Νεκρή αλεπού «κοσμεί» την πλατεία Πετρινού (pics)

Νεκρή αλεπού «κοσμεί» την πλατεία Πετρινού (pics)

Οκτώβριος 20, 2016 - 19:00
15 σχόλια

Μακάβριο το θέαμα στην καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου που βρέθηκε παρκαρισμένο στην πλατεία Πετρινού, στην πρασιά του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου.

Το αυτοκίνητο, άγνωστο πόσες ώρες βρίσκεται εκεί, μάλλον έχει λάβει κλήση -υπάρχει ένα χαρτί στο παρ-μπριζ. Ωστόσο, κλήση για ποιο πράγμα; Για παράνομο παρκάρισμα ή για το γεγονός ότι στην καρότσα του υπάρχει μια νεκρή αλεπού, χτυπημένη ποιος ξέρει πότε; Σημειωτέον ότι η δυσοσμία στο σημείο ήταν έντονη.

Ξέφραγο αμπέλι για ακόμα μία φορά οι πεζόδρομοι της Τρίπολης. Ωστόσο, έχουμε μια απορία: Με δεδομένο το γεγονός ότι στην καρότσα του αγροτικού υπάρχει ένα νεκρό ζώο που μυρίζει κιόλας, δεν θα έπρεπε το αγροτικό να απομακρυνθεί με γερανό άμεσα από το σημείο όπου παίζουν παιδιά, οι πολίτες πίνουν τον καφέ τους και συχνάζει τόσος κόσμος; Μια κλήση αρκεί; Πραγματικά απορούμε.

Όσο για τον κύριο που σκότωσε την αλεπού και την περιφέρει -για λόγο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε- στην καρότσα ενός φορτηγού, τι να πούμε; Καλοφάγωτη...

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση από τον Δήμο Τρίπολης που είχαμε στις 20:00, το ζώο θα απομακρυνθεί άμεσα από την καρότσα του αγροτικού, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για λύσσα. Ο οδηγός έως αυτή την ώρα, πάντως, παρέμενε άφαντος.

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Το αυτοκίνητο ήταν εκεί από τις 9:00 το πρωί. Πέρασα δίπλα του και παρατήρησα το ζώο στην καρότσα. Φαντάστηκα ότι είναι σκυλί που κοιμάται, που να φανταστώ για σκοτωμένη αλεπού. Βλέπω ότι δεν έχουν αφαιρεθεί η πινακίδες και ότι το αυτοκίνητο παρέμεινε μέχρι και αργά το απόγευμα στην πλατεία. Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν σήμερα στο πρωί τους πεζόδρομους ήταν πολυάριθμα. Μήπως πρέπει σαν πολίτες να κάνουμε διαμαρτυρία προς την τροχαία; ΕΝΑΣ τροχαίος αρκεί για να κόβει κλήσεις και να επιβάλει την τάξη. ΕΝΑΣ. Καταλαβαίνω ότι έχουν έλλειψη προσωπικού. Ένας όμως δεν μπορεί να διατεθεί;

επρεπε να του ειχαν παρει πινακιδες και να ειχαν "σηκωσει" και το αμαξι.αλλα η τροχαια ΚΟΙΜΑΤΕ ,και αυτο ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,καθε μερα ειναι ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ και πινουν τον καφε τους οι ιδιοκτητες,η τροχαια περα βρεχει,μονο μια καταγγελια στο αρμοδιο υπουργειο και να παει ο διευθυντης παραμεθωριο κατι χρονια θελει να δει τι και πως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@20:32 Είπα κι εγώ...Δεν θα βρεθεί ο κλασικός μ@λ@κ@ς Τριπολιτσιώτης να γράψει τη μ@λ@κί@ του; Τρομερά έξυπνο αυτό που έγραψες, μεγάλε, δείγμα του δείκτη ευφυϊας σου! Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την παιδεία και τον πλούτο επιχειρημάτων που διαθέτεις...Αν δεν τα καταλαβαίνεις, πες το μου, να τα γράψω πιο απλά, να τα προσαρμόσω για μυαλό 5χρονου, μήπως και πάρεις χαμπάρι τί λέω...Στο θέμα μας τώρα...Δεν μου φαίνεται διόλου περίεργο το γεγονός...Αφού έχουν μάθει όλοι τί μπ....λο είναι η Τρίπολη με τη δημοτική αρχή των πουθενάδων που διαθέτει, γιατί να μην κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει;

@anonynos 21:13 Μάλλον εσύ πρέπει να κοιμόσουν στο μάθημα της ορθογραφίας...Θες και σχόλια, τρομάρα σου...

