τα αποτελεσματα εμενα δικαιωνουν και ολους οσους λεγαμε αυτα,μισος οχι ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ πλεων ναι ........................καρφακι δε μου καιγεται αν βγει ευρωπη,αν πεσει οτι και να κανει

Μέχρι πού θα φτάσει η κατρακύλα; Η διοίκηση τι κάνει; Τόσο εκτός τόπου και χρόνου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.