Λουκαρέλι: «Δεν με άφησε ο Ελευθερόπουλος....»

Λουκαρέλι: «Δεν με άφησε ο Ελευθερόπουλος....»

Οκτώβριος 21, 2016 - 20:02
2 σχόλια

Ο Κριστιάνο Λουκαρέλι «κατηγόρησε» τον Ελευθερόπουλο για το ότι «έχασε» το «χρυσό παπούτσι» τη σεζόν 2004/05 στη Serie A!  

Ακούει.... Δημήτρη Ελευθερόπουλο και... θολώνει ο Κριστιάνο Λουκαρέλι. Εντάξει είναι λίγο υπερβολικό αυτό, αλλά ο παλαίμαχος Ιταλός «μπομπέρ» μόνο καλές αναμνήσεις δεν έχει από τον νυν τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης. Τον οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ηταν φινάλε της σεζόν 2004/05, όταν εκείνος έπαιζε στην Λιβόρνο και ο 28χρονος τότε Ελληνας πορτιέρο ολοκλήρωνε την πρώτη του χρονιά στην Ιταλία με την Μεσίνα.

Ο Λουκαρέλι ήταν πρώτος σκόρερ της Serie A και διεκδικούσε το «χρυσό παπούτσι». Την τελευταία αγωνιστική οι δύο ομάδες έπαιζαν μεταξύ τους, ο Ιταλός στράικερ σκόραρε στο 83' διαμορφώνοντας το μετέπειτα τελικό 1-1 και λίγο μετά η ομάδα του κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε, αλλά ο «Ελέ» το απέκρουσε και έτσι έμεινε στα 24 τέρματα. Το «χρυσό παπούτσια» μοιράστηκαν εκείνη την περίοδο οι Ανρί και Φορλάν που έπαιζαν σε Αρσεναλ και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα με 25 – τόσο το ιταλικό πρωτάθλημα όσο και το αγγλικό και το ισπανικό είχαν συντελεστή Χ2, άρα οι δύο παίκτες μάζεψαν 50 βαθμούς και ο Λουκαρέλι 48 – και ο 41χρονος πλέον άσος «κατηγόρησε» τον κόουτς των Αρκάδων, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του.

Οταν και παραχώρησε μία συνέντευξη με θέμα τη ζωή του. «Πάντα τα ματς των δύο ομάδων είχαν ένταση. Ο Ελευθερόπουλος δεν με άφησε να κατακτήσω το 'χρυσό παπούτσι'. Τι να κάνουμε....», είπε μεταξύ άλλων. 

Από: gazzetta.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

αλλιως νομιζεις θα ηταν στην Α εθνικη ο Αστερας ? ο δεν θυμασαι πως ανεβαινε κατηγοριες και πως επαιρνε παιχνιδια ? αλλα τα δικα μας....τα ριχνουμε σε αλλες ομαδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.