Σοβαρότης μηδέν στη Βουλή, αλλά τα προαπαιτούμενα πέρασαν

Σοβαρότης μηδέν στη Βουλή, αλλά τα προαπαιτούμενα πέρασαν

Σεπτέμβριος 28, 2016 - 10:35
1 σχόλια

Φυλλάδια με την άποψη του αριστερού Ζοζέ Σαραμάγκου για τις ιδιωτικοποιήσεις (αλλά λογοκριμένη!), βουλευτής να μιλάει στο τηλέφωνο από το βήμα του Ναού της Δημοκρατίας, ύβρεις πεζοδρομίου ανάμεσα σε βουλευτές και κάπως έτσι τα προαπαιτούμενα πέρασαν και έγιναν νόμος του κράτους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: «Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος...» γράφει το απόσπασμα από ημερολόγιο του Σαραμάγκου και καταλήγει: «Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την (...) μάνα που σας γέννησε». Αυτό έγραφε το κείμενο, το οποίο ο Στάθης Λεουτσάκος και ο Θανάσης Πετράκος (πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), νυν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας πέταξαν στην αίθουσα της Ολομέλειας και προκάλεσαν σούσουρο, γέλια και αποδοκιμασίες, αλλά και το σχόλιο της Λιάνας Κανέλλη, για τη λογοκρισία της λέξης «πουτ@ν@» από το κείμενο.

Πρωτοφανής διάλογος συνέβη χθες στους διαδρόμους της Βουλής, με ύβρεις και φωνές μεταξύ του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου και του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν έξω από το καφενείο της Βουλής και ξαφνικά άρχισε ο διαπληκτισμός, με την κουβέντα να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο φωνάζοντας ο ένας στον άλλον. Ο κ. Ψαριανός πείραξε  τον κ. Σκουρολιάκο λέγοντάς του ότι «την επόμενη φορά θα είσαι εσύ που θα πετάς χαρτάκια». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά φωνάζοντας «κοίτα το κατάντημά σου» και στη συνέχεια ο κ. Ψαριανός απάντησε «ρούφα τώρα τα π@τσι@κι@ μου».

Ο κ. Σκουρολιάκος στη συνέχεια απάντησε «άντε ρε ξεφτίλα μιλάς και εσύ αλλά αυτός είσαι» για να λάβει την απάντηση από τον κ. Ψαριαννό «ρουφά τη π@σ@ και χόρεψε ένα τσάμικο».

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, που ήταν παρών προσπάθησε να ρίξει τους τόνους χωρίς αποτέλεσμα.

Ο βουλευτής Θανάσης Καβαδέλλας, της Ένωσης Κεντρώων, είχε ζητήσει να παρέμβει στη συζήτηση για την έγκριση των προαπαιτουμένων. Αλλά ο κ. Καβαδέλλας, ο πολιτικός που έγινε γνωστός ως ο βουλευτής με την Πόρσε, ξεχάστηκε και έφτασε στο βήμα μιλώντας στο κινητό του...

Χειροκροτήματα, αποδοκιμασίες και ακόμα ένα σκηνικό παιδικής χαράς στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, και την ίδια στιγμή οι Οικολόγοι Πράσινοι να αλλάζουν γνώμη μέσα σε λίγες ώρες και από το «να μου κοπεί το χέρι αν ψηφίσω τα προαπαιτούμενα» του κ. Τσιρώνη έφτασαν σε ένα «ναι σε όλα».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Oι χατζηαβάτηδες εναντίον των καραγκιόζηδων. Αμφοτέρους επέλεξε ο σοφός ελληνικός λαός να τον κυβερνήσουν εν μέσω κρίσης το 2015!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.