Παπαζαχαρίας: Έλεος πια νεκροθάφτες των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας μας

Παπαζαχαρίας: Έλεος πια νεκροθάφτες των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας μας

Σεπτέμβριος 30, 2016 - 10:02
9 σχόλια

Τα πολιτικά κοθώνια και οι πολιτικοί κανίβαλοι της περιοχής μας συνεχίζουν το ρόλο τους!

Ένα μήνα μετά τις πλημμύρες του περασμένου Ιουνίου, που πλήξανε το νομό Αρκαδίας, τα πολιτικά κοθώνια της περιοχής μας λυσσάξανε,  δημιουργώντας θόρυβο, για το πότε και το γιατί δεν εκδίδεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που θα προβλέπει τις αποζημιώσεις σε όλους τους πληγέντες..

Συνεπικουρούμενα και από τα κολλητά τους Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής  μας, περιφέρονταν σε όλη την Αρκαδία όλο το καλοκαίρι, ζητώντας εξηγήσεις από τη κυβέρνηση, γιατί και πως καθυστερεί η έκδοση της συγκεκριμένης ΚΥΑ.

Αυτοί οι πολιτικοί κανίβαλοι, που χρωστούσανε στους Αγρότες και στους κτηνοτρόφους αποζημιώσεις και επιδοτήσεις από το 2009 και τις οποίες τούτη η κυβέρνηση, έχοντας τις ανάλογες ευαισθησίες, ανέλαβε να τις καταβάλει στους δικαιούχους, έχουν μούτρα τώρα να παρουσιάζονται και να παριστάνουν τους προστάτες των πληγέντων.

Την υποκρισία τους δεν την εγκαταλείπουν έστω και τώρα, που μέσα σε τρείς μήνες η παρούσα κυβέρνηση, για πρώτη φορά σε όλη τη νεώτερη ιστορία της χώρας μας, εξέδωσε  την αναμενόμενη ΚΥΑ.

Παρ όλα αυτά συνεχίζουν και τώρα να παριστάνουν τον προστάτη και τον σωτήρα των πληγέντων από τη θεομηνία, υποστηρίζοντας ότι κατόπιν δικών τους ενεργειών εξεδόθη τελικά η ΚΥΑ!!! Άκουσον! Άκουσον!

Έλεος πια Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

Έλεος πια νεκροθάφτες των αγροτών και των κτηνοτρόφων της χώρας μας!

Η υποκρισία σας και ο όψιμος ρόλος που θέλετε να παίξετε, ως προστάτες των αδύναμων κοινωνικών ομάδων της χώρας μας, που εσείς τις φέρατε σ αυτή τη θέση, δεν μπορεί να κρύψει τα εγκλήματά σας σε βάρος της χώρας και του λαού της!

Τάσος Παπαζαχαρίας

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΡΕ ΤΑΣΟ ,ΕΛΕΟΣ ΦΘΑΝΕΙ. ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ! ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 25%

Αγαπητέ μου φίλε καλημέρα σου! Πήγα στα χωριά όταν ήρθαν τα ασφάλιστρα για το δεύτερο ΄2μηνο του 2015 και ήταν 20 Ευρώ το μήνα για να πάρουν σύνταξη 480 μήνα από 280 που παίρνουν τώρα και ήταν όλοι ευχαριστημένοι!!!

Αγαπητέ Τάσο φυσικά κι οι αγρότες θα αποζημιωθούν! Όπως και το Ελληνικό κι η ΕΥΔΑΠ δεν θα πωληθούν, όπως κι η ΤΕΡΝΑ θα ακυρωθεί, όπως κι εσύ θα παραιτηθείς αν δε γίνουν όλα αυτά.

Κύριε Τάσο, ακόμα υποστηρίζετε ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν; Ακόμα και μετά την υπόθεση Καλογρίτσα; Την υπόθεση "Τράπεζα Αττικής"; Ακόμα και μετά το σημερινό σκηνικό στο ΣτΕ; Κύριε Τάσο, το νόημα για εσάς ποιο είναι; Να κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ας είναι ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ, χειρότερο ακόμα και από το ΠΑΛΑΙΟ-ΠΑΣΟΚ; Κύριε Τάσο σας αρέσει που είστε νεο-πασόκος; Κύριε Τάσο, για τον ΕΝΦΙΑ κάποιο σχόλιο; Για τις ιδιωτικοποιήσεις; Άλαλος εκεί; Αφωνία;

Αγαπητοί μου φίλοι καλημέρα σας! Πολύ θα το ήθελα να συνομιλούσαμε μαζί με περισσότερη άνεση απ αυτή που μας παρέχει η διαδικασία των σχολίων, αλλά αυτό θα πρέπει να βρεθούμε από κοντά! Όμως θα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας μας ότι αν γυρίσουμε πίσω θα συναντήσουμε την απόλυτη καταστροφή στα πάντα και για τους πάντες. Αν προχωρήσουμε στις λύσεις των συνθημάτων εξ αντικειμένου θα χειροτερέψει η οικονομία μας αφού το εθνικό νόμισμα δεν θα εχει καμία μα καμία αξία και κανένα κύρος στη διεθνή οικονομία!!! Ας δοκιμάσουμε τη παρούσα λύση και ας βγάλουμε τα συμπερασματά μας με την ησυχία μας!

Κύριε Τάσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο "χρήσιμος ηλίθιος" της Μέρκελ. Αφού γίνατε πιο μνημονιακοί και από τον Σόιμπλε, φτιάξατε το έδαφος για μια πραγματικά φιλελεύθερη κυβέρνηση. Αυτή του Κώστα Μητσοτάκη. Καταλαβαίνω. Βαρύ το πλήγμα για την χώρα που θα χάσουμε τον Παππά και τον Σπίρτζη, παρέα με Κουρμπλή, Σταθάκη και Κατρούγκαλο, αλλά θα το ...ξεπεράσουμε. Να είστε καλά, τα χαιρετίσματα μου στους συντρόφους φιλελεύθερους στο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.