Τσακάλι και όχι αλεπού το νεκρό ζώο στην πλατεία Πετρινού

Τσακάλι και όχι αλεπού το νεκρό ζώο στην πλατεία Πετρινού

Οκτώβριος 21, 2016 - 09:40
9 σχόλια

Το θράσος ενός οδηγού να σταθμεύσει πάνω στην πλατεία Πετρινού για κάποιες ώρες ήταν αυτό που σόκαρε την κοινωνία της Τρίπολης και όχι το νεκρό ζώο το οποίο βρισκόταν στην καρότσα του αγροτικού οχήματος. Η πρώτη εντύπωση έδειξε ότι ο νεκρό ζώο ήταν αλεπού αλλά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για τσακάλι.

Υπενθυμίζουμε ότι το όχημα είχε σταθμεύσει πάνω στην πλατεία Πέτρινού πλάι στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο όπου απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων πόσω μάλλον η στάθμευση. Δείτε ΕΔΩ

Όπως ήταν αναμενόμενο, επειδή το όχημα είχε σταθμεύσει παράνομα στο σημείο, βεβαιώθηκε πρόστιμο από την αστυνομία.

Αργότερα η Αστυνομία μετέβη και πάλι στο σημείο, όπου περαστικοί στέκονταν να δουν τι είχε συμβεί, καθώς το αυτοκίνητο ήταν εγκαταλειμμένο για ώρα εκεί και  ο οδηγός άφαντος.
Περίπου στις 20:00 γερανός απομάκρυνε το όχημα από την πλατεία. Λίγο νωρίτερα, ο Δήμος Τρίπολης και συγκεκριμένα ο ανάδοχος που έχει αναλάβει την περισυλλογή των αδέσποτων απομάκρυνε το ζώο και το μετέφερε στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Αρκαδίας.
 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ε τώρα μάλιστα, όντως ήταν δώρο για το Μήτσο (συνέχεια από προηγούμενη ανάρτηση) χαχαχαχα!

Εγώ αναρωτιέμαι αν θα έχει δίωξη ο οδηγός για θανάτωση(ή παράνομη θήρευση(?)) του τσακαλιού...

Παρ, 21/10/2016 - 18:14. πρεπει να ειναι ενα απο αυτα τα 2 στα σιγουρα ε ? μυαλο μονο για εξυπναδες ? γενικα δεν λειτουργει ο υπολοιπος εγκεφαλος ?

Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία! Το νεκρό ζώο δεν ήταν αλεπού αλλά τσακάλι...Μύρια μπράβο!

21/10/2016 - 20:56 οπως παντα φιλε μου αποκλειστικοτητες εδω και ενημερωση !!!!! σοβαρα πραγματα !!!!

19:35 Καλά, μπορεί να ήταν και...ατύχημα! Να το πάτησε με το αυτοκίνητο κατά λάθος....Εσύ που παίρνεις πολλές στροφές για πες μας και καμία άλλη εκδοχή. Να εγώ είπα μια. Θες κι άλλη? Να το βρήκε ψόφιο και το έφερε να το αφήσει στην Πετρινού γιατί.......έλα ντε? Αν ξέρεις πάντως κάτι παραπάνω από πρώτο ή έστω.....δεύτερο χέρι, πες το, μη ντρέπεσαι.

Παρ, 21/10/2016 - 23:21 εσυ που εισαι πολυστροφος και εξυπνος μερικα επιπεδα πιο πανω απο τους αλλους απο οτι φαινεται στο σαρκαστικο σου υφακι ...ειδες αν ειναι χτυπημενο απο σκαγια ? η απο φολα δλδ ?

17:06 Καλά, άστο, δεν το πιασες καθόλου, χαχαχαχα! Ευχαριστούμε πάντως για τη συμβολή στη συζήτηση....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.