Πάρτε το απόφαση. Δεν έχουμε τροχαία στην πόλη μας. Η τροχαία για μια ακόμη φορά είναι ανύπαρκτη. Ουδείς ασχολείται με την κυκλοφορία στο κέντρο και τους πεζόδρομους. Πρωί μεσημέρι βράδυ, όποιος θέλει, καβαλάει τον πεζόδρομο και πάει όπου θέλει και όπως θέλει. Τροχονόμοι πουθενά. Μόνο να βγαίνουνε τα βράδια για αλκοτέστ ξέρουν κρυμμένοι σε στενά και γωνίες, να πιάσουν τους μεγάλους απατεώνες που έκαναν το λάθος να πιουν ένα ποτήρι παραπάνω.

@ 20:32 Μπα, πεσκέσι στο Μήτσο θα την άφησε. Τέτοια αλεπού που είναι και του λόγου του.....ή έτσι νομίζει τουλάχιστον, χαχαχα..

Δημοτική Αστυνομία δεν υπάρχει στην πόλη? Κι αν όχι γιατί; Άλλη μια "επιτυχία" του Παυλή. Μιας και η κανονική κοιμάται λέω!

Στο τελευταίο θα διαφωνίσουμε. Προσωπικα πιστεύω ότι η τροχαία "σκίζοντας" αυτούς που οδηγούν ενώ έχουν πιεί , έχει σώσει πολλές ζωές πολιτών (και των μπεκρήδων οδηγών)

Η διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας όλων των Δήμων έγινε από τον κ. Κούλη μας σαν υπουργός μεταρρύθμισης που ήταν!

Εγώ πέρασα το μεσημέρι ανύποπτος δίπλα από το αγροτικό, το είδα αλλά δεν μου μύριζε. Όσο για το άλλο για την τροχαίο και τα αλκοτέστ, είναι πιο επικίνδυνο να οδηγάς μεθυσμένος...

@22:41 - Καλά έκανε ο Μητσοτάκης. Οι Δήμοι έχουν προσωπικό για να τους ορίσουν τέτοια καθήκοντα. Επίσης υπάρχει και η τροχαία να κάνει αυτή την δουλειά. Φτάνει με τις αργομισθίες στο Δημόσιο. Θυμόμαστε όταν υπήρχε η Δημοτική Αστυνομία στην Τρίπολη που ακούγαμε μόνο σφυρίγματα. Αποτέλεσμα μηδέν. Τουλάχιστον τώρα δεν τους πληρώνουμε. Να βάλουν υπάλληλους του Δήμου. Δεν χρειάζονται πολλοί. 4-5 είναι αρκετοί.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΞΑΝΑ)-ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ, ΑΦΙΣΕΣ Κ.Α. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....

κ.23.07 σου έθιξε τον αρχηγό σου ο κ. 22.41; σου εύχομαι να σου τύχη και εσένα η αρωγή του αρχηγού σου, (κάργα μνημονιακός γαρ)!

08:52 Ακριβώς!! Ο Μήτσος ούτε για τα στοιχειώδη ικανός!!! Κι από όσο ξέρουμε αυτοί δεν έχουν απολυθεί όλοι. Οι 4-5 που αναφέρει, υπάρχουν, είναι πρώην Δημ. Αστυν. και έτσι κάθονται τώρα στο δήμο. Αυτούς να βγάλει έξω ο Παυλής να δικαιολογούν το μισθό τους που γυρίζουν βόλτες στην πόλη για καφέδες έτσι κι αλλιώς......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.