Δημήτρης Μποροβήλος: «Ο μόνος που θέλαμε ήταν ο Ελευθερόπουλος»

Δημήτρης Μποροβήλος: «Ο μόνος που θέλαμε ήταν ο Ελευθερόπουλος»

Σεπτέμβριος 28, 2016 - 15:00
1 σχόλια

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος καλοσώρισε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στην ομάδα τονίζοντας πως ήταν ο μόνος προπονητής που αποφάσισε η διοίκηση να συνεχίσει στον πάγκο του Αστέρα.

Παράλληλα ο Δημήτρης Μποροβήλος απάντησε και για την απόφαση της επιλογής στο πρόσωπο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου λέγοντας πως ο Αστέρας στηρίζει νέους και φιλόδοξους ανθρώπους που οι στόχοι τους είναι ψηλά και συμβαδίζουν με τον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μποροβήλος:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τον νέο μας προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Το ήθος, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που τον διέκρινε και στην ποδοσφαιρική αλλά και στην επαγγελματική του καριέρα το ξέρουμε όλοι. Εγώ εκείνο που θα ήθελα να τονίσω πως είναι ο μόνος προπονητής στον οποίο απευθυνθήκαμε σαν διοίκηση μετά την απομάκρυνση του κ. Χάβου. Είναι χαρά μας που τον έχουμε κοντά μας και πιστεύω ότι και οι στόχοι του αλλά και οι δικοί μας πως ταυτίζονται''. 

Για τα κριτήρια επιλογής Ελευθερόπουλου: ''Είναι το σχέδιο και η οργάνωση που έχει ο Αστέρας. Ο Αστέρας πιστεύει σε νέους και φιλόδοξους ανθρώπους. Ο κ. Ελευθερόπουλος τα συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία. Μπορεί να έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα λίγα χρόνια όμως ο στόχος του είναι ψηλά όπως και του Αστέρα και για τους λόγους αυτούς έγινε αυτή η επιλογή.''

Για την επίμονη του Αστέρα τα τελευταία χρόνια να επιλέγει Έλληνες προπονητές: ''Θέλουμε να δουλεύουμε με Έλληνες προπονητές. Προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια όχι μόνο με Έλληνες προπονητές αλλά και με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αν και είναι η πρώτη χρονιά που στην ενδεκάδα της ομάδας παρουσιάζονται τόσοι Έλληνες ποδοσφαιριστές από την αρχή ο στόχος ήταν αυτός και βέβαια για ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας. Πιστεύω σύντομα να το δούμε σε πράξη και αυτό''.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

άν τον αφήσετε να κάνει σωστά τη δουλειά τουέχει καλώς.Διαφορετικά.......πάμε για φούντο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.