Τέλος ο Κυριακόπουλος από τον Α.Ο. Τεγέας

Τέλος ο Κυριακόπουλος από τον Α.Ο. Τεγέας

Οκτώβριος 21, 2016 - 19:18
4 σχόλια

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Τεγέα αποτελεί ο Γιώργος Κυριακόπουλος με τον έμπειρο προπονητή να λύνει την συνεργασία του με τους πράσινους οι οποίοι βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος ουσιαστικά γίνεται ο πρώτος προπονητής που αποχωρεί την φετινή σεζόν από ομάδα της πρώτης η της δεύτερης κατηγορίας του Αρκαδικού ποδοσφαίρου με την συμπλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Στον πάγκο του Α.Ο. Τεγέας στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Μεγαλόπολη θα καθίσει ο Βαγγέλης Πλαντζάς αναλαμβάνοντας χρέη υπερεσιακού προπονητή.

Η διοίκηση του Α.Ο. Τεγέας επιθυμεί ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος να κλείσει το συντομότερο δυνατό και ήδη οι διεργασίες στο πράσινο στρατόπεδο έχουν ξεκινήσει. 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

οριστε ,τον φαγατε τον κοντο,και τι καταλαβατε ρε σεις με τα σχολια σας συνεχεια? το ψωμι σας ετρωγε? μπορει να μην εχει μυρουδια απο μπαλα,αν ειναι στρογκυλη η πεπλατισμενη αλλα εσεις εκει...........να το φατε το παιδι,αυτος παιδι ειναι ακομα ,δεν τον βλεπετε παιρνει μποι ακομα ,και μην ξαναπει κανεις κοντο τον κοντο γιατι η μαρινα περιμενει ..........

Από τον Αυγουστο το ειχε προβλεψει ο <προφιτης> ότι λιγες μερες του μενουν του κοντου.Αν δεν εφερνε τον κατσουλιερο στην ομαδα όλα θα ηταν ενταξει, τωρα θα ηταν προπονητης και θα επερνε κάθε μηνα κανα σακι πατατες και καμια κλουβα μηλα.Το ‘φαγε το κεφαλι του μονος του.Καλα του την<εφερε> ο κατσουλιερος.Τωρα ας παει για κηνιγι αλωστε μαθιμενος είναι όπως το ειχε γραψει και ο προφητης.

Μπραβο στην δοιηκηση που εστω και αργα απομακρινε από την ιστορικη ομαδα της Τεγεας τον κοντο.Ευτυχος που καταλαβατε πως τα περιθορεια στενευουν και θα μπενατε σε περιπετειες σωτηρειας.Απωρουμε ολοι πως εμπιστευτικατε την ομαδα σε αυτόν.Το επωμενο που πρεπει να κανετε είναι να δειωξετε τον κατσουλιερο τον κολυτο του κοντου γιατι τα λαθακια στην αμηνα θα πολαπλασιαστουν από δω και στο εξεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.