Διαγωνισμός για τη σίτιση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης

Διαγωνισμός για τη σίτιση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης

Σεπτέμβριος 27, 2016 - 16:24
3 σχόλια

Ο Δήμαρχος Τρίπολης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την «προμήθεια γευμάτων για  τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης» και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον 
συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται σε 51.175,89 €,  συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Οι προσφορές των οικονομικών φορέων υποβάλλονται εγγράφως στην Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού η οποία θα συνεδριάσει στην αίθουσα συνεδριάσεων (στον 1ο όροφο) του κτηρίου του 
Δημαρχείου Τρίπολης στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης, ΤΚ 22132, Τρίπολη, στις 6 του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ.

Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του 
συμμετέχοντος το ύψος της οποίας καθορίζεται στο χρηματικό ποσό των οκτακοσίων είκοσι έξι ευρώ #826,00 €# δηλαδή 2% επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ.

Τα σχετικά έγγραφα της σύμβασης, από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης, 
1. θα βρίσκονται αναρτημένα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις :
α. στο ΚΗΜΔΗΣ - promitheus.gov.gr και
β. του Δήμου Τρίπολης -tripolis.gr
όπου παρέχεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση.

2. ζητώντας τα με mail στο promtripolis@yahoo.gr και
3. σε έντυπη μορφή από το Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών του Δήμου Τρίπολης, στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΜΕΛΕΤΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


3 Σχόλια

Είναι κρίμα. Ένα σχολείο που θα έπρεπε να λάμπει στην πόλη, ειδικά τώρα στο νέο του κτίριο, να απαξιώνεται και να υποβαθμίζεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Όλο και λιγότερα παιδιά, κι εκείνα αναγκαστικά, από τα γύρω χωριά, γιατί δεν μπορούν να γραφτούν στα υπόλοιπα γυμνάσια της πόλης, παρά μόνο στο Μουσικό. Η ευθύνη για την κατάντια ανήκει αποκλειστικά στον ανεκδιήγητο κύριο Διευθυντή του...

Για την σίτιση, τίποτα δεν κοστίζει. Είναι αποκλειστικά ευρωπαϊκοί πόροι, οι οποίοι μάλιστα δεν μπορούν να ανακατευθυνθούν σε άλλα πράγματα, είναι αποκλειστικά για την σίτιση. Αν δεν αξιοποιηθούν εκεί απλά χάνονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.