Όλα ανοιχτά ακόμα για την παραίτηση Τυροβολά

Όλα ανοιχτά ακόμα για την παραίτηση Τυροβολά

Οκτώβριος 21, 2016 - 10:10
2 σχόλια

Εμμένει στην παραίτηση ο Τυροβολάς αλλά έδωσε παράταση στον δήμαρχο

Παράταση φαίνεται να πήρε ο δήμαρχος  Τρίπολης  Δημήτρης Παυλής προκειμένου να σκεφτεί και να κάνει δεκτή την παραίτηση του συνεργάτη του κ. Τυροβολά ο οποίος την έχει θέσει στη διάθεσή του από τις 17 Οκτωβρίου.

Όπως ανέφερε η επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου, «παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου από τη θέση του αντιδημάρχου για τους λόγους που εσείς γνωρίζετε πολύ καλά και παρακαλώ όπως μέχρι την Τετάρτη 19/10 να μου έχετε γνωστοποιήσει εγγράφως την απόφασή σας». Η ημερομηνία πέρασε και ο δήμαρχος θα έπρεπε να έχει ήδη κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Τυροβολά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τυροβολάς θέλει να αποχωρήσει από τη θέση του αντιδημάρχου παρά τις όποιες ενστάσεις του δημάρχου ο οποίος δεν θέλει να αποχωρήσει ο κ. Τυροβολας.

Έως τώρα και με όσα έχει αφήσει να φανούν, ο κ. Τυροβολάς είναι ανένδοτος στην απόφασή  του και, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε νέα διορία στον δήμαρχο να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Όπως είχε αναφέρει το ArcadiaPortal.gr σε προηγούμενη δημοσίευση, στο Δημαρχείο επικρατεί αναβρασμός, καθώς ουδείς γνωρίζει αν ο κ. Τυροβολάς ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη. Και, σε περίπτωση που γίνει αυτό, η πλειοψηφία της παράταξης του κ. Παυλή τίθεται εν αμφιβόλω.

Αναμονή, λοιπόν, έως της Τρίτη 25 Οκτωβρίου για τον κ. Τυροβολά. Να αναφέρουμε ότι τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου συνεδριάζει τα Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και ίσως υπάρξουν εξελίξεις.
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αν είναι όλα ανοιχτά, ας κλείσει καμια πόρτα μην πουντιάσει από το ρεύμα. Ουστ κίτσο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.