Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Αστέρα

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Αστέρα

Σεπτέμβριος 27, 2016 - 12:06
13 σχόλια

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Η ανακοίνωση:

Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα. 

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του Αστέρα.

Ο νέος μας προπονητής θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09).

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Ελευθερόπουλος (γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1976) είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς πέρα από την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Milan, Roma και έπαιξε σε συνολικά 39 αγώνες στη Serie A. 

Η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12:30, στην αίθουσα Τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Εγώ δεν θα σχολιάσω τίποτα. Περιμένω εναγωνίως καταιγισμό σχολίων από τον "anonynos". Αυτόν ντε που μετά από κάθε πρόταση πετάει και καμιά δεκαριά τελείες (...........), που τον αδικήσατε βρε παλιόπαιδα στα σχόλιά σας εδώ μέσα και του την λέγατε και στεναχωρήθηκε γιατί είχε δίκιο. Αυτόν που μετά από πολλά χρόνια παράτησε το γήπεδο επειδή ο Αστέρας του είπε ότι θα έχει έκπτωση ως παλιός κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και στο κατοστάρικο δεν του έκοψε ούτε 10 ευρώ ! Αλλά τα έβγαλε από το στοίχημα και με το παραπάνω γιατί ο Αστέρας τον στέλνει συνέχεια ταμείο. Αυτόν τον αγνό φίλαθλο...

ο μητσαρας εχει δειξει καλα στοιχεια οπου εχει παει,μακαρι να τα δειξει και στον αστερα γιατι ως γνωστον ενας προπονητης κρινετε ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ που ο ιδιος θελει να δουλεψει,τωρα εδω ερχεται προ τετελεσμενων γεγονοτων και μαλιστα πρεπει να αντιστρεψει και το κλιμα .....κριμα που δε θα ειμαι γηπεδο για να τον δω εν δρασει..δεν ηξερα οτι εχω αποκτησει και "οπαδους" χαχχαχχαχααχα ελα να γραψει και κανεις αλλος για εμενα ,καιρο εχω να γελασω ,ξερετε μερικοι που εχω γραμμενη τη γνωμη σας,νομιζετε οτι υπολογιζω τα 10-20 ευρω για ενα ολοκληρο χρονο? το δουλεμα δε γουσταρω

Μακάρι να σταματήσει την κατρακύλα.Ευθύνες έχουν όλοι γι αυτό το χάλι..!!

Μακάρι να βγει σωστη η κινηση αυτή αλλά η φετινή σεζόν μοιάζει να είναι πισωγύρισμα σε εποχές που λέγαμε, "να σωθούμε νωρίς και μετά βλέπουμε" και όχι σε υποσχέσεις για "κάθε χρόνο και ψηλότερα". Με προπονητές σαν τον Χαβο και τον Ελευθερόπουλο φαίνεται πως ο στόχος είναι το πολύ η 8αδα.

κανεις λαθος φιλε. ο κοσμος κανει κριτικη γιατι εχει απαιτησεις. οταν εχεις βγει ουεφα και τωρα εισαι στο μηδεν ξενερώνεις. και αντι να δεις τον ουζουνιδη στην ομαδα σου που εχει παιξει μπαλαρα με τον πανιωνιο και με χαμηλο μπατζετ βλέπεις τον ελευεθεροπουλο που μετά απο πανιωνιο βεροια πανθρακικο ουτε που ακουστικε και δεν εκανε τιποτα σπουδαιο. πως να μην κανεις κριτικη; δηλαδη μονο για να σωθουμε ειμαστε φέτος;

Ok ανακοινώσαμε τον Ελευθερόπουλο!Για προπονητή ποιόν θα πάρουμε;

παιδια να προσεχετε τι γραφετε ,μην εχετε τις ιδιες αποψεις με εμενα γιατι θα βγει ο πρωτος που με περιμενε και θα πει οτι ειμαι εγω ο ιδιος που τα γραφω ολα αυτα ..................χαχαχαχαχαχαχαχα........................

και που εισαι ........εσυ ο πρωτος που περιμενεις,αν μπεις στη σελιδα του αστερα στο fb στην ανακοινωση για τον ελε θα δεις πολλα σχολια που "συμπτωματικα" συμπιπτουν με τα δικα μου.......μην αγχωνεσαι και ψαχνεις να βρεις,εγω τους εχω χακαρει ,εγω ειμαι πισω απο τα προφιλ ...............χιχιχιχιχιχι

Ο Ουζουνίδης περιμένει να φύγει κάποιος από ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και καλά κάνει, γιατί είναι πολύ πιθανό μέχρι τα Χριστούγεννα να απολυθεί κάποιος. Κράζετε για τον Ελευθερόπουλο χωρίς να τον δείτε καν. Είναι νέος προπονητής και ζητάει ο άλλος βιογραφικό. Ναι ρε φίλε, θα έρθει στον Αστέρα προπονητής που πήγε αέρα την Πόρτο ή την Νάπολη. Προσγειωθείτε...Παρότι πρώην βάζελος, συμπαθώ τον Ελευθερόπουλο. Για να τον δούμε, αλλά έχει πολύ προβληματικό ρόστερ.

ΠΙΑΣΕ Τ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ!!!! ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΕ: ΒΈΡΟΙΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, ΚΛΠ. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ( ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΓΕΤΗ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?? ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ?????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.