Τζιούμης: Η απραξία της δημοτικής αρχής οδηγεί σε δυσμενή αποτελέσματα (vid)

Τζιούμης: Η απραξία της δημοτικής αρχής οδηγεί σε δυσμενή αποτελέσματα (vid)

Σεπτέμβριος 28, 2016 - 14:00
3 σχόλια

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Τζιούμης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου όπου και σχολίασε τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στην τελευατάια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν είχαν να κάνουν με τις εκδηλώσεις της Άλωσης, τονίζοντας ότι το κόστος ήταν ιδιαίτερα υψηλό κάνοντας ιδιαίτερο λόγο για το υπέρογκο κόστος της εκδήλωσς της Κυριακής.

Η εποχή είναι δύσκολη και η τακτική του δήμου να ξοδεύει τόσα χρήματα σε εκδηλώσεις πρέπει να σταματήσει

Τα αστυνομικά τμήματα του Σταδίου και του Λεβιδίου ήταν ένα ακόμα θέμα το οποίο σχολίασε αναφέροντας ότι ο δήμος έδειξε ιδιαίτερη ολιγωρία, καθώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος χωρίς καμία παρέμβαση.

Η απραξία της δημοτικής αρχής οδήγησε σε δυσμενή αποτελέσματα

Το γήπεδο της Τεγέας δείχνει να έρχεται στο προσκήνιο σύμφωνα με τον κ. Τζιούμη και όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ το ArcadiaPortal οι εμπλοκές που φαίνεται να υπάρχουν είναι μεγάλες. Δείτε ΕΔΩ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Η απραξία της δημοτικής αρχής οδηγεί σε δυσμενή αποτελέσματα


3 Σχόλια

Κύριε Τζιούμη μη μιλάς γιατί εσύ έχεις ασκήσει διοίκηση επί Κοτσιάνη και κάνατε τα ίδια.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ 2007,8,9 ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΤΙ ΠΟΣΑ ΨΗΦΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ?

ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ . ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ 2007,2008 ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΟΥΒΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.